27 Mart 2013 Günlük Burç Yorumları

Koç Burcu
 (21 Mart- 20 Nisan)Ortaklıklarınızı ve ilişkilerinizi her açıdan değerlendirme zamanı. Sizi sıkıştıran koşulları aşmaya çalışmak ve başkalarının ne düşündüğüne önem vermek gerekecek. Ben merkezci yanlarınızla sorunlara çözüm bulmanız kolay olmayabilir. Değişik önerileri yakın durmak yolu ile kazançlı çıkabilirsiniz. Kişisel konularda kendinize güveniniz artıyor.
Boğa Burcu
 (21 Nisan – 20 Mayıs) Günlük işlerin getirdiği sorumluluklar artıyor. Yeni bir düzen oluşturmak, aldığınız sorumlulukları sonuca ulaştırmak için daha fazla çaba gerekmekte. Zira bu dönem çalışma koşulları ve iş konuları üzerinizde baskı kuracak. Hizmet edilmesi gereken işleriniz aynı zamanda iş ilişkilerinizi yakından etkileyecek. Yeteneklerinizi geliştirebileceğiniz akıcı şartları kullanmaya bakın.
İkizler Burcu
 (21 Mayıs – 21 Haziran)Artık daha fazla keyif ve dinlence arayışı içindesiniz. Kendinize değişik uğraşlar yaratırken hayatın güzel yanlarına yöneliyorsunuz. Sosyal ilişkilerin getirdiği canlılıklar farklı paylaşımlar içinde olabilirsiniz. Kişisel açıdan yeni adımlar attığınız bu dönem kendinizi ifade edebileceğiniz çalışmalarda başarı getirecektir. Aşka çok daha yakınsınız.
Yengeç Burcu
 (22 Haziran – 22 Temmuz)Evde huzur yaratmak ve aile içi ilişkilere öncelik vermek istiyorsunuz. Ancak bir yandan da yeni düzenlemeler yapmak, güvenliğinizle ilgili endişeleri gidermek için önlemler almanız gerekecek. Hızlı adımlar atmak, eldeki kaynakları daha tutumlu kullanmak için kararlı olmalısınız. Evde geliştireceğiniz hobiler ve beceriler size biraz olsun keyif getirecektir.
Aslan Burcu
 (23 Temmuz – 23 Ağustos) Yakınlar ve komşularla olan ilişkiler üzerinde durma ktasınız. Bu nedenle daha fazla konuşma ve ziyaret günlük hayatınızı doldurabilir. Önemli sunumların yapılabileceği iş konularına da odaklanabilirsiniz. Eğitimle ilgili konularda ise size destek veren gelişmeler var. Yeni düşünceler odaklandığınız bu dönem uzaklarla ilgili konular ağırlık kazanacak.
Başak Burcu
 (24 Ağustos – 23 Eylül) Finansal açıdan daha istikrarlı kararlara yöneliyorsunuz. Zira dengede kalmak ve eldeki nakit kaynakların daha doğru kullanılması yönünde bazı uyarılar altındasınız. Bütçenizi sağlam kılmak adına ortaklıkların getirdiği olanaklara açık durmalısınız. Ancak kontrol edilemeyen giderler ise sorun olacaktır. Daha temkinli olmalı, sorumluluk almaktan kaçınmalısınız.
Terazi Burcu
 (24 Eylül – 23 Ekim) Pek çok belirsizlik geri planda kalırken Ay burcunuzda yerleşmiş durumda. Şimdi olaylara daha bilinçli bakıyorsunuz. Uzun süredir başlatmak istediğiniz, kendinize yeni hedefler koyduğunuz konulara öncelik verebilirsiniz. Kendinizi öne çıkaracağınız bu günlerde ilişkilere daha fazla odaklanma gereği var. İşbirliklerini geliştirmek isterken, ani kararlardan kaçının.
Akrep Burcu
 (24 Ekim – 22 Kasım) Üzerinizde çok fazla bir baskı var. Biraz kontrollü olmalı, ortaya çıkacak gelişmeleri sakin karşılamalısınız. Ortaklıklar ve ilişkiler üzerinden yaşananlardan aldığınız derslerle akışta kalın. Sizden gizlen şeyleri takip etmekte zorlanabilirsiniz. Kendi hayat yönünüzü belirmekte kararlı olmalısınız. Zira bu dönemde pek çok sorumluluk almış durumdasınız.
Yay Burcu
 (23 Kasım – 21 Aralık) Arkadaşlıkların ve sosyal paylaşımların hayatınıza canlılık kattığı günlerdesiniz. Biraz işle ilgili sorumlulukları yavaşlatmak üzere ilişkilere yakın durabilirsiniz. Yeni dostluklar, ortak hareket edebileceğiniz imkanlar sizi hareketli kılacaktır. Kendinizi daha iyimser bulduğunuz bu günlerde sosyal olanaklar, sevgi ilişkilerinde beklentileriniz artacak.
Oğlak Burcu
 (22 Aralık – 20 Ocak) İş hayatına ait konular hızlanmakta. Daha çok başarıya odaklanmak isterken sizi bağlayan ortak çalışmalar gündemde kalmaya devam edecek. İşi içine alan takım çal� �şmalarında verimli sonuçlar alacaksınız. Kariyere kendinize yeni bir hedef belirlemek üzere uzun vadeli planlar içine girmelisiniz. Ancak evde başlayan hareketlilik size beklemediğiniz sorumluluklar getiriyor.
Kova Burcu
 (21 Ocak – 19 Şubat) Kendinize yeni ufuklar katabileceğiniz koşullar içindesiniz. Farklı deneyimler kazandığınız son dönemin getirileri aynı zamanda iş hayatında kendini göstermekte. Bu günleri iyi değerlendirmeli, eğitim hayatınıza ilişkin yeniliklere hız vermelisiniz. Akademik boyutta yeni hedefler belirlemek de önceliğiniz olmalı. Olumlu haberlerle heyecanınız artıyor.
Balık Burcu
 (20 Şubat – 20 Mart)Hayatınıza derinlik getirecek temalar içindesiniz. Duygusal ilişkilerin yarattığı gelişmelerle yön arayışınız hızlanıyor. Ancak ortaklaşa para mevzuları, kontrol etmeniz gereken ortak harcamalar gündeminizde. Yeni destekler bulacağınız bu dönem, yatırım odaklı kararlara yönelebilirsiniz. Düşüncesizce atacağınız adımları tekrardan düşünün.