26 Mart 2013 Günlük Burç Yorumları

Koç Burcu
 (21 Mart- 20 Nisan)Sizi sorumlu kılan işler üzerinde durabilirsiniz. İş ortamında yenilikler yapmak için uygun şartlar olmasa da üzerinde çalıştığınız konuları bitirmeye gayret edin. Bu arada iş hayatında kendinizi gösterme çabanız sürüyor. Bir yandan da sizin için önemli olan kişisel başlangıçlarınızı ilerletmekte kararlısınız. Eğitim çalışmalarında son derece destekleyici etkiler altındasınız.
Boğa Burcu
 (21 Nisan – 20 Mayıs) Hızlı bir tempo içindesiniz ancak biraz dinlenmek, kendinizle ilgili konulara zaman ayırmak size iyi gelecektir. Hayatın olumlu yanlarını yaşamak, sevdiklerinizle olan beraberlikleri öne almakta kararlı olmalısınız. İşle ilgili bir konuyu daha farklı bir formda ele alarak başarılı sonuçlar elde edebilirsiniz. Aşk hayatı ya da sevgi ilişkilerinde sorumluluk almak gerekecek.
İkizler Burcu
 (21 Mayıs – 21 Haziran)Bugün pek çok işi geri planda bırakıyorsunuz. Ailenizle ilgili sorunlar aşılırken, tamamlanması gereken konular üzerinde duracaksınız. Yerleşimle ilgili yeni değişiklikler için ise biraz zamana ihtiyacınız var. Sosyal hayatın getirdiği ortak paylaşımlar, geleceğe dönük ümitlerin yeniden tasarlandığı bu dönem arkadaşlıklar size keyif getirecek.
Yengeç Burcu
 (22 Haziran – 22 Temmuz)Günlük hayatınız oldukça hızlı ilerliyor. Yeni düzenlemeler, kısa yolculukların tekrardan organize edilmesi ile harekete geçeceksiniz. Bugün eldeki işleri yeniden planlamak, düşüncelerinizi yenilemek adına çok şey yapabilirsiniz. Alacağınız haberler ve konuşmalar son derece aktif zamanlara işaret ediyor. Tüm işlerin iyi organize edilmesinde yarar var.
Aslan Burcu
 (23 Temmuz – 23 Ağustos) Edindiğiniz kazançları korumak, eldeki nakit birikimi değerlendirme çabanız dikkat çekiyor. Ancak daha fazla ekonomi yapmalı, aşırı savurganlıktan kaçınmalısınız. Beklediğiniz maddi destekler size güven vermese de, en azından borçlarınızı düzene sokmak için akılcı kararlar almalısınız. İş gücünüzü yeniden yapılandırdığınız bu dönem becerilerinize güvenmelisiniz.
Başak Burcu
 (24 Ağustos – 23 Eylül) Ay'ın burcunuzdaki yolculuğu size pek çok sorumluluk getirdi. Şimdi yaptıklarınızı değerlendirmek ve yeni bir yön çizmenin zamanı. Ancak duygusal olarak sizi etkileyen endişeleri bir ken arda bırakmalısınız. Para durumunuza ilişkin gelişmeler sizi bazı sorumluluklar almaya itebilir. Başkaları ile olan finansal yatırımlarınızda riskten uzak durmalısınız.
Terazi Burcu
 (24 Eylül – 23 Ekim) Sizi kısıtlayan şartlar sürerken, geçmişle ilgili konulara daha yakından bakma ihtiyacınız var. Ancak gereksiz kaygılar ve endişeler yıpratıcı olacaktır. Eldeki işleri tamamlamak adına zamanı iyi kullanmalısınız. Harekete geçmekte zorlansanız da yapacak çok işiniz var. Hazırlıklarınızı gözden geçirmeli, para durumunuzla ilgili anlaşmalara dikkat etmelisiniz.
Akrep Burcu
 (24 Ekim – 22 Kasım) Sosyal hayatınızda olup bitenler, arkadaşlarla olan ilişkiler öne çıkıyor. Yeni bir organizasyon, bir arada olacağınız toplantılar sizi hareketli kılabilir. Daha çok başkalarının istekleri ve ihtiyaçları üzerinden çalışmalar yapmanız gerekebilir. Değişik örgü tlenmeler ya da vakıf çalışmaları ise size yeni dostluklar kazandıracaktır. Geleceğe dönük yeni projeler de üretilebilir.
Yay Burcu
 (23 Kasım – 21 Aralık) İş hayatında artan sorumluluklar devam ediyor. Kendinizi ve üstlerle ilişkilerin getirdiği sorumlulukları ciddiye almalısınız. İşe ait amaçların söndüğü bu dönemde kendiniz dışındaki kişilerin beklentileri önemli olacak. Yine bu dönemde ortaklıklarda size destek veren kişiler ve yenilikler söz konusu. Anlaşmalardan kazançlı çıkacağınız sonuçlar alınabilir.
Oğlak Burcu
 (22 Aralık – 20 Ocak) Yabancılarla alakalı konulara odaklısınız. Yeni bir bağlantı içinde olmanız, önemli organizasyonlara yakın durmanız söz konusu. Aynı zamanda eğitsel bir konunun getireceği sorumluluklar öne çıkabilir. Uzaklardan gelen haberlerin iş hayatınıza yönelik konularda önemli bir etkisi olacak. Kişisel gelişiminiz adına uzaklarla ilgili konularda ve ilişkilerde esnek bir bakış açısı kazanmalısınız.
Kova Burcu
 (21 Ocak – 19 Şubat) Ortaklıkların getirdiği bağlar size artan sorumluluklar taşıyor. Destek olmanız gereken kişiler hayatınıza girebilir. Aynı zamanda başkalarının maddi desteğine ihtiyaç duymadan kendi kaynaklarınızı dikkatli kullanmaya özen gösterin. Bazı ödemelerin yeniden gündeme gelmesi ile planlarınız aksayabilir. Riskli harcamaların gözden geçirilmesinde yarar var.
Balık Burcu
 (20 Şubat – 20 Mart)Ortaklıklarda istediğiniz koşulları oluşturmakta zorluklar yaşadınız. Şimdi daha gerçekçi bakacağınız önerileri hayat geçirme zamanı. Bir t araftan da yakın ilişkiler ve arkadaşlıklarda duyarlı olmaya açıksınız. Beklemediğiniz eleştiriler yapıcı sonuçlar getirecektir. İş ve çalışma kapasitenize yönelik adımlar, kazançlara odaklı yeni işler ön planda olacak.