25 Aralık 2012 Günlük Burç Yorumları

Koç Burcu
 (21 Mart- 20 Nisan)Kendinizi yeni gelişmelerin içinde bulacaksınız. Devam eden iletişim ve haberleşme konuları hızlı biçimde akmakta. İyimser duygular kazandığınız bu dönem kısa yolculuklar öne çıkıyor. Aynı zamanda ticari becerileriniz sayesinde yeni başlangıçlar içindesiniz. Eğitsel temaların getirdiği yenilikler ise sizi yeni meraklara itecek.
Boğa Burcu
 (21 Nisan – 20 Mayıs) Artık yeni şartları içinize sindirmek ve para durumunuzu iyileştirmek amacınız. Yeni şansların öne çıkması ile maddi alanda iyimserlik kazanıyorsunuz. Kişisel çabalarınızla gelirlerinizi artırma şansınız var. Ancak tutumlu yanlarınızı bırakmamalısınız. Önceliğiniz ödemeler dengeniz olmalı. Bu günlerde başkaları ile olan ortak harcamalar artacaktır.
İkizler Burcu
 (21 Mayıs – 21 Haziran)Ay burcunuza yaklaşırken gündeminiz değişiyor. Kendinizi canlı koşullara hazırlamalısınız. Hayattan aldığınız keyifler ve öğretiler son derece önemli adımların işareti olacak. Bu konuda yeni başlangıçlar içinde yer alabilirisiniz. İlişkilerde yaşadığınız olumlu gelişmelerle duygusal alanda mutluluk söz konusu. Hayatınıza hareket giriyor.
Yengeç Burcu
 (22 Haziran – 22 Temmuz)İç dünyanıza huzur hakim olmaya başlıyor. Bazı kontrol dışı gelişmelere rağmen kabullenmeyi öğreniyorsunuz. Bırakmak istediğiniz alışkanlıklarınız üzerinde durmalı, gereksiz kaygılardan uzaklaşmalısınız. Bir bakıma eldeki işleri tamamlamanız için zaman yaratma şansı bulacaksınız. Ortaklıkların getirdiği parasal sorunlar sizi yeniden düşünmeye itecek.
Aslan Burcu
 (23 Temmuz – 23 Ağustos) Kendinizi son derece canlı ve girişken ortamlara hazırladınız. Şimdi size fayda sağlayan yeni ilişkiler ve keyif alacağınız ortamlar içindesiniz. Duygularınızı ortaya koyacağınız yaratıcı işler üzerinde durabilirsiniz. Bir yandan da sosyal ilişkilerde geniş imkanlar söz konusu. Siz de başkalarına destek olacağınız konulara öncelik vermeye başlıyorsunuz.
Başak Burcu
 (24 Ağustos – 23 Eylül) Yurt dışı bağlantılarınız yerini iş hayatınıza yönelik gelişmelere bırakıyor. Son dönemde gösterdiğiniz çabalar sonuçlarını vermeye başladı. Yeni görevler üstlenmeniz nedeni ile her açıdan heyecanlısınız. Yeni sorumlulukların altından kalkacağınız günleri iyi değerlendirmelisiniz. Üstlerle ilişkilerin olumlu ilerlemesi ile moral kazanıyorsunuz.
Terazi Burcu
 (24 Eylül – 23 Ekim) Gündeminize daha fazla hareket ve sizi mutlu eden yoluculuklar giriyor. Hayatı daha pozitif algılayacağınız gelişmeler yaşıyorsunuz. Uzaklarla ilgili temalar yanında entelektüel çalışmalara daha fazla yer açabilirsiniz. Bu günlerde yeni kişilerden öğrenecekleriniz size değişik tecrübeler katabilir. Olumlu yönde gelişen ilişkiler hayat görüşünüzü etkiliyor.
Akrep Burcu
 (24 Ekim – 22 Kasım) Ortaklaşa kaynakların getirdiği imkanlarla güne başlıyorsunuz. Beklediğiniz desteklerin hayatınıza getireceği katkılar önemsemelisiniz. Bu günlerde finansal anlaşmaların hızlanması ile yeni planlar yapabilirsiniz. Bir yandan da edindiğiniz kaynakların ödemelerinize getireceği katkı söz konusu. Kişisel harc amaların artabileceği bu dönem ölçülü olmalısınız.
Yay Burcu
 (23 Kasım – 21 Aralık) Yorucu koşullar yerini daha dışadönük olacağınız konulara bırakıyor. Karşınıza çıkacak fırsatlar üzerinde durmalı, ilişkileri önemsemelisiniz. Ortaklaşa bir konunun getireceği yenilikler sayesinde kararlarınız netleşecek. Süregelen yakın beraberlikler sizi canlı ve hevesli kılarken onlardan yeterince faydalanmaya bakmalısınız.
Oğlak Burcu
 (22 Aralık – 20 Ocak) Artık günlük işlerin ağırlığı, iletişimin arttığı çalışmalar öne çıkıyor. Çalışma düzeninizi yenilemek ve getirdiği imkanları kullanmak sizin elinizde. Daha fazla zaman alan uğraşlar sizin sayenizde toparlanacak. Bu dönemde sağlığınızla ilgili sorunlar varsa çok kolay aşabilirsiniz. Bazı alışkanlıklarından vazgeçmek adına güzel bir dönemdesiniz.
Kova Burcu
 (21 Ocak – 19 Şubat) Çok daha dışadönük ve keyifli günlere girdiniz. Daha fazla hareket ve heyecan arayışınız mutlu edici sonuçlar getirebilir. Üzerinde çalıştığınız yaratıcı bir uğraşla dikkat çekebileceğiniz görünüyor. Kendinizi yetenekleriniz üzerinden geliştireceğiniz yeni çalışmalara verebilirsiniz. Hayatın daha dinlendirici ve eğlendirici yanlarıyla baş başa olmaya bakın.
Balık Burcu
 (20 Şubat – 20 Mart)Yakın çevrenizin yanında artık ailevi işlerle daha fazla meşgul olacaksınız. Uzun süredir uğraş verdiğiniz taşınma ya da yer leşim konuları yeniden gündeminizde. Ancak duygusal olarak dağınık etkilere altındasınız. Belki de eve yönelik yapılan harcamaların artması ile huzursuz olmanız söz konusu. Biraz dengeli olmaya çalışmalısınız.