28 Mart 2013 Günlük Burç Yorumları

Koç Burcu
 (21 Mart- 20 Nisan)İlişkiler ve ortaklaşa alanda yaşanan gelişmeler gündemde kalmaya devam ediyor. Başkalarının size getireceği önerileri uzlaşı içinde ele almaya bakın. Daha önceden başlatılan konuların da sonuca ulaşacağı şartlar içindesiniz. Bazı planlarınızdan vazgeçebilirsiniz. Kişisel özgürlüğünüzün arttığı bu dönem yakın ilişkilerde kopuşlar olabilir.
Boğa Burcu
 (21 Nisan – 20 Mayıs) Süregelen şartlarda biraz dağılma riskiniz var. Aşırı çalışmanın getirdiği yorgunluklar siz tembelliğe itebilir. Üzerinde çalıştığınız işleri sonuçlandırmakta başarılı olabilirsiniz. Ancak detaylar ve pratik olunması gereken konular yıpratıcı etkiler getirmekte. Değişik teknikler geliştirmek, bazı eksikleri gidermek adına daha fazla çaba gösterebilirsiniz.
İkizler Burcu
 (21 Mayıs – 21 Haziran)Hayatın keyiflerine fazlasıyla yakın duruyorsunuz. Yaratıcı konularda yeni olanaklar elde edeceğiniz, başkalarının dikkatini çekeceğiniz görünüyor. Biraz çocuklarla ilgilenmek de gerekebilir. Bir taraftan da içinde bulunduğunuz çevrelerde yaşanacak aşk ilişkileri öne çıkabilir. Ortak çalışmalarda alınan sorumluluklar ise oldukça hareketli bir tempo getirecek.
Yengeç Burcu
 (22 Haziran – 22 Temmuz)Ailede yakından ilgilenilmesi gereken gelişmeler var. Özellikle bugün daha planlı olmaya çalışarak baskılardan kurtulabilirsiniz. Uzun zamandır ertelediğiniz yerleşimle ilgili uğraşları yeniden ele almaya başlıyorsunuz. Bu arada özel hayatınıza ve kendinize zaman ayırmakta zorlanacaksınız. Kariyerde önemli ilerlemeler hedeflerken, üstlerle ilişkilere dikkat edilmeli.
Aslan Burcu
 (23 Temmuz – 23 Ağustos) Artan iletişim ve haberleşme günlük hayatınıza hareket getiriyor. Daha geniş düşünceler kazandığınız son dönemin getirileri de olacak. Özellikle e� �itim hayatınıza ilişkin yenilikler, değişik zihinsel çalışmalar sizi heyecanlı kılıyor. Alacağınız haberler, uzaklarla olan ilişkilerinizi gündeme getirecektir. Yeniliklerden çok şey çıkarabileceğiniz günlerdesiniz.
Başak Burcu
 (24 Ağustos – 23 Eylül) Maddi durumunuzla ilgili önemli kararlar aşaması. Ödemeler dengenizi yeniden kurmak, borç alacak temalarına gereken önemi vermek lazım. Bu arada çalışma kapasitenizi, becerilerinizi daha yerinde kullanmaya çalışın. Kendi kazançlarınıza güvenmek ve dayanmak zorundasınız. Yatırımlara gitmek konusunda çekinceleriniz olabilir.
Terazi Burcu
 (24 Eylül – 23 Ekim) Ay'ın burcunuzdaki yolculuğu sayesinde etkileyici olacağınız görünüyor. Bir yandan da cesaretinizi topladığınız, adımlarınızı büyüttüğünüz günlerdesiniz. Ortaklıklarda başlayan yenilikler ve getirdiği sonuçlar üzerinde durabilirsiniz. Ancak muhalefetle karşılaşacağınız görünüyor. Bu dönemde başkalarından destek almaya açık olmalı, yeni hedefler belirlemelisiniz.
Akrep Burcu
 (24 Ekim – 22 Kasım) Harekete geçmekte zorlanmanız nedeni ile sıkıntılı günler geçiriyorsunuz. Tam olarak göremediğiniz konuları zorlamaktan kaçının. Geçmişte yaşananların etkisi sürerken, bazı şeyleri bırakma süreci içindesiniz. İşle ilgili gelişmeler de sizi yoracak boyutta olacaktır. Hizmet temaları öne çıkarken, ruhsal sağlığınıza özen göstermeniz gerek.
Yay Burcu
 (23 Kasım – 21 Aralık) Hayatın keyfileri ve dostluklar size neşe getiriyor. Ortak paylaşımlar, yaptığınız çalışmaların sonuçları açısından olumlu bir gün geçireceksiniz. Sosyal ortamlarda daha fazla bulunacağınız ve yeni ilişkilere yöneleceğiniz söylenebilir. Bu arada geleceğe dönük planlarınızda büyük beklentilerden kaçının. Bir süre daha beklemeli, tutarlı hedeflere odaklanmalısınız.
Oğlak Burcu
 (22 Aralık – 20 Ocak) Kariyerde yeni yapılanmalar, aynı zamanda si zi kısıtlayan şartlar içindesiniz. Kişisel olarak kendinizi disiplin altına almaya çalışmalı, sorumlulukları aksatmadan ilerlemeye çalışın. Mesleki konularda edindiğiniz başarının keyfine varabilirsiniz. Ancak iş ve eve konular bazı sürtüşmeler içine çekileceğinizi gösteriyor. Planlı ve hedefe odaklı olmalısınız.
Kova Burcu
 (21 Ocak – 19 Şubat) İyimserliğiniz artıyor. Kendinize yeni ilgi alanları bulacak, değişik eğitim temaları ile yakından ilgileneceksiniz. Farklı olan her şeye merakınız hayatınıza renk katacak değişik konular hızlı biçimde gelişebilir. Yeni kişilerle olan ilişkilerde ani yakınlaşmalar ve haberleşmeler hızlanıyor. Enerjinizi yapıcı yönde kullanmalı, iş hayatında da istikrarlı adımlar atmalısınız.
Balık Burcu
 (20 Şubat – 20 Mart)İş hayatında sizi yeni beklentiler içinde görüyoruz. Şimdiye dek kazandığınız deneyimlerin üzerine yenilerini eklemektesiniz. Ancak olayların getireceği sorumluluklara açık olmalısınız. Hayat görüşünüzü akılcı bir düzeyde kullanmalısınız. Bu dönem deneyimli kişilerin desteğini almak kolay olmayacak. Hukuki konularınızda bazı engeller ya da gecikmeler öne çıkabilir.