05 Nisan 2013 Günlük Burç Yorumları

Koç Burcu
 (21 Mart- 20 Nisan)Son derece iyimser ve girişken zamanlar yaşıyorsunuz. Yeni desteklerin öne çıkması ile çok şey başarabilirsiniz. Zira sosyal çevrenizde sizi harekete geçiren koşullar hızlanıyor. Organize işler, başkalarına önderlik edeceğiniz ortak çalışmalarda sorumluluk alabilirsiniz. Geleceğe yönelik beklentilerin yenilendiği bu dönem uzun soluklu hedefler belirlenebilir.
Boğa Burcu
 (21 Nisan – 20 Mayıs) Sizi harekete geçiren şartlar iş hayatında hızlı bir sürece işaret ediyor. Yeni hedefler ortaya koymak, yaratıcı yanlarınızı besleyen olanakları kullanmak gerekebilir. Bir yandan da aldığınız sorumluluklar ve işbirliği içinde olmanız gereken ortaklıklar önemini koruyor. Yeni desteklerle üstlerle ilişkilerde yaşanan değişikliklere uyum gösterm eye çalışın.
İkizler Burcu
 (21 Mayıs – 21 Haziran)Hayatınıza giren yenilikler aynı zamanda farklı konulara olan ilginizi büyütüyor. Hayat felsefenizi kurmak ve başkalarının deneyimlerinden yeni fikirler kazanmak adına olumlu bir dönemdesiniz. Eğitim hayatınızı içine alan girişimler bu günlerde hız kazanacak. Kişisel gelişiminize yaptığınız yatırımlar iş hayatında dikkat çekeceğiniz imkanlar getirecek.
Yengeç Burcu
 (22 Haziran – 22 Temmuz)Şahsi ya da paylaşılan birikimler üzerinde durmaktasınız. Bu konuda yeni öneriler alabilirsiniz. Ancak kendi birikimlerinizi daha dikkatli kullanmaya bakın. Finansal kaynaklarda yaşanacak kısıtlı şartlar sizi çok daha önlemci olmaya zorlayacaktır. Ortak harcamalarda ekonomi yapmak, alacaklarınızı tahsil edeceğin iz gelişmeler bazı krizler getirebilir.
Aslan Burcu
 (23 Temmuz – 23 Ağustos) Sizi hassas kılan gelişmeler geri planda kalıyor. İlişkilerden yana olumlu bir gün yaşanabilir. Kendinizi daha dışadönük hissettiğiniz bu dönem yeni destekler ve bakış açınızı etkileyen yakın arkadaşlıklar söz konusu. Son aylarda süregelen planların, yeni önerilerin sonuçları üzerinde de durulabilir. Sizi geliştiren, destek alacağınız yolculuklar hızlanacak.
Başak Burcu
 (24 Ağustos – 23 Eylül) İş ortamında verimlik sağlanması adına yeni bir plan yapmalısınız. Taşıdığınız yüklerden kurtulmak adına yeni bir çalışma sistemi oluşturmak için çaba sarf etmek gerekiyor. Daha fazla hizmet edilmesi gereken işler yüzünden yorgunluklar yaşanabilir. Fazladan çıkabilecek i� �leri bir an önce tamamlayın. Bedeninizi zorladığınız bu dönemi değişik dinlenceler yaratarak geçirebilirsiniz.
Terazi Burcu
 (24 Eylül – 23 Ekim) Kendinizi daha iyi ifade edebileceğiniz keyifli konular içindesiniz. Yaratıcı alanda farkınızı ortaya koyabileceğiniz yeniliklerle dikkat çekeceksiniz. Bu dönem çalışmalarınızın karşılığını görmek sizi yeterinde mutlu edebilir. Değişik hobiler, çocuklarla ilgili konular olumlu sonuçlar getirebilir. Keyiflere yönelik harcamaları kısmanızda yarar var.
Akrep Burcu
 (24 Ekim – 22 Kasım) Ev ve yakınlarla ilgili konular hayatınızda daha fazla yer tutuyor. Yerleşimle ilgili konuların üstesinden gelmek isterken kaynakları dikkatli kullanmanız gerek. İçinde eğitim olan zihinsel uğraşlar da sizi meşgul ediyor. Bu kon uda daha somut planlar yaparak ilerlemeye çalışın. Düşüncelerinizi disiplin altına aldığınız bu günlerde işle ilgili yeni sorumluluklar dikkat çekecek.
Yay Burcu
 (23 Kasım – 21 Aralık) Eğitim çalışmalarında yeni bir öğrenme süreci içindesiniz. Kendinizi her açıdan ifade edebileceğiniz konuşmalar ve destek göreceğiniz yakınlıklar kurulabilir. Özellikle kardeşlerle ilişkilerde yapıcı bir gün geçireceksiniz. Olumlu haberler, kısa ve keyifli geziler sayesinde iyimserliğiniz artıyor. Eğitsel bir konunun getirdiği başarı ile daha önemli kararlar alabilirsiniz.
Oğlak Burcu
 (22 Aralık – 20 Ocak) İş ve para durumunuza yeniden göz atarak sağlam bir bütçe planlıyorsunuz. Zira finansal açıdan pek çok şeyi yeniden yapılandırma süreciniz işlemekte. İş hayatı ve çalışma kapasitenizde yaşanan gelişmelerle yeni kaynaklar yaratabilirsiniz. Gerçekçi adımlarınızın sonuçları olumlu olacaktır. Toprağa ait bir yatırım planı ve yeni destekler gündeme gelebilir.
Kova Burcu
 (21 Ocak – 19 Şubat) Pek çok konuda kendinizi öne çıkaracak etkiler kazandınız. Başkalarını ikna edebileceğiniz konular, önemli adımların atılabileceği kararlar göze çarpıyor. Sosyal hayatın getirdiği dinamizm ile akıcı ilişkilere yönelebilirsiniz. Kariyer hayatınızda aldığınız sorumluluklar ve bazı engellere rağmen son derece pozitif ilerlemeler söz konusu.
Balık Burcu
 (20 Şubat – 20 Mart)Bazı çözülmeler, sizi kısıtlayan konuların ağırlığı altındasınız. Geçmişle olan bağlarınızı kopartmak istediğiniz bu dönem yenil iklere açık olmakta fayda var. Zira bırakmakta zorlandığınız şeyler sizi bir yandan da özgürlüğe yakınlaştıracaktır. Başkalarına faydalı olacağınız konular bulabilirsiniz. Sosyal yardımlaşmanın getireceği tatmini yaşamaya bakın.