22 Nisan 2013 Günlük Burç Yorumları

Koç Burcu
 (21 Mart- 20 Nisan)Sizi sorumlu kılan yeni işler ve toparlanması gereken konular var. Günlük düzeninizi değiştirmeden ilerlemek, pratik olmanız gereken konulara öncelik vermenizde yarar var. Hizmet temalarının artması ile huzursuz olabilirsiniz. Bir yandan da faydalı olabileceğiniz konulara yakınsınız. İş yükünüzü hafifletecek teknikleri kullanmaktan çekinmeyin.
Boğa Burcu
 (21 Nisan – 20 Mayıs) Kendinizi pek çok konuda girişken ve eyleme geçerken bulacaksınız. İş ve yaratıcı konularda yeni sorumluluklar alırken, dinlenme ihtiyacınızı ihmal etmeyin. Gevşemek, kendinizi hayatın güzel yönlerine bırakmak için çok şey yapabilirsiniz. Bu dönemde kendinizle doğrudan ilgili girişimler, önemli başlangıçlar yapmak adına kararlı olacaksınız.
İkizler Burcu
 (21 Mayıs – 21 Haziran)Evde yoğun ve yorucu bir süreç yaşanıyor. Hafta sonundan bu yana oldukça organize hareket ettiniz ancak, yerleşimle ilgili endişeler halen devam etmekte. Bir süre daha yapabilecekleriniz üzerinden ilerlemeye çalışın. Zira elde olmayan nedenlerin getirdiği endişeler daha önemli . Biraz iç dünyanızı huzursuz eden konularla yüzleşme zamanı.
Yengeç Burcu
 (22 Haziran – 22 Temmuz)Duygusal açıdan biraz endişeli ve gergin olacaksınız. Zira kardeşlerle ilişkilerin getirdiği sorumluluklar size yorucu bir tempo yaşatıyor. Zihinsel endişelerden uzak durmanız halinde çok yeni çalışmalar içinde yer alabilirsiniz. Sosyal organizasyonların arttığı bu günlerde keyiflere yönelmek söz konusu. Yaratıcı kapasitenizi disiplinli kılarak çok iş çıkar maya bakın.
Aslan Burcu
 (23 Temmuz – 23 Ağustos) Maddi durumunuza ilişkin bazı endişeler söz konusu. Özellikle işten beklenen desteklerin tatmin edici olmaktan uzak kalması ile karar değişikliğine gideceksiniz. Kişisel açıdan daha fazla girişim yapmak için fırsatlar yaratmanız lazım. Eldeki birikimleri özenli kullanmak yolu ile harcamalarda ölçülü olunmalı. Böyle bir dönemde kendinizi güvende hissetmekte zorlanacaksınız.
Başak Burcu
 (24 Ağustos – 23 Eylül) Ay burcunuzda iken sizi eyleme götürecek etkiler veriyor. Aldığınız sorumlulukların öneminin farkındasınız. Özellikle dışadönük etkiler altında öncelikleriniz yurt dışı konulara kaymış durumda. Hayatınıza çeki düzen vermek adına yeni yollar arıyorsunuz. Yaratıcı işlerin getirdiği sorumlulu klar aynı zamanda çalışma hayatınızı yakından ilgilendirecek.
Terazi Burcu
 (24 Eylül – 23 Ekim) Elde olmayan pek çok nedenle baş etme çabası içindesiniz. Ancak böyle bir duygu içinde yanlışlar yapmaya açıksınız. Sizin dışınızda gelişen olayları görmekte zorlanabilir kendinize zarar verebilirsiniz. En çok bugün akışta kalmaya bakın. Başkalarıyla olan parasal sorunların çözüldüğü, geçmişten gelen borçların sizi zorladığı şartlar yeterinde oyalatıcı olacak.
Akrep Burcu
 (24 Ekim – 22 Kasım) Yeni konular, ortak aktiviteler açısından yorucu bir tempo var. Ancak kendinizi iyi organize etmeniz halinde başarılı sonuçlar alabilirsiniz. İşle ilgili ortak çalışmalar adına size düşen sorumluluklar var. Sosyal organizasyonlarda güçlü kişilerden dest ek görebilirsiniz. Ortaklaşa iş konuları ve yakın ilişkilerde ise objektif olmanız gereken bir süreç başlıyor.
Yay Burcu
 (23 Kasım – 21 Aralık) İş hayatında istikrarı sağlamakta zorluklar söz konusu. Organize edilmesi gereken işlerin getirdiği yoğunluğu aşmaya çalışmalısınız. Kariyere yönelik adımlarınızı ise dikkatli atın. Bu dönemde istediğiniz kararları almakta zorluklar var. Daha ziyade bekleme süreci içindesiniz. Günlük işler açısından sizi yoracak konularla ilgilenmeye çalışın. Ruh sağlığınıza dikkat edin.
Oğlak Burcu
 (22 Aralık – 20 Ocak) Hayata daha sorumlu gözlerle bakıyor, işle ilgili önemli yolculuklar planlıyorsunuz. Sizin için yorucu olacak organizasyonlar devreye girerken, hayata bakışınızda esnek olmanız gerek. Yeni görüşler kazanabileceğiniz ilişkilere de önem vermelisiniz. Farklı olana yak ınlaşırken, başkalarının tecrübelerine güvenerek hareket edebilirsiniz.
Kova Burcu
 (21 Ocak – 19 Şubat) Başkaları ile olan para paylaşımlarınız üzerinde duruyorsunuz. Bu dönemde biraz huzursuz olmanıza rağmen, yeni desteklerde bulmakta şanslısınız. Borçlarınızın ödenmesi adına önemli çözümler üretecek girişimler yapacaksınız. Aşırı risk içeren sigorta ile ilgili sorunlarınızı bu dönemde ele almalı, pürüzleri tamamlamaya çalışmalısınız.
Balık Burcu
 (20 Şubat – 20 Mart)Ortaklaşa işlerin size getirdiği sorumluluklar söz konusu. Öncelikle yeni anlaşmaları size sağlayacağı olanakları iyi belirlemeli, fırsatları kullanmalısınız. Daha paylaşımcı olduğunuz bu dönem yakın arkadaşlıkların getirdiği akıcı şartlar da olacak. Eğitim hayatınızı ilgilendiren gelişmeler size önemli sonuçlar alacağınız sorumluluklar yükleyecek.