19 Aralık 2012 Günlük Burç Yorumları

Koç Burcu
 (21 Mart- 20 Nisan)Yaşadığınız değişikliklere ayak uydurmakta zorlanıyorsunuz. Ancak biraz sabırlı olmayı öğrenmek ve fedakarlık yapmak gerekiyor. Planlarınızı iki kez düşünmeli hazırlık döneminizi sağduyulu bir şekilde geçirmelisiniz. Kontrol edemediğiniz konularda ise hayatınıza karmaşa girebilir. Bu dönem daha yararlı işler çıkaracağınız kolektif paylaşımlar içinde olabilirsiniz.
Boğa Burcu
 (21 Nisan – 20 Mayıs) Size yeni hedefler getiren gelişmeler var. Başkalarına yararlı olunacak dernek ya da ortak hedefler oldukça hareketli geçebilir. Sosyal ilişkilerin getirdiği fedakarlıklar ise bağlarınızı güçlendirmeli. İşten beklenen maddi getiriler açısından ise tatmin olmanız zor. Karmaşa yaşadığınız gelecekle ilgili planları ertelemek yolu ile gündeminizi yeniden oluşturmalısınız.
İkizler Burcu
 (21 Mayıs – 21 Haziran)Amaçlar ve işe ait hedefler konusunda bazı karmaşalar yaşıyorsunuz. Beklentilerinizi netleştirmek ve kara rlı adımlar atmak adına kişisel çabalarınız önem kazanacak. Zira bu dönem işle ilgili yeni planlar yapmak ve yönetmek adına şanslısınız. Kararlı olmalı bu süreçte yeteneklerinizi geliştirmelisiniz. Yakın arkadaşlıklar açısından çok hareketli bir dönemdesiniz.
Yengeç Burcu
 (22 Haziran – 22 Temmuz)Hayata daha yeni ve iyimser gözlerle bakıyorsunuz. Dünden bu yana yaşadığınız gelişmelerle yaratıcı fikirler ortaya koyacaksınız. İlham aldığınız kişilerle ilişkileriniz akıcı ilerleyebilir. Aynı zamanda eğitim hayatınızda önemli adımlar atmak üzere harekete geçiyorsunuz. Kariyer hayatınızı ilgilendiren konularda yeni destekler, önemli ilerlemeler var.
Aslan Burcu
 (23 Temmuz – 23 Ağustos) İlişkilerin getirdiği duygusal bağlara ayrı bir önem verm eniz gerek. Eşin duygusal durumuna karşı hassas yaklaşmak yakınlığınızı başka bir noktaya taşıyabilir. Ancak finansal açıdan sizi bağlayan ve sorumluluk getiren temaları önlemci karşılamanız lazım. Alacaklarınızı tahsil etmekte zorluklar söz konusu. Kaynaklarınızı riske atacak büyük adımlardan kaçınılmalı.
Başak Burcu
 (24 Ağustos – 23 Eylül) Evlilik ve ilişkiler bugün gündeminizde daha fazla yer tutuyor. Eşin duygusal durumu, getireceği fikir çatışmaları sizi kaosa götürebilir. Bir yandan da ortaklıklarda alınan dorumluluklar her açıdan önemli olacak. Akıcı ilerleyecek anlaşmalardan kazançlı çıkma şansınız var. Başkalarının beklentilerinin ne kadar gerçek olduğu konusunda şüpheler yaşanabilir.
Terazi Burcu
 (24 Eylül – 23 Ekim) Daha fa zla çaba ve emekle çok iş çıkarabilirsiniz. Özellikle detaylara gereken önemin verilmesi size zaman kazandıracaktır. İşle ilgili konular ve değişik projeler yanında yaratıcı yanlarınıza güvenmelisiniz. Bir konuyu daha farklı biçimde ele alışınız iş ortamında size keyif katabilir. Ancak aşırı hassasiyet göstereceğiniz iş ilişkileri duygusal yorgunluklar yaratabilir.
Akrep Burcu
 (24 Ekim – 22 Kasım) Kendinizi rahat ifade edeceğiniz konular üzerinden tatmin söz konusu. Son dönemde yaratıcı yanlarınız ve çocuklarla olan bağlarınız öncelik kazandı. Bu alandaki çabalarınızın karşılığı almanız söz konusu. Enerjinizi tüketmeden değişik uğraşlarla dinlenme şansınız var. Sevgi ilişkilerinde daha verici ve dayanışma içinde olacaksınız.
Yay Burcu
 (23 Kasım – 21 Aralık) Hareketli ve yeni girişimlerin olduğu bir gündesiniz. Birden fazla konu ile ilgilenerek pek çok işi elden çıkaracaksınız. Özellikle güvenlikle ilgili konuların yarattığı karmaşayı dikkate almanızda yarar var. Eldeki kaynakları somut biçimde değerlenmesi adına yeni yollar da aramaktasınız. Bu konuda kafa karıştıran etkileri dikkat almaya çalışmalısınız.
Oğlak Burcu
 (22 Aralık – 20 Ocak) Düşüncelerini ortaya koyacağınız yeni girişimler yapmaktasınız. Eğitim hayatınıza yönelik adımların hızlanması ile kararlarınızda de� �işiklikler söz konusu. Zihinsel açıdan yaşanacak yorgunluklara rağmen başarıya yakınsınız. Yine bugün yakınlarınızla ilgili konular sizi meşgul edecek. Kısa yolculuklar ve haberlerin getirdiği sorumluluklar için fazladan çaba göstermeniz gerekecek.
Kova Burcu
 (21 Ocak – 19 Şubat) Sorun olarak gördüğünüz para konularında daha temkinlisiniz. Yetenekleriniz ve sezgileriniz eşliğinde kazançlarda artış yaşanabilir. Bir yandan da gereksiz harcamaların bütçenizle ilgili planları etkilemesi söz konusu. Gelir ve giderler arasındaki açığı toparlamaya çalışabilirsiniz. Çocuklar ya da keyifler üzerinden artan giderler önemsenmeli.
Balık Burcu
 (20 Şubat – 20 Mart)Burcunuzda bulunan Ay size yeterince hareket ve dikkat çekici olma şansı veriyor. Kişisel atılımların ızı daha net biçimde ortaya koyabileceksiniz. Yaratıcı yanların öne çıkacağı çalışmalarda ise başarı söz konusu. Bu günlerde iş hayatına verdiğiniz önem size daha fazla sorumluluk getirebilir. Her açıdan planlı ilerlemek ve organize olmakta yarar var.