04 Nisan 2013 Günlük Burç Yorumları

Koç Burcu
 (21 Mart- 20 Nisan)İşle ilgili konular ve kendi öncelikleriniz arasında kalmış durumdasınız. Neyse ki hemen ilerleyen saatlerde yeni bir gündem içine giriyorsunuz. Sosyal çalışmaların hızlanacağı, arkadaşlıkların öncelik kazanacağı zamanlar başlıyor. Kendinizi yeni paylaşımlara hazırlanırken, önemli organizasyon planları yapacaksınız. Sizinle doğrudan ilgili başlangıçlar içindesiniz.
Boğa Burcu
 (21 Nisan – 20 Mayıs) Yurt dışı bağlantılı konular sürerken işle ilgili hareketli koşullar öne çıkıyor. Gün ortasından sonra sizi bağlayan iş hayatı, kariyere yönelik düşünceler içinde olacaksınız. Yaptıklarınızı daha sağlam bir temelde düşünmeli, artan sorumlulukları ve fedakarlıkları göze almalısınız. Bu günlerde geçmişle ilgili ko nuların getirdiği şüpheler ve kontrol edilemeyen konular olabilir.
İkizler Burcu
 (21 Mayıs – 21 Haziran)Ortaklaşa para konuları ve yakın bağlarda krizleri aşmaya çalışıyorsunuz. Bir yandan da ilerleyen saatlerde gündeminize girecek eğitsel temalara odaklısınız. Hazırlıklarınızı yapmak, yolculuk planlarınızın üzerinde durmak gerekecek. Eğitimle ilgili gelişmelerin, önemli yenilenmelerin hayatınıza katacağı heyecanlar var.
Yengeç Burcu
 (22 Haziran – 22 Temmuz)Ortaklaşa konular ve ikili ilişkilerde sizi yıpratan koşullar sürmekte. Günün ilerleyen saatlerinde duygusal olarak çok daha tatminsiz ve endişeli şartlar yaşanabilir. Dışsal koşulları tek başına yönetmekte zorlanabilirsiniz. Daha akılcı planlar yapmalı, borç alacak konularınıza öncelik tan ımalısınız. Zira geçmişten gelen borçlar ya da alacaklarınız konusunda sorunlar öne çıkıyor.
Aslan Burcu
 (23 Temmuz – 23 Ağustos) İşle ilgili yorucu günlerin ardından ortaklaşa işler ve yakın ilişkiler söz konusu. Özellikle ortaklıklarda sizi bağlayan gelişmeler dikkat çekecek. Yeni önerilere çekinceli yaklaştığınız söylenebilir. Bu dönemde başkaları ile olan maddi paylaşımlarda sizi yakından ilgilendiriyor. Ortağın para durumuna ait riskler karşısında yeni önlemler almanız gerekebilir.
Başak Burcu
 (24 Ağustos – 23 Eylül) Artık günlük işlerin ele alınması, yeni bir düzen sağlanması yönünde adımlar atıyorsunuz. Yenilikleri iş ortamına taşımak, özgür hareket etmek sizi bir açıdan da geliştirecektir. Zira farklı bir bakış açısı ka zanmanız gereken sorumluluklar altındasınız. Pratik yanlarınızı geliştirmeli, başkalarına fayda sağlayacak işlere öncelik vermeye heveslisiniz.
Terazi Burcu
 (24 Eylül – 23 Ekim) Pek çok konuda stres altında olsanız da yakın saatlerde içinizden geldiği gibi hareket edeceksiniz. Arkadaşlıklar, sosyal ilişkiler açısından size keyif getiren temalar, yeni paylaşımlar öne çıkacak. Belki bir sevgi ilişkisinin getireceği heyecanla iş hayatının yarattığı sorunları biraz olsun unutabilirsiniz. Sizi destekleyen yurt dışı bağlantılar ile yolculuklarda yapılabilir.
Akrep Burcu
 (24 Ekim – 22 Kasım) Yakınlarla ilgili konular ve eve ait uğraşlar ağırlık kazanıyor. Ailenizle olan ilişkiler, getireceği sorumluluklar karşısında esnek olmanızda yarar var. Gelişen ol ayları çok daha iyi yönetecek durumdasınız. Günün ilerleyen saatlerinde baba ile alakalı konular sizi duygusal olarak yıpratabilir. Eldeki işlere konsantre olmak, günlük rutinleri iyi planlamak için çaba göstermelisiniz.
Yay Burcu
 (23 Kasım – 21 Aralık) Artık çok yeni planlar yapıyorsunuz. Yakın çevre ile iletişimin artacağı günler başlıyor. Kendinizi değişik konulara odaklarken, düşüncelerinizi yaratıcı biçimde ortaya koyabilirsiniz. Zira zihinsel açıdan sizi canlı tutan eylemler içine gireceksiniz. Daha orijinal düşünceler üreteceğiniz bu dönemde başkalarına öğretebileceğiniz şeyler de olacak.
Oğlak Burcu
 (22 Aralık – 20 Ocak) Eldeki kaynakların önemi artmakta. Yatırım odaklı günlerden geçmeniz nedeni ile daha uzun vadeli planlar yapmaktasınız. Ancak harcama kalıplarınızın değiştiği son dönem iş hayatında kısıtlı şartlar altındasınız. Daha çok kaynak yaratmak adına ortak çalışmaları önemsemelisiniz. Kendi çıkarlarınıza sahip çıkarken, yeni sorumluluklar gündemde olacak.
Kova Burcu
 (21 Ocak – 19 Şubat) Ay'ın burcunuzdaki yolculuğu başlarken kendinize yönelik konularla bir aradasınız. Geçmişle ilgili baskıları atlatmak adına oldukça kararlı bir tutum kazanıyorsunuz. Yaratıcı etkilerle her alanda kendinizi öne çıkarabilirsiniz. Yeniliklerin verdiği heyecanla eğitsel bir çalışmanın içine girmeniz söz konusu. İletişim ve hareketin getirdiği önemli başlangıçlar yapabilirsiniz.
Balık Burcu
 (20 Şubat – 20 Mart)Artık bir süre dinlenmek ve kendi içinize kapanmaktan yanasınız. Duygusa l açıdan sizi tatminsiz ve keyifsiz kılan konuları tolere etmek ve daha bilinçli olmak gerekebilir. Kişisel alanda ise çalışma kapasiteniz artıyor. Daha fazla mücadele içine gireceğiniz parasal konuları dikkatli ele alın. Bütçenizi sarsacak giderler sizi zorlayabilir.