29 Mart 2013 Günlük Burç Yorumları

Koç Burcu
 (21 Mart- 20 Nisan)Ortaklaşa işlerin finansal yanı sizi sorunlu dönemlere sürüklüyor. Kendi kaynaklarınız, borç alacak konularınız hakkında daha net kararlar almanız gerekebilir. Zira başkalarının getirdiği maddi yükler hakkında önemli testlerden geçiyorsunuz. Bu günlerde kredi almak, eşin para durumunda yaşanan riskleri iyi kontrol etmekte yarar var.
Boğa Burcu
 (21 Nisan – 20 Mayıs) İlişkiler ve ortaklıklarınızı etkileyen önemli bir dönemdesiniz. Sizi sorumlu kılan ortaklaşa işler ve dışsal koşulların zorlukları karşısında güçlü olmalısınız. Ancak bir yandan da güven ve stabiliteyi koruma çabanız zorlukları hızlandırabilir. Siz de bazı sorumlulukları göze almalısınız. Evlilik ya da yakın beraberliklerde sizi kısıtlayan şartlar içindesiniz.
İkizler Burcu
 (21 Mayıs – 21 Haziran)Çalışma koşullarında daha kontrollü ve temkinli ilerlemeniz gerekiyor. Uzun zamandır aksatılan işlerin ele alınması yönünde çaba göstermeye gayret edin. Pek çok eksiğinizi tamamlamak adına bazı fırsatlarınız yok değil. İşlerinize tutku ile sarılabilirsiniz. Ancak sağlığınızı ihmal etmekten kaçınmak ve sizi zorunlu kılan önlemleri almak gerekebilir.
Yengeç Burcu
 (22 Haziran – 22 Temmuz)Aşk hayatına olan bakışınız değişiyor. Artık daha tutkulu olabilirsiniz ancak, bazı çekinceleriniz de yok değil. Bazı soğukluklar sizi mutsuz edebilir. Aynı zamanda çocuklarınızla ilgili sorumlulukların her şeyin önüne geçme olasılığı yüksek. Hayatın keyifleri bu dönem kısıtlanırken, hobilerinizi, iş gibi göreceğiniz, yeteneklerinizi yaratıcı etkilerle kullanacağınız söylenebilir.
Aslan Burcu
 (23 Temmuz – 23 Ağustos) Evde yorucu ve kısıtlayıcı şartlar içindesiniz. Duygusal olarak yaşanan sıkıntıların ü zerine giderken, ailenizle olan ilişkiler yıpratıcı etkiler getirmekte. Biraz olsun kendi iç dünyanıza dönmek, bazı bitişleri göze almak lazım. Bu dönemde işle ilgili değişik planlar yapabilirsiniz. Pek çok projenin yavaş ilerlemesi sizi yıldırmamalı. Olaylara daha yakından konsantre olmalısınız.
Başak Burcu
 (24 Ağustos – 23 Eylül) Düşüncelerinizde köklü değişikliler yapıyorsunuz. Algınızı yenileyen, eğitim çalışmalarında daha derinden ilerleyeceğiniz gelişmeleri dikkate almalısınız. Bu günlerde kardeşler ye da yakınlarla ilişkilerin test edileceği olaylar da gündeme gelebilir. Zihinsel yorgunlukları göz ardı etmeyin. İşle ilgili görüşmeler ve yolculuklar sizi çok fazla oyalayabilir.
Terazi Burcu
 (24 Eylül – 23 Ekim) Parasal konular ve iş h ayatında yaşanan önemli gelişmelere odaklanıyorsunuz. Kişisel açıdan çıkarlarınızı korumak bu dönem zor olabilir. Özellikle ortaklaşa bir konunun getirdiği maddi sorunlar sizi kaygılandıracaktır. Olaylara daha gerçekçi bakmalı, kendi başınıza ne yapabileceğinizi düşünmelisiniz. Bu şartlar sizin gelir gider dengenizi de bozacaktır. Yeni arayışlar içinde olmanız şart.
Akrep Burcu
 (24 Ekim – 22 Kasım) Ay burcunuzda sizi yeni konuların ve kararlı olacağınız gelişmelerin içine çekiyor. Pek çok konuda önemli adımlar attığınız son dönemi değerlendirmeye başlıyorsunuz. Ancak duygusal açıdan sizi hassas kılan konular, ilişkilere olan yaklaşımınız önemli gelişmelerin habercisi. Bırakmakta zorlandığınız ilişkilere mesafe koymanız söz konusu.
Yay Burcu
 (23 Kasım – 21 Aralık) Oldukça sıkıntılı günl ere girdiniz. Kendi içinizde hesaplaşmalar yaşarken, yapılan hataların sonuçları karşısında aciz kalabilirsiniz. Şimdilik eyleme geçmek yerine, beklemede kalmanızda yarar var. Ortaklaşa duygusal bağların sizin özgürlüğünüzü kısıtlaması ile sorunlarınız daha da ağırlaşabilir. Biraz sabırlı olmalı, sakinliğinizi korumalısınız.
Oğlak Burcu
 (22 Aralık – 20 Ocak) Sosyal açıdan sizi kısıtlayan ve ilişkilerinize yeniden göz atmaya iten günler geçireceksiniz. Bir bakıma fazla destek göreceğiniz şartlardan yoksun olacaksınız. Kendinize dönük olmanıza rağmen, ortak çalışmaların getirdiği önemli paylaşımlar sizi aktif kılabilir. Hafta başından itibaren daha kararlı adımlar atmaya başlıyorsunuz
Kova Burcu
 (21 Ocak – 19 Şubat) Kariyer hayatınıza y eni bir düzen getiren gelişmelerle yakından ilgileniyorsunuz. Önemli sorumluluklar aldığınız bu dönem istikrarı korumak, yeni görevlerin bilincinde olmak gerekecek. Sosyal statünüzü etkileyen vurgular yanında üstlerle ilişkilerde mesafeli olunmasında yarar var. Kendiniz göstereceğiniz çalışmalarla ilerlemeye kararlı olmalısınız.
Balık Burcu
 (20 Şubat – 20 Mart)Yurt dışı bağlantılı işlerde yeni sorumluluklar ve getireceği değişiklikler söz konusu. Yapıcı çaba ile pek çok engeli aşabilirsiniz. Hayatınıza giren kişilerden öğrenecekleriniz, akademik alanda yapacağınız çalışmalar size çok şey katacak. Uzaklarla ilgili konular, hayat felsefenizi etkileyen gelişmelerle yaratıcı etkiler kazanıyorsunuz.