25 Nisan 2013 Günlük Burç Yorumları

Koç Burcu
 (21 Mart- 20 Nisan)İlişkilerin getirdiği hareketlilik tüm hızlı ile sürüyor. Bazı önemli testlere rağmen pek çok konuda destek görmeyi başardınız. Bu dönemde odaklı olduğunuz parasal konularda ise dikkatli olmalısınız. Gün ortasından sonra sermaye arayışları, başkalarının desteğinden yoksun kalmak konusunda endişeler yaşanabilir. Gereksiz riskler görülmeli.
Boğa Burcu
 (21 Nisan – 20 Mayıs) Düzeninizi ve çalışma koşullarınızı yenilediğiniz, tamamlanması gereken işlere önem verdiğiniz görünüyor. Günlük rutinleri bitirmeye çalışırken gün ortasında başka konular gündeminizde olacak. Ortakla işlerinizi ve önerileri akılcı değerlendirme zamanı. Başkalarından destek görmekten çok, size karşı duran kişilerle uzlaşmaya çalışın.
İkizler Burcu
 (21 Mayıs – 21 Haziran)Eğlence hayatı ve size keyif veren hobilerle yakından ilgilendiniz. Şimdi yeni bir plan yapmalı gün ortasından sonraki koşullara hazırlanmalısınız. Süregelen işlerin ele alınması, sağlığınızla ilgili yarattığınız endişelerden uzak kalmanız gerektiğini bilmelisiniz.. Beraber çalıştığınız kişilere destek olmanız ve organize edilmesi gereken işleri toparlamanız kolay olmayacak.
Yengeç Burcu
 (22 Haziran – 22 Temmuz)Ailenizle ilgili konular ve güvenliğinize ait gelişmeler sizi yorabilir. Bir yandan da aile bütçesini zorlayacak harcamalardan uzak durun. Gün ortasından sonra duygusal açıdan sizi hırpalayan ilişkilere bakma zamanı. Bu dönem hayatın keyiflerine yeterince zamanınız olmayacak. Çocuklarınızla ilgili bir konu si ze yeni yükler getirebilir.
Aslan Burcu
 (23 Temmuz – 23 Ağustos) Sizi kısıtlayan zamanlar doğru ilerliyorsunuz. Yakın çevrenin getirdiği sorumluluklar ve konuşmalar sizi oldukça meşgul etti. Gün ortasından sonra eve ait gelişmeler, taşınma ya da evde yapılması gereken onarım tadilat işleri zorlayıcı olabilir. Özel hayatta yaşanan gerginlikler ise sizi mutsuz edebilir. Kendinizi güvende hissetmekte zorlanacaksınız.
Başak Burcu
 (24 Ağustos – 23 Eylül) Giderlerinizi kontrol ettiğiniz ve yeteneklerinizden yeni kaynaklar elde ettiğiniz söylenebilir. Gün ortasından sonra da sorumluluklar devam edecek. İşle ilgili konuşmalar ve sözleşmeler üzerinde duracaksınız. Yakın çevre ile soğuyan ilişkiler ve sizi karamsar kılan haberler olabilir. Gün ortasından sonra sorunlar a çözüm bulmak, daha kararlı planlar yapmak kolaylaşacak.
Terazi Burcu
 (24 Eylül – 23 Ekim) Ay gün ortasından sonra burcunuzdan ayrılıyor. Ele aldığınız konuları ve başlangıçlarınızın sonuçları üzerinde durmaya çalışın. İlerleyen vakitlerde ortaklaşa para konuları gündeminizi dolduracak. Aynı zamanda çalışma kapasitenizi hızlandırmak için kararlı olmanız gerek. Maddi olarak destek bulmakta zorlanabileceğiniz gibi, geçmişle ilgili borçlar öne çıkabilir.
Akrep Burcu
 (24 Ekim – 22 Kasım) Geçmişle alakalı yaşanan konular sizi yıpratmaya devam ediyor. Daha bilinçli hareket etmek adına beklemede kalın. Zira gün ortasından sonra Ay burcunuzda yerini alacak. Sizi yoran ve sorumluluk getiren gelişmelere rağmen önünüzü daha iyi göreceksiniz. İlişkil ere bakış açınızı yenilediğiniz bu dönemde hiçbir şey kolay değil. Hayatın sizi gevşeten yanlarına açık olun.
Yay Burcu
 (23 Kasım – 21 Aralık) Kısa bir süreliğine arkadaşlarla bir araya gelerek keyifli zamanlar geçirebilirsiniz. Devam eden işle ilgili sorumluluklar ise yorucu bir tempoda devam ediyor. Gün ortasından sonra elde olmayan nedenler, üzerinizde baskı kuran korkularla bir aradasınız. Bir yandan da başkalarına destek olacağınız sosyal konular sizi meşgul edecek. Özgürlüğünüzü kısıtlayan şartları kabullenin.
Oğlak Burcu
 (22 Aralık – 20 Ocak) Yoğun iş temposunun ardından eldeki işleri tamamlamaya yöneleceksiniz. Gün ortasından sonra biraz sosyal ilişkilerin, arkadaşlıkların öne çıkması söz konusu. Ancak işe ilgili yeni bir takım çalış masının organize edilmesi gerekebilir. Gruplar içerisinde edindiğiniz rolün bilincinde olacak, başkalarına destek vereceğiniz konularda özenli olacaksınız.
Kova Burcu
 (21 Ocak – 19 Şubat) Yabancılarla ilgili bağlantılarınız sürse de gün ortasından sonra başka öncelikleriniz olacak. Kariyerde yeni yapılanmalar, belki görev değişikliği yaşayabileceğiniz gelişmelerle ilgileneceksiniz. Aynı zamanda otoritelerle ilişkiler, aldığınız sorumluluklar sizi her açıdan bağlamakta. İşe ait amaçlara odaklanmanıza rağmen kritik bir süreçtesiniz.
Balık Burcu
 (20 Şubat – 20 Mart)Yakın ilişkilerin getirdiği duygusal çalkantılar sürmekte. Aynı zamanda kişisel borçlarınızla ilgili sorunlarınızı aşmaya çalışıyorsunuz. Kaynaklarınızı daha dikkatli kullanmaya özen göstermelisiniz. Gün ortasından sonra eğitim hayatınıza ilişkin beklentileriniz üzerinde duracaksınız. Artan sorumluluklar ve sıkıntı yaratan yolculuklar size engel olmamalı.