02 Nisan 2013 Günlük Burç Yorumları

Koç Burcu
 (21 Mart- 20 Nisan)Artık kariyere ilişkin yeni planlar içindesiniz. Kendinizi sorumlu hissettiğiniz konulara öncelik vererek yeni bir plan yapabilirsiniz. Son dönemde yaptığınız çalışmalar ve kazandığınız tecrübeler sayesinde kararlı adımlar atabilirsiniz. Üstlerle ilişkilere yapıcı yaklaştığınız bu günlerde yeni destekler alabilirsiniz. Kişisel konularda ise harekete geçirici şartlar var.
Boğa Burcu
 (21 Nisan – 20 Mayıs) İş hayatında çok yeni girişimler dönemi. Yeni bağlantılar içinde olduğunuz bu süreci akılcı planlamalı, yurt dışı ilişkilerine ağırlık vermelisiniz. Aynı zamanda sizi sorumlu kılan yolculuklar biraz sıkıntılı geçebilir. Kendinizi geliştirmek yolunda daha geniş düşünceler kazanmak için çıkan olanakları kullanmalısın� �z. İşbirliği içinde olmanız gereken ortaklıklarda ciddi bir süreç.
İkizler Burcu
 (21 Mayıs – 21 Haziran)Başkalarından beklediğiniz maddi destekler sorun olabilir. Son dönemde büyük değişim ve yenilenme yaşanan ortak paralar ve mirasla ilgili konular sizi oldukça yıpratacak. Bu şartlar altında olayları kontrol etmekte zorluklar yaşamanız çok olası. Finansal anlaşmaların tarafınızdan kontrol edilmesi ve yönlendirilmesi pek kolay değil.
Yengeç Burcu
 (22 Haziran – 22 Temmuz)Gündeminizde önemli konular yer alıyor. Başkalarının dayattığı koşullar ortaklıklar cephesinde mücadele yaratabilir. Son dönemde aşırı yüklendiğiniz sorumluluklar yakın ilişkilerde de derin izler bıraktı. Şimdi daha temkinli ve dikkatli olmalısınız. İş hayatında artan tempo ve sorumluluklar adına daha özenli ve fazladan çaba içinde olmakta yarar var.
Aslan Burcu
 (23 Temmuz – 23 Ağustos) İş ortamında sizi kısıtlayan koşulları aşmaya gayret edin. Zira pek çok sorumluluk almak, sağlığınızı zorlayan temalarla ilgilenmeniz gerekiyor. Yeni bir plan yaparak gündeminizi belirlemelisiniz. Emek verilmesi gereken işlerde ise destek almanız zorlaşmakta. Yenilikleri benimsemekte kararlı olmak, değişik teknikler kullanmak size zaman kazandıracak.
Başak Burcu
 (24 Ağustos – 23 Eylül) İş ve aşk hayatı arasında kalarak önceliklerinizi belirlemek durumundasınız. Uzun süredir aşırı yorulduğunuz ve gevşemeye ihtiyaç duyduğunuz bir gerçek. Biraz dengede kalmalı, eldeki işleri tamamlamaya yönelmelisiniz. Sevgi ilişkilerinde daha mesafeli olduğunu z bu dönem yapıcı olmaya da gayret edin. Yarın daha dışadönük olacaksınız.
Terazi Burcu
 (24 Eylül – 23 Ekim) Planlarınızı değiştiren gelişmelerle güne başladınız. Ailede yaşanan önemli konular, tamamlanması gereken işler açısından tempolu bir gün olacak. Bazı bitişler ve başlangıçlara hazırlandığınız bu dönem yerleşimle ilgili konular sizi yorabilir. Özel hayatınıza yönelik konular, başkalarının sizden beklentileri bu dönem öncelikleriniz arasında.
Akrep Burcu
 (24 Ekim – 22 Kasım) Yeni gündemler oluşturuyorsunuz. Yakın çevredeki ilişkileri dışına çıkarak, iş bağlantılarınızı güçlendirmek adına girişimler yapmaktasınız. Gücü elinde tutan kişilerin desteği ile iş hayatında pek çok yeni adım atılabilir. Yolculuk planları da ya pacağınız bugünlerde işlerin iyi organize edilmesi gerekecek. Yeni haberler gündeminizi değiştirebilir.
Yay Burcu
 (23 Kasım – 21 Aralık) Maddi açıdan riski şartlar altındasınız. İş hayatında beklentileriniz sizi karamsar kılarken, daha ölçülü adımlar atmaya çalışın. Daha sorumlu hareket edilmesi gereken bu dönem kendi kaynaklarınıza güvenme zamanı. Becerilerinizi harekete geçirmekte kararlı olmaya bakın. Kazançlarınızı korumak adına kararlarınızı yeniden gözden geçirmelisiniz.
Oğlak Burcu
 (22 Aralık – 20 Ocak) Ay burcunuzda ve sizi pek çok olumsuz etkiden uzaklaştırıyor. Olaylara akılcı ve çözüm üreten yanlarınızla bakarak yol almaya başladınız. Kişisel konularınıza daha rahat hakim olabilirsiniz. Aynı zamanda sosyal ilişkilerin hayatınız a değişim taşıdığı bu dönem yapacak çok işiniz olacak. İş hayatında yeni atılımlar yapmak isterken, artan sorumluluklar can sıkıcı olabilir.
Kova Burcu
 (21 Ocak – 19 Şubat) Sizi sıkıştıran etkilerle karamsar duygular içindesiniz. Özellikle işle ilgili sorunların altında kaldığınız bu dönem sağduyulu olmanızda yarar var. Bu tersliklere rağmen kişisel açıdan sizi oyalayan konularda var. Hayatınıza hareket getiren eğitim temaları hızlı biçimde ilerlemeye başlıyor. Düşüncelerinizi aktarabileceğiniz, başkalarını ikna edebileceğiniz girişimler içindesiniz.
Balık Burcu
 (20 Şubat – 20 Mart)Çok kararlı bir dönemdesiniz. İşle ilgili yeni planlar yaparken, geleceğe dönük yeni projeler üzerinde duracaksınız. İçinde bulunduğunuz arkadaş çevresi d eğişirken, özellikle yurt dışı bağlantılarınızı güçlendirecek hedeflere yönelebileceksiniz. Sosyal hayatın getirdiği sorumluluklar yanında, evde yapmayı düşündüğünüz yenilikler önceliğini koruyacak.