17 Nisan 2013 Günlük Burç Yorumları

Koç Burcu
 (21 Mart- 20 Nisan)Ailenizle ilgili konular ve onların sizden beklentileri üzerinde duracaksınız. Kendi özel hayatınızı ihmal ettiğiniz son dönem zorunlu işler ve tamamlanması gereken konular sürüyor. Toprağa ait bazı yatırım planlarınızda ise temkinli olun. Başkalarından destek görmekte zorlanabilirsiniz. Yeni harcamalar, evle ilgili giderlerin kontrol edilmesi zorlaşabilir.
Boğa Burcu
 (21 Nisan – 20 Mayıs) İletişim ve haberleşme açısından hareketli bir süreç. Kendinizi ifade edebileceğiniz konular, maddi durumunuzu içine alan konuşmalar öne çıkabilir. Bu arada ikili ilişkiler cephesinde test süreci içindesiniz. Yakın günlerde sorumluluklarınız artabilir. Aynı zamanda karşıtlıklar ve güven sarsan gelişmelere karşı hazırlıklı olmaya bakın.
İkizler Burcu
 (21 Mayıs – 21 Haziran)Maddi durumunuza yönelik yeni amaçlar peşindesiniz. Çalışma kapasitenizi kullanarak iş hayatını içine alan sorumluluklar ve kaynak artışı üzerinde durabilirsiniz. Bütçenizi sağlam kılmak, düzenlemek için daha fazla çaba g� �stermelisiniz. Bütçenizdeki açıkları kapatabileceğiniz girişimler yapabilirsiniz. Yatırım planlarınızda sizi engelleyen şartlar olabilir.
Yengeç Burcu
 (22 Haziran – 22 Temmuz)Ay burcunuzda sizi dikkat çekici ve kararlı olacağınız adımlara götürüyor. Bu günlerde enerjinizi kariyere ve getirdiği sorumluluklara yöneltmektesiniz. Kişisel başlangıçlarınız, yaratıcı yanlarınızı ciddiye aldığınız konulara odaklanabilirsiniz. İlişkilerin getirdiği dışsal gerginlikler karşısında esnek olmalısınız. Sizi hırpalayan değişim sürecinizi iyi yönetin.
Aslan Burcu
 (23 Temmuz – 23 Ağustos) Kendinizi hapislik duygusundan kurtarmalı, eldeki işlere odaklanmalısınız. Oldukça fazla sorumluluk aldığınız son dönemde yen işler öne çıkıyor. Başkalarına fayd a sağlamanız, daha fazla çalışmanız gereken günlerden geçiyorsunuz. Kişisel açıdan sizi yoran babaya ait sağlık sorunları da zorluk getirebilir. Daha sabırlı olun.
Başak Burcu
 (24 Ağustos – 23 Eylül) Sosyal hayatın hareketlilik kazanması ile kişisel ilişkiler ve arkadaşlıklar ön planda. Başkalarından destek göreceğiniz gruplara ait temalar günü aktif geçireceğinizi gösteriyor. Çabalarınızı ortak bir sonuca odaklamak, başkalarının fikirlerinden yararlanmak mümkün olacak. İşten gelecek ani kaynaklar size sürpriz yapabilir.
Terazi Burcu
 (24 Eylül – 23 Ekim) Çabuk karar aldığınız ve ilerleme elde edeceğiniz işlere odaklanıyorsunuz. Gerek iş gerekse özel hayatınızda yaşanan canlanma size yeni adımlar atabileceğiniz fırsatlar getiriyor. Sizi yoran ev ve iş hayatı arasında kalmaktan kurtulabilir, denge sağlayabilirsiniz. Ortaklıkların maddi yanı sizi daha temkinli olmaya itmeli, kaynaklarınızı dikkatli kullanmalısınız.
Akrep Burcu
 (24 Ekim – 22 Kasım) Bugün daha güvenli ve dışadönük adımlar atıyorsunuz. Yabancılarla bağlantılı konular akıcı biçimde ilerlemeye başlıyor. Bu alanda yeni hedefler ve beklentiler içinde olacaksınız. Kendinizi geliştirmeye açık olduğunuz konular seçebilir, başkalarından değişik fikirler edinebilirsiniz. Yolculuklar, pozitif haberler sayesinde iyimserliğiniz artacak.
Yay Burcu
 (23 Kasım – 21 Aralık) Finansal açıdan riski bir gün. Aşırı beklenti içinde olduğunuz söylenebilir. Bu yüzden daha ölçülü olmalı, kaynaklarınızı dikkatli kullanmalısınız. Yatırım odaklı planlarınıza yeniden göz atmanızda yarar var. Borç alacak konularının getirdiği yaptırımlarla kriz ortamına çekilebilirsiniz. Aynı zamanda eşin para durumu üzerinizde baskı kurmakta.
Oğlak Burcu
 (22 Aralık – 20 Ocak) Çok huzurlu olduğunuz söylenmese de pek çok engeli aşmış durumdasınız. Tek başınıza adım atamayacağınız şartları zorlamak yerine, güven ortamı yaratmaya çalışın. Başkalarının getireceği önerilerle kazançlı çıkmayı hedeflemelisiniz. Evde yaşanan yenilenmelerin getirdiği baskıya rağmen kararlı, sonuç odaklı adımlar atıyorsunuz.
Kova Burcu
 (21 Ocak – 19 Şubat) Bugün yorucu uğraşlar ve hizmet edilmesi gereken işler dikkat çekiyor. Daha düşünceli hareket etmeli, planlarınızda esnek olmalısınız. Üzerinizde artan baskı nedeni ile iş ilişkileriniz zorlanabilir. Düzene ait konularda yenilenmelere açık olmanız, daha rahat bir çalışma ortamı yaratmanızı sağlayacaktır. Yoğun çalışma koşullarının getireceği duygusal yorgunluklara dikkat edin.
Balık Burcu
 (20 Şubat – 20 Mart)Pek çok konuda şans sizden yana. İçinizden geldiği gibi hareket ediyor, sizi mutlu edecek konulara yöneliyorsunuz. Kendinizi yetenekleriniz üzerinden ortaya koymak, dikkat çekici sonuçlar almak için fırsatlar bulacaksınız. Duygusal ilişkilerinizde ise biraz esnek olmalısınız. Yeni heyecan arayışı içinde olabilirsiniz. Yakınlar ve kardeşlerle ilişkiler size sorumluluk getirebilir.