03 Nisan 2013 Günlük Burç Yorumları

Koç Burcu
 (21 Mart- 20 Nisan)Artan sorumluluklar açısından tempolu bir gün. Yapabilecekleriniz sayesinde dikkat çekebilir, üstlerle ilişkilerde yaşanan olumlu havayı avantaja çevirebilirsiniz. Daha büyük beklentiler içinde olmanız halinde görev değişikliklerinin yaşanacağı hızlı bir dönem. Amaçlarınıza kararlı yaklaştığınız bu süreçte sizi yenileyecek adımlar atabileceksiniz.
Boğa Burcu
 (21 Nisan – 20 Mayıs) Çok daha fazla çalışma içine girmektesiniz. Duygusal açıdan kararlı olduğunuz bu dönem yabancılarla ilgili işler ve önemli ilişkiler peşinde olacaksınız. Hayata daha geniş bir pencereden bakmalı, değişik fırsatların üzerinde durmalısınız. Belki de eğitimle ilgili bir konu tekrar sizi yeni düşüncelere itebilir. Adımlarınızı dikkatli attığı nızda desteklendiğinizi göreceksiniz.
İkizler Burcu
 (21 Mayıs – 21 Haziran)Duygusal konularda hassasiyetleriniz artıyor. Kendinizi sorumlu hissettiğiniz yakın paylaşımlarda ifade edilemeyen durumlar olabilir. Ortaklaşa harcamalar, borç ve alacaklar konusunda daha gerçekçi olmanızda yarar var. Ödemelerde yaşanan güçlükleri kaynaklarınızı sınırlayan sorumluluklar devam etmekte. Duygusal açıdan zorlu bir dönem yaşıyorsunuz.
Yengeç Burcu
 (22 Haziran – 22 Temmuz)Ortaklıklarda size destek veren etkilerle bir aradasınız. Yeni önerilerin ve desteklerin beklediğiniz ölçüde hızlanması söz konusu. Dışsal koşulları aşmaya çalıştığınız bu dönem evlilik ya da yakın ilişkilerde eksiklikleri tamamlamak, daha sorumlu davranmak gerekebilir. Çocuklarla ilgili konul ar, yaratıcı uğraşlarda yaptığınız değişiklikler yorucu olacak.
Aslan Burcu
 (23 Temmuz – 23 Ağustos) Son derece pratik ve işlerinizi toparlamaya yönelik olmanız gerekiyor. Özellikle yeni organizasyonların dikkat çekmesi ile daha fazla koşturmaca gündeme gelecek. İş ortamında yaşanan düzenlemeler, altınızda çalışan kişilerle ilişkiler açısından kolay bir gün olmayacak. Zorunlu yenilenmelerin getireceği baskılar duygusal endişeler yolu ile sizi etkileyebilir.
Başak Burcu
 (24 Ağustos – 23 Eylül) Düne göre daha iyimsersiniz. Hayatın olumlu yanlarını keyifle yaşamak, güzellikleri keşfetmek adına çaba göstermek size düşüyor. Özellikle yaratıcı bir konu ile ilgilenmek, değişim yaratmak üzere harekete geçebilirsiniz. Çocuklarla ilgili harcamaların artı ş göstereceği bu dönem temkinli olmaya çalışın. Riskli yatırım planları zarar verici sonuçlar getirebilir.
Terazi Burcu
 (24 Eylül – 23 Ekim) Tüm dikkatinizle evde yapılması gereken işlere yönelmiş durumdasınız. Biraz daha sorumlu olmanız gereken ailenin büyükleri ile ilgili konulara daha esnek yaklaşabilirsiniz. Sizi bağlayan eldeki kaynaklar konusunda ise bazı sorunları ciddiye alma gereği duyulmalı. Güvenlikle ilgili yaşadığınız sıkıntılar ise oldukça yıpratıcı zamanlar getiriyor.
Akrep Burcu
 (24 Ekim – 22 Kasım) Yakın çevrede olup bitenler hayatınıza canlılık kazandırıyor. Komşularla olan bağlar ve kardeşleri içine alan sorumluluklar karşısında daha dayanıklı olmanız gerek. Yine bu günlerde eğitim ve işle ilgili yolculukların getireceği kazançlar söz konusu. Duygu ve düşüncelerinizi aktarabileceğiniz konuşmalar yanında, zihinsel açıdan yüklü bir tempo içindesiniz.
Yay Burcu
 (23 Kasım – 21 Aralık) Çalışma hayatınıza yönelik yeni beklentiler içindesiniz. Özellikle iş kapasitenizi daha etkin kollanmak, aldığınız sorumlulukları hayata geçirmeniz gerek. Bu durum aynı zamanda bazı önemli kazançlara işaret etmekte. Gelir ve giderlerinizi dengeleme çabanızdan vazgeçmeyin. Kendinize yeni destekler bulurken, aşırı giderler artışta olacak.
Oğlak Burcu
 (22 Aralık – 20 Ocak) Burcunuzda ilerleyen Ay eşliğinde kararlılık kazanıyorsunuz. Daha çok güven ve canlılık içinde hareket edeceksiniz. Özelikle kendi şansınızı yaratabileceğiniz olanaklarla ilerlemek sizi cesur kılacak. Kişisel kararlar, ha rekete geçirici olan iş hayatı önceliğini sürdürecek. Yakın çevre ile ilişkilerde ise daha başarılı olacağınız bir dönemdesiniz.
Kova Burcu
 (21 Ocak – 19 Şubat) İçinde bulunduğunuz şartlar sizi zorunlu değişikliklere götürüyor. Zira belirsizliklerin ağır basması ile geçici önlemler almaktan çok eldeki işlere odaklanmakta yarar var. Geçmişin getirdiği endişeler ve kontrol edemediğiniz durumları daha sağduyulu değerlendirin. Bu süreci hazırlık içinde geçirmek, kariyerde alınan yükleri toparlamak kolay olmasa gerek.
Balık Burcu
 (20 Şubat – 20 Mart)Sosyal alanda çok daha aktifsiniz. Yeni arkadaşlıklar ve ilişkiler adına canlı bir gün olabilir. Ancak bir yandan da işle ilgi takım çalışmaları, getirdiği rekabet karşısında güçlü olmanız gerekiyo r. İyimserliğinizi enerjiye dönüştürerek çalışmalarınızda etkin sonuçlar alabilirsiniz. Beklediğiniz parasal desteklerden çok kendi kaynaklarınızı savurganca tüketmekten kaçının.