11 Nisan 2013 Günlük Burç Yorumları

Koç Burcu
 (21 Mart- 20 Nisan)Sizi kararlı kılan ve somut işlere yönelten bir dönemdesiniz. Eldeki birikimleri değerlendirmek isterken bazı riskleri yönetmek zor olabilir. Kişisel açıdan göstereceğiniz har çaba yeni kazançlara işaret edecektir. Ancak bir yandan da aşırı harcamalar yapmaya meyillisiniz. Biraz dengeli olmakta, maddenin değerini bilmekte yarar var.
Boğa Burcu
 (21 Nisan – 20 Mayıs) Ay'ın burcunuzdaki yolculuğu başlarken kendinize inanarak yola çıkıyorsunuz. Ancak yeni başlangıçlara odaklandığınız bu süreci temkinli geçirmelisiniz. Maddi açıdan sıkı sarıldığınız temalar sizi bazı endişelere götürebilir. Hayatın huzurlu yanlarına olan ihtiyacınız da bu dönem sizi meşgul etmekte. Kontrol edemediğiniz gelişmelerin yarattığı endişeler büyütül memeli.
İkizler Burcu
 (21 Mayıs – 21 Haziran)Kişisel öncelikleriniz büyük ölçüde değişiyor. Şimdi biraz dinlenmek ve içe dönmek konusunda akışta kalmalısınız. Bazı olayların sizi yıpratabileceğini görmeniz gerek. Sosyal aktivitelerin getirdiği heyecanla hızlanan tempo sizi mutlu edecektir. Geleceğe dönük umutlarınızı netleştirmek, ortak çalışmalarda size yön verecek destekleri kullanmak gerek.
Yengeç Burcu
 (22 Haziran – 22 Temmuz)Kendinizi pek çok gündem yaratmış durumdasınız. İş hayatında daha kişisel hareket etmek, risk aldığınız gelişmeleri daha net değerlendirmekte başarılı oldunuz. Şimdi başkaları ile olan paylaşımlar, arkadaşların sorunları ile yakından ilgilenmek konusunda oldukça heveslisiniz. Sosyal hayatın içinde yeni keyifle r yaratmak isterken farklı gruplaşmalar dikkat çekecek.
Aslan Burcu
 (23 Temmuz – 23 Ağustos) Kariyerde sizi bekleyen önemli gelişmeler var. Kendinizi emniyet ve güvende hissedeceğiniz koşullar yaratmakta zorlanabilirsiniz. Önemli başlangıçlar içinde olduğunuz kariyerle ilgili çözülmeleri dikkatle izlemelisiniz. Üstlerle ilişkilerde özenli olmalısınız. Size ağır gelecek sorumluluklar yanında, işle ilgili yolculukların aniden ortaya çıkması ile planlarınız aksayabilir.
Başak Burcu
 (24 Ağustos – 23 Eylül) Yurt dışı odaklı konularınız hareketleniyor. Yabancıları içine alan yeni girişimler ve destek almak zorunda kalacağınız gelişmeler üzerinde durmanız gerekecek. Eğitsel bir konunun getirdiği sorumluluklar karşısında esnek davranın. Düşüncelerinizi ye niden yapılandırdığınız bu dönem önemli değişimler yaşamaya hazır olun.
Terazi Burcu
 (24 Eylül – 23 Ekim) İlişkilerin ve ortaklıkların getirdiği maddi sorumluluklar dikkat çekiyor. Özellikle finansal bir konuda anlaşma yapmakta önemli riskler olabilir. Zira başkalarının alacağı riskler sizin kaynaklarınızı zorlayacaktır. Ortaklaşa işlerin getirdiği paylaşımlar üzerinden de bazı sorunlar yaşamaktasınız. Desteklerin kısıtlı olacağı bu dönem eldekilerin dikkatli kullanılması gerekecek.
Akrep Burcu
 (24 Ekim – 22 Kasım) Gündeminizde pek çok konu önceliğini koruyor. Birebir ilişkilerde aradığınız güven ve beklentiler sorun kaynağı olabilir. Yeteri kadar sevilmediğinizi düşündüğünüz bu dönem aşırı kontrol edici yanlarınız sorunları büyü tebilir. Ortaklıklarda yeni adımlar atmak istediğiniz görünüyor. Olayları, tek başına ilerlemekte ısrarcı olmayın.
Yay Burcu
 (23 Kasım – 21 Aralık) İşe ait konularda yeni planlar peşindesiniz. Somut işler çıkarmak adına başkalarıyla paylaşım içinde olabilirsiniz ancak, hizmet edilmesi gereken işler sizi bağlayacaktır. Kişisel açıdan yeteneklerinizi kullanabileceğiniz şartları biraz zorlamakta yarar var. Düzen değişiklikleri yanında, farklı teknikler deneyebileceğiniz konulara odaklanmak gerekecek.
Oğlak Burcu
 (22 Aralık – 20 Ocak) Çok hareketli şartlar içindesiniz. Yerinizde duramayacağınız, aniden gelişen olayları yönetmekte kararlı olacağınız söylenebilir. Kendinizi ifade edebileceğiniz yaratıcı uğraşlardan keyif alabilirsiniz. Yaşamınıza ca nlılık kazandıracak yenilikler, hayatın olumlu yanları sizi dinlendirecek. Sosyal çalışmaların getireceği sorumluluklar can sıkabilir.
Kova Burcu
 (21 Ocak – 19 Şubat) Çok hareketli bir tempoya giriyorsunuz. Sizi meşgul eden yakınlarla ilgili konuların yerini ailevi uğraşlar almakta. Biraz zorunlu önceliklere yönelmek, eldeki kaynaklar konusunda daha tutarlı adımlar atılması gereken bir dönem. Önünüzdeki günlerde yerleşimle ilgili sorunların öne çıkacağını düşünmelisiniz. Aşk hayatınızda ise son derece akıcı bir gün olacak.
Balık Burcu
 (20 Şubat – 20 Mart)Enerjiksiniz ve aynı anda birden fazla konu ile meşgul olacaksınız. Kendinizi iyi planlamalı, aşırı rehavetten kaçınmalısınız. Özel hayatta yaşanan olumlu gelişmeler sürerken, eğitimle ilgili c iddi hazırlıklar içindesiniz. Eksiklerinizi tamamlamak, artan sorumluluklar akılcı yaklaşmak gerekecek. Yakın çevre ile ilişkiler sizi duygusal açıdan karamsar kılabilir.