25 Mart 2013 Günlük Burç Yorumları

Koç Burcu
 (21 Mart- 20 Nisan)Eldeki işlere önem vermek ve sistemli olmak gerek. Çalışma düzeninizi yeniden kurmak adına daha fazla çalışmak durumunda kalabilirsiniz. Ancak zihnen karışık olduğunuz bu günlerde hatalar yapmaya açıksınız. Üzerinde ısrar ettiğiniz konularda bazı çözülmeler olabilir. Pratik yanlarınızı geliştirmeye çalışın. Bu günlerde aşkta ve kişisel girişimlerde oldukça cesursunuz.
Boğa Burcu
 (21 Nisan – 20 Mayıs) Pek çok konuda kendinize yeni keyifler katmaktasınız. Bir yandan işle ilgili konuları hızlı ilerletirken, sizi harekete geçiren etkiler yaşanıyor. Son dönemde hobilerinizde elde ettiğiniz aşama sizi farklı çalışmalar içinde olmaya itecek. Ancak çocuklarla olan ilişkiler ve sorumluluklar adına kısıtlayıcı günler içindesiniz. Planlarınızı esnek yapmanızda yarar var.
İkizler Burcu
 (21 Mayıs – 21 Haziran)Planlarınızda ani değişiklikler söz konusu. Evde onarım bakım ve sizi yıpratan aile içi ilişkiler oldukça gergin zamanlara işaret etmekte. Birden fazla konunun üstesinden gelmekte zorluklar yaşanabilir. Özellikle evde yaşanan değişiklikleri iyi yönetmek durumundasınız. Eldeki kaynaklara yönelik planlarınızda da uzun vadeli düşünceler peşinde olmaya çalışın.
Yengeç Burcu
 (22 Haziran – 22 Temmuz)Kişisel açıdan yüklü bir gündeminiz var. Yakın çevre ile ilişkiler yanında sizi endişeli kılan kardeşlerle ilgili konular üzerinde durmanız gerekecek. Bir yandan da becerilerinizi artırabileceğiniz, işle ilgili konulara hız vereceğiniz gelişmeler olacak. Sizi etkileyecek iletişi m konularında ise yanlış anlamalar söz konusu. Yaşanabilecek hatalara dikkat edin.
Aslan Burcu
 (23 Temmuz – 23 Ağustos) Maddi durumunuzda belirsizlik yaratan endişeleri aşmaya başladınız. Şimdi olayları çıplak gözle görmek ve yeteneklerinizi geliştirmeye yönelik adımlar atma zamanı. İş ve para durumunuzu yeniden düzenlemek adına dikkatli kararlar almaya çalışın. Eldeki kaynakları idareli kullanarak toprağa ait bir yatırım planı üzerinde durabilirsiniz.
Başak Burcu
 (24 Ağustos – 23 Eylül) Burcunuzda ilerleyen Ay size pek çok konuda sorumluluklarınızı hatırlatıyor. Yeni başlangıçlar yapabileceğiniz, işle ilgili konuşmalar ve sözleşmeler üzerinde duracağınız görünüyor. Ortaya çıkan koşullara yön verecek ve destek alacak imkanlara sahipsiniz. Bu d� �nem ortak harcamaların getirdiği sorunlar karşısında daha akılcı olmalısınız.
Terazi Burcu
 (24 Eylül – 23 Ekim) Gerek iş gerekse özel hayatınızda daha dikkatli olmalısınız. Sizi kısıtlayan şartlar elinizi bağlamakta. Geçmişle ilgili korkular ve edindiğiniz kötü tecrübeler sizi daha temkinli olmaya itecek. Çeşitli fedakarlıklar gündeme gelirken, duygusal açıdan sağlığınızı zorlayan etkilere maruz kalabilirsiniz. Sağlıkla ilgili temaları dikkate almanız gerekiyor.
Akrep Burcu
 (24 Ekim – 22 Kasım) Pek çok konuda sizi sorumlu kılan konular gelişmeye başlıyor. Takım çalışmalarının önemi artarken yeni organizasyonlar düzenlemek gerekecek. Daha ziyade sizin dışınızdaki kişilerin beklentileri öncelikli olacaktır. Bir yandan da işten beklenen maddi g etirilerde sorunlar olabilir. Kişisel konularınıza yönelik kararlar, işle ilgili önemli adımlar hızlı ilerleyecektir.
Yay Burcu
 (23 Kasım – 21 Aralık) Kariyerinizle ilgili konularda daha ciddi düşünme dönemi. Daha fazla çaba sarf etmek, yaptıklarınızı görünür olmaması sizi yıldırmamalı. Eldeki işlere odaklanmak, tamamlanması gereken işleri sonuçlandırmak öncelikli olmalı. Hayat planınızı engelleyen şartların bilincinde olmaya çalışın. Aşk hayatında ani başlayan ilişkiler gündeminizi ve hayatınızı hareketlendirecek.
Oğlak Burcu
 (22 Aralık – 20 Ocak) Hayatınıza yeni yön çizmek adına planlar yapmaktasınız. Yeni bir düzen ve yurt dışı bağlantıları içine alan eylemler içinde olabilirsiniz. Ufkunuzu geniş tutmaya çalışmalısınız. Başkaları ndan öğrenecekleriniz sizin adınıza adına yol gösterici olacaktır. Eğitim içeren konularda ise net karar almakta zorluklar yaşanabilir. Realist düşüncelerden uzaklaşmayın.
Kova Burcu
 (21 Ocak – 19 Şubat) Ortaklaşa konulara işaret eden gelişmeler var. Hem maddi hem de manevi alanda yaşanan değişim sizi oldukça huzursuz etmekte. Ancak akıllıca adımlar, güven tazeleyecek paylaşımlara verdiğiniz önem belirleyici olabilir. Başkalarının getirdiği önerilerin hayata geçmesi adına kendi haklarınızı göz önünde bulundurmalısınız. Ortak harcamalar göz ardı edilmemeli.
Balık Burcu
 (20 Şubat – 20 Mart)Haftaya yakın beraberliklerin getirdiği sorunlarla başlıyorsunuz. Eşten kaynaklanan problemleri akılcı bir yol izleyerek aşmaya çalışmalı, beklentilerinizde ger çekçi olmalısınız. Yine bu günlerde anlaşmaların getirdiği kafa karışıklıkları söz konusu. Özellikle finansal paylaşımları içine alan ani gelişmeler her açıdan sorunları açığa çıkaracaktır.