18 Nisan 2013 Günlük Burç Yorumları

Koç Burcu
 (21 Mart- 20 Nisan)Pek çok konuda gücünüzü ortaya koyabileceğiniz öncelikler peşindesiniz. Burcunuzda bulunan etkilerle öne çıkıyorsunuz ancak ani tepkiler vermeye açıksınız. Özellikle aile ilişkilerinde daha sakin olmaya çalışın. Son bir çaba ile tamamlanması gereken işleri yoluna koymanız mümkün. Planlı ve kararlı olduğunuzda son günlerin getirdiği gerginlikler aşılacak.
Boğa Burcu
 (21 Nisan – 20 Mayıs) Verimli ve yapıcı olacağınız uğraşlar içindesiniz. Kısa yolculuklar size sorumluluk getirse de planlı olmayı başaracaksınız. Eğitsel konuların önemi artarken, zihinsel açıdan aktif zamanlar var. İletişim içinde olduğunuz kişilerle ilişkilere öncelik vermeniz gerekebilir. Hayattan aldığınız keyifler ise bir süreliğine kısıtlanabilir. Eşle olan iletişiminizde mesafe dikkat çekecek.
İkizler Burcu
 (21 Mayıs – 21 Haziran)Kendiniz i çin daha fazla şey yapabilirsiniz. Son günlerde harcamalarınızı kontrol altına alarak bütçenizi dengelemeyi başardınız. Şu günlerde eksiklerinizi tamamlamak ve becerileri kazanca çevirmek konusunda hırslı olacaksınız. Yine bu dönemde ödemelerinizi tanzim etmek ve temkinli olmakta fayda var. Göremediğiniz riskler ilerleyen zamanlarda sorun olabilir.
Yengeç Burcu
 (22 Haziran – 22 Temmuz)Burcunuzdaki Ay size cesaret vermeye devam ediyor. Olayları akışına bırakarak karar verebilecek durumdasınız. Başlangıçlarınızı öne çıkarmak konusunda emin adımlarla ilerleyebilirsiniz. Hafta sonu sosyal hayatınızı içine alan paylaşımlar, organize edilmesi gereken işler üzerinde durabilirsiniz. İş hayatında yaratıcı yanlarınızla önemli adımlar atabilirsiniz.
Aslan Burcu
 (23 Temmuz – 23 Ağustos) Tam olarak harekete geçemeyecek durumdasınız. Belirsizliklerden kurtulmak için yeni bir adım atmamalı, beklemede kalmalısınız. Hareket sahanızın geniş olduğu yurt dışı konular, alacağınız haberlerle yeni kararlar alabilirsiniz. Hafta sonunda eve ait düzenlemeler yeterince yorucu olacaktır. Şimdilik dinlenmeye ve iç sesinizi dinlemeye gayret edin.
Başak Burcu
 (24 Ağustos – 23 Eylül) Ortaya çıkan değişiklikler sizi daha fazla sorumlu kılıyor. Eldeki işleri ve organize edilmesi gereken ortak çalışmaları son kez gözden geçirmelisiniz. Başkaları adına faydalı olduğunuz konuları tamamlama çabası içine girebilirsiniz. İşle ilgili yeni düşünceler üretmek, ortaklaşa bir eğitim temasını hayata geçirmekte ustaca çözümler bulacaksınız.
Terazi Burcu
 (24 Eylül – 23 Ekim) İş hayatına ait sorumluluklar altındasınız. Yeni fırsatlara açık olduğunuz görerek çok farklı hedeflere ilerlemekte, kararlı bir duruş sergilemekte fayda var. Kariyere yönelik kararlarınız, kazandığınız tecrübeler ilerleyen dönemde dikkat çekici şartlar getirecektir. Para durumunu zorlayan ödemeler,ı bütçenizi kısıtlayan gelişmelere dikkat edin.
Akrep Burcu
 (24 Ekim – 22 Kasım) Akıcı enerjilerin ortaya çıkması ile oldukça önemli adımlar attınız. Şimdi kazandığınız deneyimlerin üzerinden geçmelisiniz. İlerleyen günlerde ufuklarınızı genişletecek bir döneme gireceksiniz. İşle ilgili konularda daha geniş düşünmeli, fırsatları iyi gözlemlemelisiniz. İkili ilişkilerde pek çok yeni testler ve karşıtlıklar ise can sıkıcı günlerin habercisi.
Yay Burcu
 (23 Kasım – 21 Aralık) Bazı huzursuzluklar ve bağlayıcı konular ortaklaşa alanda sürüyor. Miras, sigorta ile ilgili sorunları gözden geçirmek, aşamadı ğınız gelişmeleri akışına bırakmak gerek. Başkalarının kaynaklarına ihtiyacınız artarken istediğiniz yönde karar almanız zor. Neyse ki hayatın olum yanları sizi desteklemekte. Ortaklaşa işlerde yabancıların etkisi hız kazanabilir.
Oğlak Burcu
 (22 Aralık – 20 Ocak) İlişkilerin getirdiği karşıtlıklar ve aldığınız eleştiriler sizi sağduyulu bir noktaya getirdi. Şimdi son dönemde yaptıklarınızı değerlendirme dönemi. Yeni anlaşmalar yapabilirsiniz. Ancak tam olarak istediğiniz koşulları sağlamanız zor. Yakın ilişkilerde ve aşk hayatınızda da soğuk rüzgarlar esiyor. Biraz daha serinkanlı olmanızda yarar var.
Kova Burcu
 (21 Ocak – 19 Şubat) İşte daha rahat ve verimli ilerlemeye kararlısınız. Organizasyonel işleri toparlamak adına çok daha hızlı hareket edebilirsiniz. Yeteneklerinizi öne çıkaracağınız, bazı hatalarınızı düzelteceğiniz söylenebilir. Daha farklı teknikler kullanmak konusunda da yeterlilik göstereceksiniz. Pratik yanlarınızla oldukça verimli işler çıkarabilirsiniz.
Balık Burcu
 (20 Şubat – 20 Mart)Duygusal açıdan kendinizi rahat hissediyorsunuz. Yaratıcı konularda cesaret ve kendinizi ortaya koyma isteği size yeni hedefler getirecektir. Belki de değişik hobilerle hayatınıza yenilik katabilirsiniz. Akşam saatlerinden sonra sizi bekleyen sorumluluk lar ise şimdiden planlayın. Fazladan yük getiren konular, sizi yorgun düşürecek çalışmalar gündemde olacak.