21 Aralık 2012 Günlük Burç Yorumları

Koç Burcu
 (21 Mart- 20 Nisan)Ay'ın burcunuzda ilerliyor olması adımlarınızı hızlandırıyor. Kişisel konularınızı ve yeni başlangıçlarınızla yakından ilgilenme gereği duyacaksınız. Sizi duygusal anlamda yoracak konular ise yakınların desteği ile aşılıyor. Duygularınızı harekete geçiren konulara yakınlaşıyorsunuz. Evde ilgilenilmesi zorunlu işler yanında kariyere yönelik planlar ve sorumluluklar dikkat çekiyor.
Boğa Burcu
 (21 Nisan – 20 Mayıs) Şartlar hızla değişirken istediğiniz yenilenmeler şimdilik size uzak. Belki geçmişle ilgili konuların getirdiği ağırlık nedeni ile cesaretiniz kırılabilir. Kendinizi engellemekten kaçınmalı, önünüze bakmalısınız. Daha yapıcı olmanız gereken bu süreçte başkalarına destek olacağınız aktiviteler öne çık makta. Hazırlık içinde olmalı hafta sonuna yenilenmiş enerjilerle girmelisiniz.
İkizler Burcu
 (21 Mayıs – 21 Haziran)Yeni planlar peşindesiniz. Önünüzü açan ancak bir yandan da sorumluluk getiren ortak hedefler ağırlıklı olabilir. Başkalarının öncelikli olacağı sosyal çalışmalarda yeni bir akış planı organize edeceksiniz. Bazı düşünce ayrılıklarına rağmen ortak bir zemin yaratılabilir. Bu günlerde arkadaş çevrenizde başlayan yenilenmeler sizi canlı tutuyor.
Yengeç Burcu
 (22 Haziran – 22 Temmuz)Belirlediğiniz amaçlar netlik kazanmakta. Kariyerde yaşanan gelişmelerle daha heyecanlı ve kararlı görünüyorsunuz. Yaptıklarınızla dikkat çekmek, isterken duygusal gerginlikler ağırlık kazanabilir. Ancak bazı engellerin hayatınıza yansıması ile gergin zamanlar yaşanmakta. İşte başlangıçlar dönemi olmasına rağmen duygusal kararlar risk oluşturacaktır.
Aslan Burcu
 (23 Temmuz – 23 Ağustos) Sizi yenileyen enerjilerle dolusunuz. İyimserlik ve güven getiren yabancılarla ilgili konularda ilerleme ve beklediğiniz olanaklar öne çıkıyor. Yeni riskler almaya eğilimli olmanıza rağmen daha akıllıca adımlar atmalısınız. Akademik alanda yapacağınız başlangıçlar deneyimlerinizi büyüteceğinizi gösteriyor. Bir yandan da arkadaşlıklar ve sosyal ilişkiler alanında canlılık yaşıyorsunuz.
Başak Burcu
 (24 Ağustos – 23 Eylül) Sabırlı olmanız gereken bir dönemdesiniz. Ortaklaşa karar verilmesi gereken konular sorun olarak karşınıza çıkabilir. Sizi pek çok yönden etkileyen finansal gelişmeler aynı zamanda duygusal olarak da yıpratıcı görünüyor. Başkalarının paraları ile ilgili sorumluluklar alınması gerekebilir. Diğer yandan ani borç ödemelerinin getirdiği kontrol dışı faktörler sizi uğraştıracaktır.
Terazi Burcu
 (24 Eylül – 23 Ekim) Yepyeni şartlar içindesiniz. Ortaklıklarda süren yenilenmelere rağmen, yolunda gitmeyen iş ilişkileri sizi yakından etkilemeye devam ediyor. Yeni iş önerileri alabileceğiniz bu süreçte destek görmeniz söz konusu. Süregelen bir beraberliğin yeniden gözden geçirilmesi ile ilişkiler önem kazanabilir. Eğitim çalışmalarının hızlandığı bu dönem yeni haberler size moral kazandıracak.
Akrep Burcu
 (24 Ekim – 22 Kasım) Günlük işlerinize ve düzeninize yeniden bakma zamanı. Var olan eksiklerinizi gidermek açısından olumlu adımlar atabilirsiniz. Ancak çok yorulacaksınız. Fiziksel açıdan kendinizi dinç tutmaya çalışmalısınız. Bugünlerde yaratıcı konular, duygularınızı rahat ifade edeceğiniz çalışmalar yapılabilir. Somut işler çıkarmanız hiç zor olmayacak.
Yay Burcu
 (23 Kasım – 21 Aralık) Hayatınıza giren değişik renkleri sizi hareketli kılıyor. Gönlünüzden geçtiği gibi hareket etmenin rahatlığı içindesiniz. Yenilenme yaşadığınız konularda yaratıcı yanlarınız öncelikli olacak. Değişik hobilerle ilgilenmenizin yanı sıra çocuklarla ilgili konulara yöneleceksiniz. Sevgi ilişkilerinde aşırı abartı ve aradığınız özgürlük duygusu sorun yaratmamalı.
Oğlak Burcu
 (22 Aralık – 20 Ocak) Önemli başlangıçlar ve yerleşimle ilgili konulara odaklısınız. Cesaret gösterme niz gereken bu konularda yeniliklere yakın olunmasında yarar var. Ancak eldeki kaynakların dikkatli kullanılması gereken bir dönemdesiniz. Zira güvenliğe ilişkin harcamaların kontrol edilmesi bir zorunluluk. Grup çalışmalarında size geniş imkanlar sağlayacak ilişkiler dikkat çekecek.
Kova Burcu
 (21 Ocak – 19 Şubat) Bugün gündeminiz hareketleniyor. Keyifli ve yararlı geçecek kısa yolculukların sonuçları üzerinde duracaksınız. Ayrıca değişik bilgilerle iç içe olacağınız şartlar bulunmakta. Öğrendiklerinizi başkalarına aktarmak, etkileyici olmak sizi daha çok motive edebilir. Sosyal çalışmaların hız kazandığı bu günleri verimli geçirebilirsiniz. Kardeşlerle ilişkiler size destek verecek şekilde gelişecek.
Balık Burcu
 (20 Şubat – 20 Mart)Maddi alanda yaptığınız başlangıçlar önem kazanmış durumda. Kişisel açıdan daha fazla yenilik peşinde olmanız gelirlerinizi artıracağınızı g österiyor. Ayrıca yeteneklerinizi harekete geçireceğiniz fırsatlar var. Çalışma kapasiteniz sayesinde yeni birikimler oluşturabilirsiniz. Ödemelerinizi yeniden planladığınız bu dönem aileden destek göreceksiniz.