01 Mayıs 2013 Günlük Burç Yorumları

Koç Burcu
 (21 Mart- 20 Nisan)Yaptığınız işlere daha iyi odaklanıyorsunuz. Tamamlanması gereken işlerin toparlanması ile öncelikleriniz değişecek. Kendinizi yeni hedeflere ve mesleki konulara yönelik planlar üretirken bulabilirsiniz. Amaçlarınızı yeniden gözden geçirmek, bir yandan da ağırlaşan sorumlulukları yerine getirmek kolay olmasa gerek. Enerjinizi yapıcı kullanmanızda yarar var.
Boğa Burcu
 (21 Nisan – 20 Mayıs) Yabancılarla ilgili konular size yeni imkanlar getirmekte. Yaptığınız işlere yeni destekler bulmak, bağlantılarınızı güçlendirmek konusunda kararlı olacaksınız. Hayatınıza zenginlik katacak değişik kişiler ve fikirlere yakın olun. Var olan şartları tamamen değiştiği düşünülürse, akademik alanda yeni bir yapılanma içine gireceğiniz görünüyor.
İkizler Burcu
 (21 Mayıs – 21 Haziran)Çok huzurlu olamadığınız bir dönemdesiniz. Son günlerde başkalarının parasal sorumlulukları altına girmeniz sizi oldukça zorladı. Paraya olan ihtiyacınız bazı zorunlu değişimleri de öne çıkardı. Bu alanda daha esnek olmalı, borç ve alacaklarınızla ilgili konulara odaklanmalısınız. Devletle ilintili bürokratik sorunlar en önemli engeliniz olabilir.
Yengeç Burcu
 (22 Haziran – 22 Temmuz)Ortaklıklar ve önemli anlaşmalar sizi yeterince endişelendiriyor. Önerileri şu dönem netleştirmek ve karar aşamasına gelmek kolay olmayacak. Ortağın üzerinizdeki baskısı artarken daha sağduyulu olmaya çalışın. İş hayatının getirdiği ortak çalışmalarda ise son derece verimli bir dönem. Yaptığınız çalışmaların sonuçlarından memnunluk duyacaksınız.
Aslan Burcu
 (23 Temmuz – 23 Ağustos) Sağlıkla ilgili endişelerinizi üzerine gidebilir, kontrollerinizi yaptırabilirsiniz. Detaylar ve başkalarının size dayatacağı yeni işler açısından yorucu şartlar altındasınız. Maddi konularda çok fazla risk almadan ilerlemeye bakın. Eviniz ve aileniz için yapmanız gerekenleri yeniden düşünmenizde yarar var. Ekonomik durumunuza ait yeni önlemler almalısınız.
Başak Burcu
 (24 Ağustos – 23 Eylül) Duygusal olarak size keyif ve tatmin getirecek konulara yöneliyorsunuz. Özellikle üzerinde durduğunuz konuya daha fazla odaklanarak çok iyi işler çıkarabilirsiniz. Kendinize farklı dinlenceler yaratmak, sevgi ilişkilerine gereken özeni göstermek gevşemeniz açısından güzel bir yol olabilir. Karşınıza çıkabilecek olanakları değerlendirmelisiniz.
Terazi Burcu
 (24 Eylül – 23 Ekim) Bugün daha yapıcı kararlar almaktasınız. Sürüncemede kalan yerleşim le ilgili konuları, güvenlikle ilgili gelişmeler sizi harekete geçiriyor. Baskı kuran gelişmeleri aştığınız bugünü akıcı geçirebilirsiniz. Yeni planlar, başkalarının desteğini alacağınız maddi konular üzerinde durmalısınız. Ancak ortak yatırımlar açısından kritik bir süreçte olduğunuzu unutmayın.
Akrep Burcu
 (24 Ekim – 22 Kasım) Yakın çevrenizde hareketlilik ve daha fazla iletişim var. Zira zihinsel açıdan önemli aktiviteler ve düşünsel konular üzerinde durmaktasınız. Çok iyi konsantre olacağınız bu alanda başkalarını ikna edebileceğiniz şartlar var. İşle ilgili sözleşmeleri ise olumlu biçimde yönetebilirsiniz. Ortaklıkların getirdiği sorumluluklar ve baskıların artabileceği şartlara dikkat edin.
Yay Burcu
 (23 Kasım – 21 Aralık) Kişisel kazançlarınız yönünde önemli kararlar almaktasınız. Maddi durumunuzu ve bütçenizi muhafaza etmek adına yeni bir yön değişikliği içindesiniz. Ancak aşırı risk ve ortaklıkların getirdiği sorumluluklar sizi yanlış kararlara götürebilir. Önemli olan çalışma kapasitenizi doğru kullanmak, problemlerin kaynağını şimdi bulmak yerinde bir karar olacak.
Oğlak Burcu
 (22 Aralık – 20 Ocak) Ay burcunuzdaki yolculuğunu sürdürürken çok sayıda iş e getirdiği yoğunluk söz konusu. Özellikle iş hayatında yeni bir adım atmak için yeni hazırlıklar yapmaya başlıyorsunuz. Planlı olmanız ve kariyere dönük projeleri tamamlamanız gerekecek. Sosyal hayatınızda ise sizi canlı tutan etkiler var. Aşk ilişkilerinizde maceraya açık olacaksınız.
Kova Burcu
 (21 Ocak – 19 Şubat) Kendinize daha fazla özen göstermeli hazırlıklarınızı hızlandırmalısınız. Beklemede olan planlarınız, karar vermekte zorlandığınız konular üzerinde durabilirsiniz. Zira akşam saatlerinden sonra hızlı adımlar atabilirsiniz. Ancak duygusal alanda pek rahat değilsiniz. Pek çok şeyin temelini atmak isterken, eldeki kaynaklar konusunda endişeler öne çıkabilir.
Balık Burcu
 (20 Şubat – 20 Mart)Sizi destekleyen pek çok etki ile güven tazeliyorsunuz. Hedefleriniz yönünde yeni insanlarla bir araya gelerek görüşlerinizi daha iyi anlatma imkanı bulacaksınız. İş hayatına yönelik yeni tecrübeler edindiğiniz bu dönem kalıcı planlar peşindesiniz. Bugün sosyal ilişkiler ve arkadaşlıkla r canlı ilerliyor. Ancak kardeşlerle ilgili bir konu sizde karmaşa yaratabilir.