20 Aralık 2012 Günlük Burç Yorumları

Koç Burcu
 (21 Mart- 20 Nisan)Sizi etkileyen korkular geri planda kalıyor. Burcunuza geçen Ay hayatınıza yeni bir dinamizm getirmekte. Önemli adımlar atacağınız bu günlerde çok şey başaracaksınız. Hayatınızı yeniden planlamak, kişisel özgürlüğünüze önem vermek öncelik kazanacak. İş hayatının size getirdiği hareketlilik ise sürmekte. Yakın dönemde yenilikler yapacağınız sosyal konulara odaklanacaksınız.
Boğa Burcu
 (21 Nisan – 20 Mayıs) Biraz dinlenmeye, kendi iç dünyanıza dönük olmaya ihtiyacınız var. Aşırı gerginlikten uzak durmaktan, geçmişle ilgili sorunları inatla kurcalamaktan kaçınmalısınız. Gizli kalmış konuların aniden ortaya çıkması ile güveniniz sarsılabilir. Akışta kalmaya bakın. Bu dönemde hazırlık yaptığınız işleri gözden geçirmeniz, ilerleyen zamanlarda size zaman kazandıracaktır.
İkizler Burcu
 (21 Mayıs – 21 Haziran)İş hayatında yaşanan hareketli süreç ortak çalışmalarda devam ediyor. Size kazanç getirecek imkanlar moral verici . Yeni ilişkiler ve sosyal sorumluluk getiren aktiviteler açısından yüklü bir gün olacak. Çalışmalarınızın yön değiştireceği bu günlerde yenilikler peşindesiniz. Geleceğe dönük planlarınızda ise ani değişiklikler söz konusu.
Yengeç Burcu
 (22 Haziran – 22 Temmuz)Artık derlenip toparlanmak üz ere harekete geçiyorsunuz. İş hayatınızda başlayan yenilenmeler sayesinde güven veren adımlar atabilirsiniz. Daha kararlı olmanız halinde beklentilerinize cevap bulabilirsiniz. Görev değişikliklerinin size yansımaları olumlu yönde gelişebilir. Ancak üstlerle ilişkilerin gerginleşeceği şartlar dikkate alınmalı.
Aslan Burcu
 (23 Temmuz – 23 Ağustos) Sizi bekleyen güzel sürprizler ve beklenmedik gelişmeler var. Ani yolculukların öne çıkması yanında alacağınız haberlerle harekete geçiyorsunuz. Yeni öğretiler peşine olduğunuz son dönemde değişik eğitim çalışmaları içine girebilirsiniz. Bu arada hukuki konuların getirdiği problemler olabilir. Olaylara daha esnek bakmanız gerekecek.
Başak Burcu
 (24 Ağustos – 23 Eylül) Ortaklıklarda yaşanan hareketlilik payl aşımlarda sorunlara işaret ediyor. Yakın tarihte ödemelerinizi kontrol etmeli, beklenmedik para çıkışlarına önlem almalısınız. Beklediğiniz maddi destekler konusunda ise zorluklar var. Ortağın para durumu sizi yakından etkileyebilir. Finansal yatırımlarda ya da anlaşmalarda acele kararlar alınmamalı.
Terazi Burcu
 (24 Eylül – 23 Ekim) Artık yeni bir gündeme ilerliyorsunuz. Ortaklıklar ve ilişikler hayatınıza yeni bir dinamizm getirmekte. Anlaşmaları akıcı ilerleyebileceği koşullar içinde olabilirsiniz. Ancak tek başına olayların akışını belirlemek zorlaşabilir. Yakın arkadaşlıklar ve ilişkiler açısından ise keyifli bir dönem. Başkalarının düşüncelerinin önem kazandığı şartlara uyum göstermeye bakmalısınız.
Akrep Burcu
 (24 Ekim – 22 Kasım) Artık derlenip toparlanmakta kararlısınız. Günlük işlerin ağırlık kazanması ile kendinizi daha iyi organize edebilirsiniz. Önceden başlayan işlerin sonuçlanması adına hızlı kararlar almanız gerekebilir. İşte belirlediğiniz hedefler netleşmekte. Ancak kısa vadede değişik teknikler kullanmak, becerilerinizi yeniden gözden geçirmek doğru olacak.
Yay Burcu
 (23 Kasım – 21 Aralık) Kendinizi heyecanlı zamanlara ve sürprizlere hazırlamalısınız. Hayatın streslerinden uzaklaşmak adına çok hareketli zamanlar yaşayacaksınız. Aşk ilişkilerinde süren tempo sizi risk almaya itebilir. Bu günlerde keyifli spor çalışmaları ve çocuklarla ilgili aktiviteler size yeni fikirler verecek. Sizi motive edecek her gelişmeden payınızı alacaksınız.
Oğlak Burcu
 (22 Aralık – 20 Ocak) Ailenizi içine alan yeni gelişmelerle meşgul olacaksınız. Yakınlar, evde yapılması gereken işler açısından zor bir gün olabilir. Ancak bir yandan da kişisel açıdan sizi harekete geçiren konular var. Yeni projelerin hızlanması ile kararlı olacağınız bir dönemdesiniz. Babanızla ilgili yaşanacak sorunlara daha sağduyulu biçimde yaklaşmaya özen göstermelisiniz.
Kova Burcu
 (21 Ocak – 19 Şubat) Artık yakın çevre ile ilgili konular öne çıkıyor. Kendinizi sorumlu hissettiğiniz zihinsel çalışmalarda başarı sizinle. Son dönemde düşüncelerinizi yenilemek ve başkalarını etkilemekte kararlı görünüyorsunuz. İletişim ve haberleşme ağının hızlanması ile eğitim temalarına daha fazla yer vermeniz gerekebilir. Sürpriz haberlerle girişkenliğiniz öne çıkacak.
Balık Burcu
 (20 Şubat – 20 Mart)Gündeminiz değişiyor. Kendi nakit durumunuzu etkileyen gelişmeleri dikkate almanızda yarar var. Hızlı a dımlar atmaya hazırlandığınız bu dönem ani para çıkışları yaşanabilir. Gelirlerinizi artırmak konusunda yaşanan değişiklikler ise olumlu ilerliyor. Ancak eldeki kaynakları daha sağlam kanallarda değerlendirmenin yollarını aramalısınız.