10 Nisan 2013 Günlük Burç Yorumları

Koç Burcu
 (21 Mart- 20 Nisan)Ay burcunuzda ilerlerken pek çok konuda sizi harekete geçiren etkiler altındasınız. Kafanızda yepyeni düşüncelerle yola çıkmak, hayatınıza yenilik getirecek hedeflere yöneliyorsunuz. Bazı şeyleri geride bırakmanın rahatlığı ile ilerleyen saatlerde önemli başlangıçların zamanı olacak. Kişiliğinizin farklı yanlarını ortaya koymak, önemli kararlar almak kolaylaşıyor.
Boğa Burcu
 (21 Nisan – 20 Mayıs) Mantıklı kararlar alamayacağınız şartlar var. Sizi bağlayan ve meşgul eden konuları kritik ederken bazı kayıplar yaşamanız söz konusu. Özellikle korkularınızla yüzleşmek,adına bilinçli ve kontrollü olmaya çalışın. Geçmişten kaynaklanan sorunları aşmak için bu bir fırsat olabilir. İlişkiler üzerinden yaşadığınız baskıs� � sizi zorlamaya devam edecek.
İkizler Burcu
 (21 Mayıs – 21 Haziran)İyimser şartlar altındasınız ve güvenle hareket ediyorsunuz. İçinde yer alacağınız yeni gruplaşmalar size çok farklı dostluklar kazandırabilir. Ancak eski arkadaş çevrenizden uzaklaşmanız da söz konusu. Yenilikleri hayata geçirmek, verimli çalışmalarda yer almak başka bir keyif kaynağı olabilir. Sosyal ilişkilerin canlılık kazandığı bu günlerde aşkta değişik heyecanlar söz konusu.
Yengeç Burcu
 (22 Haziran – 22 Temmuz)Mesleki konularda önemli beklentiler içindesiniz. Önemli adımlara yöneldiğiniz bu dönemi fırsata çevirebilirsiniz. Sizi daha bireysel olmaya iten iş hayatı üzerinden yaşanan ani yenilenmeler, üstlerle ilişkileri de içine alacak şekilde gelişebilir. Artan sorumluluklar sizi bağlarken, eve ait düşündüğünüz değişiklikleri bir süre ertelemek durumunda kalacaksınız.
Aslan Burcu
 (23 Temmuz – 23 Ağustos) Hayatınıza giren değişiklikler sizi yeni ilgi alanlarına çekiyor. Bakış açınız, risk içeren adımlarınız aynı zamanda beklenmedik sürprizlere işaret etmekte. Yeni fikirler ve düşüncelerden olumlu yönde etkilenebilirsiniz. Akademik çalışmalara yöneleceğiniz olanaklar da sizi heyecanlandıracak. Yine bu dönem ailevi konularda sabrınızı test eden sorumluluklar sürecek.
Başak Burcu
 (24 Ağustos – 23 Eylül) Başkaları ile olan maddi manevi paylaşımlarınızda önemli yenilenmeler içindesiniz. Yeni destekler öne çıkmaya başlayacaktır. Ancak oluşan şartlar kendi kaynaklarınızı korumak adına sizi temkinli olmaya itmeli. Mir as, sigorta ile ilgili konular ve ödemeler tekrar gündeme gelebilir. Duygusal bağlarınızda sizi huzursuz edici ani değişiklikler söz konusu.
Terazi Burcu
 (24 Eylül – 23 Ekim) Ortaklıklarda başlayan hareketlilik devam ediyor. Önemli önerilerin gündeme gelmesi ile yaşanacak yön değişikliği, pozitif kararlara dikkat çekecek. Dışsal koşulları kendi başınıza yönetmekten çok, işbirliği içinde ilerlemeye çalışmalısınız. İkili ilişkilerde sizi canlı tutan heyecanlar sürerken, bazı karşıtlıkları tolere etmenizde yarar var.
Akrep Burcu
 (24 Ekim – 22 Kasım) İş ortamında sizi yeniliklere iten gelişmeler söz konusu. Ancak bir yandan da hizmet edilmesi gereken uğraşlar var. Faydalı işler çıkarmaya zorlayan koşulları kabullenmeli, daha sıkı çalışmalısını z. Becerilerinizi kazanca dönüştürecek işler ve ortaklaşa konularda sorumluluk getirmekte. Fiziksel olarak güçlü olabilirsiniz ancak, sağlığınızla ilgili zayıflıklara dikkat edin.
Yay Burcu
 (23 Kasım – 21 Aralık) Yaratıcı konular ve keyif aldığınız uğraşlar sizi tatmin ediyor. Sevdiklerinizle ilgili konular hayatınıza farklı renkler de taşıyabilir. Duygusal açıdan canlı olmanız sevgi ilişkilerinde harekete geçeceğinizi gösteriyor. Keyiflere gidecek harcamalar ise abartılmamalı. Zira iş hayatında yaşadığınız belirsizlikler aynı zamanda kazançlarda kısıtlamalara yol açmakta.
Oğlak Burcu
 (22 Aralık – 20 Ocak) Son bir hamle ile eldeki işlere odaklanmalı, yeni planlara yer açmalısınız. Oldukça fazla zaman harcadığınız evde artan bir hareketlilik söz konusu. Yakınlarla daha ilgili olmak size düşebilir. Güvenlik işlemlerini sağlama almaya çalıştığınız bu günlerde, olumlu değişiklikler yerleşim durumunuza dikkat çekecek. Bir yandan da iş hayatında aksattığınız konular sizi zorluyor.
Kova Burcu
 (21 Ocak – 19 Şubat) Kendinizi düşünceleriniz yolu ile ifade ettiğiniz, zekanızla dikkat çektiğiniz konular içindesiniz. Pek çok alanda başkalarını ikna edebileceğiniz konuşmalar, anlaşmalar dikkat çekebilir. Yakın çevrede yaşanan ziyaretler güne hareket katacak. Kardeşlerle ilgili bir konu aniden öne çıkmakta. Sürpriz gelişmeler sizi yakından etkileyecek.
Balık Burcu
 (20 Şubat – 20 Mart)Çok yeni düşünceler üretecek kişisel çabalarınızla cesaretli adımlar atacaksınız. Daha orijinal kazanç yolları aradığınız bu dönem önemli kazançlar yaratacak şansı bulabilirsiniz. Çalışma kapasitenizi destekleyen fırsatlar da öne çıkabilir. Gelir ve giderlerinin dengesini bozan harcamaları ise kontrol edin. Kaynaklarınızı toprağa ait bir alanda değerlendirme çabasına girebilirsiniz.