24 Aralık 2012 Günlük Burç Yorumları

Koç Burcu
 (21 Mart- 20 Nisan)Para kaynaklarınızla ilgili önemli değişiklikler yaşıyorsunuz. Bu yüzden eldeki birikimleri daha kontrollü değerlendirilmesi gerekecek. Geçmişle ilgili borçların yeniden gündeme gelmesi ile sıkışık günler geçirebilirsiniz. Daha somut işler planlamak ve kontrol edemediğiniz giderleri hesaplamak zorundasınız. İş hayatında aldığınız sorumluluklar artabilir.
Boğa Burcu
 (21 Nisan – 20 Mayıs) Ay'ın burcunuzdaki yolculuğu size yeni adımlar atma fırsatı veriyor. Ancak bir yandan da para ile ilgili konular ve ortak paylaşımlar üzerinden yaşanacak sıkıntılar var. Kişisel açıdan sizi oyalayan işler yanında ortaklıkların getirdiği sorumluluklar olacak. Belki bu dönemde maddi manevi açıdan etkilediğiniz anlaşmaları tekrar gözden geçirme niz gerekecek.
İkizler Burcu
 (21 Mayıs – 21 Haziran)Biraz huzursuz ve belirsiz duygular içindesiniz. Özellikle para ile ilgili endişeler sizi yanlış yanış kararlara itebilir. Bir bakıma geçmişte yapılan hataların tekrarlanma riski bulunuyor. Ancak sizi motive eden konular sürmekte. Kişisel açıdan kendinizi geliştirmek, işi içine alan bağlantıları güçlendirmekten yana olumlu kazanımlar söz konusu.
Yengeç Burcu
 (22 Haziran – 22 Temmuz)Ümitlerinizi tazelemek adına yeni atılımlar içindesiniz. Daha iyimser olmanız için nedenler bulacaksınız. Ancak gelecek güvencesi aradığınız bu süreç bazı endişeleri beraberinde getirmekte. Biraz sosyal ilişkiler ve arkadaşlarla olan paylaşımlara yönelerek hayattan keyif almaya bakın. Sizin beklentilerinizin önüne geçecek sosyal çalışmalar yeterince oyalayıcı olacak.
Aslan Burcu
 (23 Temmuz – 23 Ağustos) İş hayatında aradığınız güven biraz sarsılmakta. Kendinizi daha emin ve temkinli adımlar atarken bulabilirsiniz. Ancak yeni görevlerin getirdiği uğraşlar sıkıntı verebilir. Bir bakıma yaratıcı yanlarınızla daha verimli olacağınız şartları zorlamanız gerekecek. Çalışmalarınızı hızlandırdığınız sosyal ağlarda verimli ve yararlı olacağınız zamanlar var.
Başak Burcu
 (24 Ağustos – 23 Eylül) Hayata bakışınızı yenilemek size çok şey kazandıracak. Eski fikirlerin yerine koyacağınız düşünceler üzerinde durarak bazı kalıplardan uzaklaşabilirsiniz. İşle ilgili yolculukların hızlanacağı bu günlerde destek alacağınız kişilerle bir araya gelme şansınız var. Yakın tarihte günlük işlerin getireceği yeni sorumluluklar alacaksınız.
Terazi Burcu
 (24 Eylül – 23 Ekim) Başaklarıyla olan paylaşımlarda değişim söz konusu. Bu dönem eskisi kadar destek görmeseniz de paylaşımlarınızı kısa vadede yönetebilirsiniz. Borçlanmakta sorun yaşacağınız bu günlerde kendi kaynaklarınıza sıkı sarılma zamanı. Ortak bir konu üzerinden ilerlediğiniz iş konuları ise sabırlı olmayı gerektiriyor. Tutumlu olmalısınız.
Akrep Burcu
 (24 Ekim – 22 Kasım) Ortaklıkları ve ilişkileri içine alan önemli bir süreç yaşıyorsunuz. Daha fazla güven ve emniyet aradığınız bu dönem işlerin tarafınızdan yönetilmesi zorlaşmak ta. Bırakılması gereken ortak işler adına zorlayıcı şartlar karşınıza çıkıyor. Yeni ortaklıkların test edildiği bu günlerde yapıcı olmak ancak yaşanan mesafeyi korumak önemli olacak.
Yay Burcu
 (23 Kasım – 21 Aralık) Günlük düzeniniz ve getirdiği fazladan işler karşısında kayıtsız kalmamalı gereken önlemleri almalısınız. Zira bu dönem size çok iş düşecek. Daha fazla çaba gösterilmesi gereken pek çok konu sizi bağlayacak. Başkalarının işlerini yüklenmek, belki hizmet etmek zorunda kalmak gerekecek. Dağınık etkilerlerden uzaklaşmalısınız. Yine bu günlerde kontrol edilemeyen sağlık konularına karşı hazırlıklı olmalısınız.
Oğlak Burcu
 (22 Aralık – 20 Ocak) Hayatın keyifli yanları sizi etkilemeye devam ediyor. Ancak bir şekilde spekülatif konularla yakından ilgilenmekten yanasınız. Bu alanda daha temkinli olmanızda yarar var. Boş zamanlarınızı keyif alacağınız uğraşlarla değerlendirmeli, sizi mutlu edecek hobilere odaklanmalısınız. Çocuklar ya da sevdiklerinizle ilgili konularda güzel gelişmeler var.
Kova Burcu
 (21 Ocak – 19 Şubat) Evde yaşanan değişiklikler sizi yeni sorunlar getirmekte. Özellikle alıştığınız şartların yerine yeni temeller atılması söz konusu. Belki de güvenliğinizi yeniden sağlamak adına bazı stresleri aşmanız gerekecek. Bu arada iş hayatının ön plana geçmesi ile öncelikleriniz bu yönde ilerleyecek. Eldeki maddi değerlerin daha sağlam kullanılması adına kararlı olmalısınız.
Balık Burcu
 (20 Şubat – 20 Mart)Pek çok konuda düşünceleriniz değişiyor. Daha somut fikirler üreteceğiniz bir döneme ilerliyorsunuz. Eğitim çalışmalarınıza hız vereceğiniz bu gün destek göreceğiniz etkiler var. Aynı zamanda iş hayatına yönelik yeni olanaklar gelişebilir. Ancak hedefleriniz hakkında daha kararlı bir tutum izlemelisiniz. Kardeşlerle ilişkilerin getireceği sorunlar dikkat çekebilir.