30 Nisan 2013 Günlük Burç Yorumları

Koç Burcu
 (21 Mart- 20 Nisan)İş hayatında son derece kararlı ve etkin adımlarla ilerliyorsunuz. Zorlu sürecin getirdiği sorumluluklar sürerken, üstlerle ilişkilerde mesafeli olmaya bakın. İşe ait sorumlulukların artması ile duygusal olarak baskı altına girebilirsiniz. Sizi yukarı taşıyacak etkilerle uyum içinde kalmanız beklentilerinize ivme kazandırabilir. Maddi alanda yeni kaynaklar elde edilebilir.
Boğa Burcu
 (21 Nisan – 20 Mayıs) Son derede tutarlı ve istikrarlı bir dönem planlıyorsunuz. Uzun süredir üzerinde çalıştığınız eğitsel konularda önemli aşamalar elde edebilirsiniz. Aynı zamanda iş hayatınızı ilgilendiren organize konular sizi önemli adımlar atmaya itecek. Bağlantı içinde olduğunuz kişilerle bir arada olma imkanı bulacaksınız. Görüşlerinizi ısrarla savunacağınız söylenebilir.
İkizler Burcu
 (21 Mayıs – 21 Haziran)Risk içeren ve sizi değişime zorlayan pek çok gelişme öne çıkıyor. Başkalarının içinde olduğu miras ya da parasal paylaşımlar üzerinizde baskı kurabilir. Süregelen finansal anlaşmalar da eklenince tek başına karar almakta zorluklar söz konusu. Duygusal bağlarda yaşananlar da eşle olan ilişkilere dikkat çekmekte. Esnek olmanız gerek.
Yengeç Burcu
 (22 Haziran – 22 Temmuz)Ortaklıklarınızda hızlı bir süreç Sizi daha bilinçli olmaya zorlayan eleştirileri dikkate alarak yön bulmalısınız. Derinden etkilendiğiniz ilişkiler bir kısmınız için biterken, tutkulu yeni ilişkiler gündeme gelebilir. Kariyer hayatınızda devam eden süreç duygusal açıdan sizi zorlamakta. Kısa vadede duygusal kararlar almaktan kaçınmalısınız.
Aslan Burcu
 (23 Temmuz – 23 Ağustos) Çalışma hayatınızda zorlu günler sürerken, organize edilmesi gereken konular ağırlıkta. Yeni bir iş kol unun getireceği detaylar oldukça zaman alabilir. Günlük planlarınızı aksatabilecek sağlık sorunlarınızı önemseyin. Son dönemde aşırı çalışmanın getirdiği yorgunluklar olabilir. Bazı projelerin evde tamamlanması adına daha planlı olmaya çalışın.
Başak Burcu
 (24 Ağustos – 23 Eylül) Çalışma hayatınızda zorlu günler sürerken, organize edilmesi gereken konular ağırlıkta. Yeni bir iş kolunun getireceği detaylar oldukça zaman alabilir. Günlük planlarınızı aksatabilecek sağlık sorunlarınızı önemseyin. Son dönemde aşırı çalışmanın getirdiği yorgunluklar olabilir. Bazı projelerin evde tamamlanması adına daha planlı olmaya çalışın.
Terazi Burcu
 (24 Eylül – 23 Ekim) Sizi kısıtlayan kurallar ve değişen dinamikler psikolojik açıdan sarsıcı etkiler getirmekte. Özel hayata ve aile içi ilişkilere yeniden bakma zamanı. Biraz olayları kabullenmeli ve evde alınması gereken önlemlere göz atmalısınız. Bir yandan da eldeki kaynakların yeniden tanzim edildiği, paylaşımların öne çıktığı bir sürece ilerliyorsunuz.
Akrep Burcu
 (24 Ekim – 22 Kasım) Yeni düşüncelere odaklandığınız,, kararlı bir duruş sergilediğiniz görünüyor. Önemli yapılanmalar peşinde olduğunuz bu dönem işle ve yakın çevre ile bağlantılı olaylar sizi bağlayacaktır. Sorumluluk getiren yolculuklar yanında, kardeşlerle ilgili beklenmedik gelişmeler olabilir. Biraz daha planlı ve esnek olmanızda yarar var.
Yay Burcu
 (23 Kasım – 21 Aralık) Para durumunuzu sarsan, iş hayatında değişiklik getiren temalar sizi mücadeleye itiyor. Ancak bu dönem daha kararlı adımlar atabilir yaşadığınız hasarları onarabilirsiniz. En azından biraz ekonomi yapmak, yeteneklerinizi dönüştürme çabanız işin içine girince başarılı sonuçlar alabilirsiniz. İş ortamında sizi kısıtlayan yenilenmeleri olumlu karşılamak yerinde olacak.
Oğlak Burcu
 (22 Aralık – 20 Ocak) Ay burcunuzda size yenilenme ve dikkat çekme olanağı getiriyor. Hayatınızın kontrolünü elinizde tuttuğunuz bu günleri iyi değerlendirmeli, başlangıçlarınıza odaklanmalısınız. Yeni kişiler ve ufuklarınızı genişleteceğiniz olanaklara da açık olun. Dışadönük olduğunuz bu günlerde hayatın olumlu yanları sizi etkilemekte. Biraz yükselen tempoya ara vermeye çalışmalısınız.
Kova Burcu
 (21 Ocak – 19 Şubat) Hapis duygusu içinde bazı endişeler üretmektesiniz. Hayatın getirdiği kontrol dışı faktörler de eklenince kendinize haksızlık etmekten kaçının. Uzun zamand� �r kabullenme geliştirdiğinizi unutmamalı, daha güçlü olmalısınız. Sosyal paylaşımların ve organizasyonların yeniden planlandığı bu dönem oldukça yıpratıcı çalışmalar içindesiniz.
Balık Burcu
 (20 Şubat – 20 Mart)Pek çok açıdan yenilenmeler yaşıyorsunuz. Yaşadığınız değişimi iyi okumalı, gruplar içerisinde size güç kazandıracak ilişkilere bakmalısınız. Başkalarının ihtiyaçlarına duyarlı olacağınız çalışmalar da güne yön verecek şekilde gelişebilir. Dayanışma içinde olmalısınız. Kişisel çıkarların, işten gelebilecek maddi kaynakların üzerinde durmak gerek.