29 Nisan 2013 Günlük Burç Yorumları

Koç Burcu
 (21 Mart- 20 Nisan)Bir çok konuda kendi başınıza ilerliyor, hayatın olumlu yanlarına yöneliyorsunuz. Kişisel açıdan sizi heyecanlı kılan pek çok konu var. Uzaklarla ilgili bağlantılarınız, yeni yerler görme arzunuz artıyor. Günün ilerleyen saatlerinde daha sorumlu ve kararlı olmanız gerekecek. Kariyerde önemli adımlar, yönetsel konular işinizin bir parçası olacak.
Boğa Burcu
 (21 Nisan – 20 Mayıs) Maddi paylaşımlardaki beklentileriniz gerçekleşiyor. Başkalarından destek göreceğiniz girişimler hızlanırken, ortak yatırımlarda sizi bekleyen fırsatlar var. Ödenmesi gereken borçların, ortak harcamaların getirdiği yüklerin de gözden geçirilmesi gerekecek. Günün ilerleyen saatlerinde görüşlerinizi ve hayat felsefenizi ortaya koyacağınız şartlar içine gireceksiniz.
İkizler Burcu
 (21 Mayıs – 21 Haziran)Ortaklaşa işler, evlilik ve beraberlikler size olumlu bir hava getiriyor. Başkalarının desteğinin arttığı bu dönem oldukça önemli ilerlemeler elde ettiniz. Ancak kişisel açıdan adım atmakta zorlandığınız noktalar yok değil. Bu günlerde para ile ilgili konuları dikkate alın. Kendi kendinizin kurbanı olabilirsiniz. Günün ilerleyen saatlerinde bu konudaki gelişmeler sizi bağlayacak.
Yengeç Burcu
 (22 Haziran – 22 Temmuz)Çalışma şartlarında yaşanan değişiklikler size iyimserlik getiriyor. Yeni bir düzen kurmak istediğiniz bu günlerde destek alarak sonuca ulaşabilirsiniz. Eldeki işlerin tamamlanması için daha verimli hareket etmeli, planlı olmalısınız. Günün ilerleyen saatlerinde ortakların getirdiği sorunl ar ve engellerle yüzleşmeniz gerekecek. Sosyal ilişkilerin getirdiği keyifler sürüyor.
Aslan Burcu
 (23 Temmuz – 23 Ağustos) Hayatınıza giren yenilikler, hafta sonu yaşanan yolculuklar sizi yeterince motive etti. Şimdi günün ilerleyen saatlerine hazırlık yapmalısınız. Zira artan iş yükünüz ve çalışma şartlarında yaşanan zorlu süreç sizi bekliyor. Başkalarıyla olan ilişkilerin dönüştüğü, üzerinizde baskı kurduğu böyle bir dönemde dinlenmeye ve bedene ait zorlanmalara özen göstermeye çalışın.
Başak Burcu
 (24 Ağustos – 23 Eylül) Evde yaşanan hareketli ve değişken şartlar sizi yoruyor. İşe ve eve ait konuları organize etmekte zorluklar yaşanabilir. Yerleşimle ilgili gelişmeler, masraflar sizi bir hayli yormuş olmalı, Günün ilerleyen saatlerinde i� � hayatınızda daha fazla sorumluluk almanız gerekecek. Bir taraftan da sosyal ilişkilerin toparlanması, duygusal hayata göz atma vakti.
Terazi Burcu
 (24 Eylül – 23 Ekim) Hareketli ve canlı zamanlar yaşıyorsunuz. Kendinizi düşünceleriniz yolu ile ortaya koyabilir, pek çok konuşmanın, anlaşmanın getirdiği eğitsel konulara odaklanabilirsiniz. Günün ilerleyen saatlerinde sıkıntılı ve iş odaklı süreçler içine gireceksiniz. Evde alınması gereken sorumluluklar yanında, kaynakların dikkatli kullanılması gereken şartları gözden geçirebilirsiniz.
Akrep Burcu
 (24 Ekim – 22 Kasım) Haftaya parasal konulara yönelik adımlarla başlıyorsunuz. Her anlamda yeni adımlar atmaya açık olduğunuz bir dönem. Maddi açıdan yeni destekler ve ticari bir konu üzerinden kazançlar sağ lanabilir. Bir bakıma tasarruf yapmak, gereksiz harcamalardan kaçınmak için önemli sebepleriniz var. günün ilerleyen saatlerinde yakın çevreye odaklanacaksınız.
Yay Burcu
 (23 Kasım – 21 Aralık) Ay burcunuzda ilerlerken dışadönük enerjilerle dolusunuz. Kişisel ilişkiler, kendinizi hevesli hissettiğiniz konularda öne çıkma başarısı gösteriyorsunuz. Ortaklaşa konuların getirdiği olanaklar da moral verici boyutta. Günün ilerleyen saatlerinde biraz maddi durumunuzla ilgili sorumluluklar almanız gerekecek. İş hayatınızda biraz sabırlı olmalısınız.
Oğlak Burcu
 (22 Aralık – 20 Ocak) İç dünyanızı yeniden kurmak adına kısıtlayıcı şartları kabullenmeniz lazım. Hafta sonundan bu yana sizi sıkıştıran konuları akışta bıraktınız ancak, geçmişle ilgili uğr aşların getirdiği yorgunluklar var. Günün ilerleyen saatlerinde yeni planlar devreye girecek. Ay burcunuzda yerini alırken, pek çok sorumluluk, evlilik temalarının getirdiği görevler dikkat çekecek.
Kova Burcu
 (21 Ocak – 19 Şubat) Sosyal ilişkilerde canlı zamanlar geçiriyorsunuz. Yeni işbirlikleri ve başkalarının düşüncelerinden yararlanma şansınızı kullanarak ilerleyebilirsiniz. Verimli çalışmalar yaptığınız ortaklaşa konulardan sonuç alacaksınız. Günün ilerleyen saatlerinde iş hayatında daha büyük organizasyonlar, kontrol edemediğiniz fedakarlıklar gündeme gelecek.
Balık Burcu
 (20 Şubat – 20 Mart)İş hayatında değişken ve huzursuz edici şartlar söz konusu. Planlarınızı ilerletmekte zorluklar olabilir. Özellikle aldığınız sorumlulukları yerin e getirmek adına daha fazla çaba içine girin. Günün ilerleyen saatlerinde ise gündeminiz değişecek. Duygusal olarak rahat olmasanız da üzerinde çalıştığınız konulara odaklanma zamanı. Verimli işler çıkarabilirsiniz.