15 Nisan 2013 Günlük Burç Yorumları

Koç Burcu
 (21 Mart- 20 Nisan)Günlük temponuz yükseliyor. İletişim içinde olduğunuz kişilerle uyum içinde olmanız halinde çok şey yapabilirsiniz. Eğitim hayatınızda yaşadığınız yenilenmeler size şanslı girişimler yapma fırsatı verebilir. Özellikle pozitif haberlere güvenerek yol alabilirsiniz. Aynı zamanda bazı konuşmalar, sözleşmeler açısından çok olumlu bir dönem.
Boğa Burcu
 (21 Nisan – 20 Mayıs) Maddi durumunuzda yaşanan düzelme ile rahatlıyorsunuz. Daha fazla yeteneklerinize odaklanmalı, kazanç getirecek fırsatları yakalamalısınız. Birden fazla iş konusu çift kazançlara işaret edecektir. Bütçenizle ilgili açıkların, aşırı harcamaların kısılması halinde birikim yapmayı başarabilirsiniz. Ortaklıkların parasal boyutu sizi önemli kararların eşi� �ine getirebilir.
İkizler Burcu
 (21 Mayıs – 21 Haziran)Burcunuzda bulunan Ay ve diğer etkilerle harekete geçiyorsunuz. Artık tüm projelerin hızlanacağı döneme girmiş durumdasınız. Yeni hedefler ve getireceği başlangıçlar üzerinizdeki baskıları alacaktır. Belki bu süreçte eğitim içeren konular üzerinden yenilikler yapabilirsiniz. Yabancılarla ilgili gelişmeleri istediğiniz şekilde yönetecek gücünüz var.
Yengeç Burcu
 (22 Haziran – 22 Temmuz)Sizi koruyan ve iyimserlik veren konular sayesinde rahatsınız. Zira uzun zamandır geçmişe yakından bakma ve kabullenme içinde oldunuz. Şimdi durum değerlendirmesi yapmak, ilerisi için hazırlıkları hızlandırmak gerek. İçinizin sesini dinlemeli, sezgilerinize güvenmelisiniz. Sosyal dayanışma içinde olmaktan hoşnutl uk duyacağınız söylenebilir.
Aslan Burcu
 (23 Temmuz – 23 Ağustos) Yeni düşünceler ve umutlar size iyimserlik getiriyor. Geleceğe dönük planlara odaklanarak harekete geçiyorsunuz. Beklemede olan projelerinizi hızlı biçimde ele alarak karar değişiklikleri yapabilirsiniz. Yeni destekler grup çalışmalarında aktif olacağınızı gösteriyor. Yeni arkadaşlıklar, sosyal içerikli aktiviteler güne canlılık katacak. Özellikle uzaklarla ilgili konularda önemli girişimler dönemi.
Başak Burcu
 (24 Ağustos – 23 Eylül) Amaçlarınıza yönelik olumlu düşünceler kazanıyorsunuz. Uzun zamandır yaptıklarınızla toplumun karşında olmak, üstlerle ilişkilerden fayda sağlamak sizi motive edecek. Yeni başarılara odaklandığınız bu dönem işle ilgili seyahatler öne çıkabilir. Kariyerde hedeflediğiniz nokta için daha istikrarlı adımlar atmalısınız.. Parasal ortaklıklar yeni bir mücadele getirebilir.
Terazi Burcu
 (24 Eylül – 23 Ekim) Son derece şanslı bir dönemdesiniz. Olayların hızlanması ile kişisel gelişiminizi destekleyecek, büyütecek önemli olaylar gündeme gelebilir. Hayat a çok iyimser baktığınız bu süreçte medya ya da iletişimin içinde olduğu yeni konularla ilgilenebilirsiniz. Yurt dışı seyahatleri gündeme getiren fırsatlar ı kullanın. Yeni kişilerle yapacağınız işbirlikleri önünüzü açacak.
Akrep Burcu
 (24 Ekim – 22 Kasım) Maddi konularda beklentileriniz büyümekte. Bu gün yeni destekler almak için önemli adımlar atacaksınız. Bir yandan da borçlarınızdan kurtulma çabası içindesiniz. Başkaları ile olan parasal paylaşımlarda, finansal anlaşmalarda önemli gelişmeler yaşanabilir. Eşin para durumu ile de yakından ilgilenmeniz gerekecek. Kişisel başlangıçlarınız yorucu bir döneme işaret ediyor.
Yay Burcu
 (23 Kasım – 21 Aralık) Ortaklıklardan yana size destek verecek ilişkiler içindesiniz. Yeni oluşumlar aynı zamand a ortaklıklarınızın hızlı ilerleyeceğini gösteriyor. Önerilerin hayatınıza getireceği avantajları iyi kullandığınızda önünüz açılacak. Yakın arkadaşlıklar açısından da keyifli bir dönem. Daha iyi anlaşılır olacağınız söylenebilir. Sosyal hayatınıza hareket getiren aktiviteler sürecek.
Oğlak Burcu
 (22 Aralık – 20 Ocak) Kendinizi her açıdan canlı ve çalışkan hissediyorsunuz. Düzen değişikliklerinin getirdiği yenilenmeler verimli çalışma şartlarına dikkat çekiyor. İş ortamında başkalarından destek alabilirsiniz. Son dönemde sağlığınızla yakın ilgilenme fırsatı buldunuz. Bazı alışkanlıklarınızın üzerine gitmek, olumlu sonuçlar almak için girişimler yapabilirsiniz. Evde artan sorumluluklar sizi meşgul edecek.
Kova Burcu
 (21 Ocak – 1 9 Şubat) Kendinizi yenilenmiş ve tazelenmiş hissediyorsunuz. Hayatı keyifli yanları ile yaşadığınız hafta sonu etkileri devam ediyor. Yaratıcı uğraşlarla yakından ilgilenmek, duygusal tatmin yaşadığınız sosyal ilişkileri sürdürmek size moral kazandıracak. Yine bu günlerde yakın çevrenizde olup biten konulara odaklısınız. Eğitim planlarınız, ve yolculuklar hızlanacak.
Balık Burcu
 (20 Şubat – 20 Mart)Evde yaşanan yenilenmeler, aile ile ilgili keyifli gelişmeler size moral kazandıracak. Taşınma ya da mülk alımı konusunda daha hızlı kararlar almaya çalışın, uzun vadeli hedefler seçin. Aşırı harcama yapabileceğiniz bu dönem aynı zamanda yeni kazançlar üzerinde durabilirsiniz. Tamamlanması gereken sorumluluklar, yakınlarla ilgili konular açısından da hareketli bir gün.