03 Mayıs 2013 Günlük Burç Yorumları

Koç Burcu
 (21 Mart- 20 Nisan)Sosyal açıdan son derece girişken olacaksınız. Sizi cesur adımlar atmaya iten yeni konular, bütünü içine alan yardım çalışmaları açısından hareketli zamanlar olacak. Yeni destekler, başkalarının önerileri ile yapılacak işler oldukça verimli geçecek. Geleceğe dönük ümitlerinizi canlı tutmalı, kararlarınızı uygulamakta tutarlı olmalısınız.
Boğa Burcu
 (21 Nisan – 20 Mayıs) İşe ait amaçlar ve yapılması gereken yeni işler gündeminizi dolduruyor. Mesleki konuların getireceği olanaklara açık olmalı, yeni desteklerden yararlanmalısınız. Başarı olacağınız adımlar, üstlerle ilişkilerin getirdiği fırsatlar üzerinde durabilirsiniz. Kendinize yeni bir disiplin ve yön katacağınız her karar planlarınızı gerçekleştirmenizi sağl ayacak.
İkizler Burcu
 (21 Mayıs – 21 Haziran)İyimserliğinizi koruduğunuz sürece yeniliklere adapte olmakta zorlanmayacaksınız. Yurt dışı hedeflerinizi yeniden planlamak, değişik kişilerle ilişkileri canlandıracak etkiler size şan getirecek. Hayat felsefenizi yenilemek, akademik planlarınızı ilerletmek adına kararlı adımlar atacaksınız. İş hayatına yönelik yeni tecrübeler edinmeye bakın.
Yengeç Burcu
 (22 Haziran – 22 Temmuz)Maddi açıdan güven sarsan gelişmeler, risk getiren konular karşısında daha önlemci olmalısınız. Ortak harcamaların artışı yanında sizi bağlayan borç alacak temalarına öncelik vermelisiniz. Bu dönemde gelecekle ilgili kaygıların dikkat çekeceği düşünülürse, yeni destekler bulmakta zorluklar olabilir. Kredi ve mirasla ilgili s orunlar yeniden gündeme gelebilir.
Aslan Burcu
 (23 Temmuz – 23 Ağustos) İlişkilerin ve ortaklıkların getirdiği muhalefet aynı zamanda sizin bilincinizi test etmekte. Var olan şartları zorlamadan, daha fazla uyum göstermeli, yaratıcı etkilerle yol almaya bakın. Yeni destekler gelebileceği gibi, sizinde başkalarıyla olan paylaşımlara sorumlu yaklaşmanız gerekiyor. Parasal açıdan yeni arayışlara girdiğiniz bu dönem destek alacaksınız .
Başak Burcu
 (24 Ağustos – 23 Eylül) Kendinizi göstermeye ve takdir toplamaya pek vaktiniz yok. Yetişmekte zorlanacağınız işleri yeniden planlamak, becerilerinizi geliştirdiğiniz eğitsel temalara önem vermek gerekecek. İşle ilgili üreteceğiniz fikirler yeni projelerin netleşmesi adına destekleyici sonuçlar getirecektir. Kendinizi aşırı hırpalamak yerine planlı ilerlemeniz en doğrusu.
Terazi Burcu
 (24 Eylül – 23 Ekim) Kendinizi hayatın akışına bırakıyor, yeni keyiflere yer açıyorsunuz. Duygularınızı ifade edebileceğiniz yaratıcı konularda dikkat çekebilirsiniz. Spekülatif girişimlerde ise dikkati elden bırakmadan biraz risk alabilirsiniz. Keyiflere giden harcamaların kontrol edilmesi, sizi geliştiren konulardan yeni kazançlar edilmesi adına olumlu bir gün olabilir.
Akrep Burcu
 (24 Ekim – 22 Kasım) Günlük planlar ve evde yapılması gerekli işler üzerinde duracaksınız. Yerleşimle ilgili konular, getireceği masraflar sizi daha önlemci olmaya itmeli. Zira bu dönemde eve ait bir yatırım projesi ortaya koyabilir, uzun vadeli destekler alabilirsiniz. Ev ve iş arasında denge kurma çabası göst ermelisiniz. Maddi açıdan sizi bağlayan ortaklıklar öne çıkabilir.
Yay Burcu
 (23 Kasım – 21 Aralık) Eğitim hayatınızda, zihinsel konularda aktif bir gün olacak. Çok hızlı düşünüp, çabuk ilerlediğiniz şartlar var. Edineceğiniz yeni bilgiler sayesinde özgüveniniz artmakta. Yakın çevre ilişkiler, konuşmalar ve kısa yolculuklar açısından verimli bir gün olacak. Ancak bilinçaltınızı ele geçiren etkilerle mücadele etmekten çok teslimiyet içinde olmaya çalışın.
Oğlak Burcu
 (22 Aralık – 20 Ocak) Gelir ve giderlerinizi yeniden hesaplamak, bütçenizi daha güvenli bir şekilde oluşturmak gerekiyor. Parasal açıdan kendinizi ve harcamalarınızı disipline etmeniz halinde, ödemeleriniz düzene girecektir. Yeteneklerinizi geliştireceğiniz çalışmalar, kişisel adımlarınız gelirlerinizde artışa işaret etmekte. Çabalarınız boşa çıkmayacak.
Kova Burcu
 (21 Ocak – 19 Şubat) Ay burcunuzda size yenilenme ve öne çıkma arzusu getiriyor. Geçmişten bu yana başlattığınız girişimlerin meyvelerini toplama zamanı diyebiliriz. Kişisel öncelikleriniz önemini korurken, kariyer hayatınızda statünüzü etkileyen önemli gelişmeler başlatabilirsiniz. Ailenizle ilgili koşturmacalar, eldeki kaynakların güvenli bir şekilde değerlendirilmesi yönünde adımlar atacaksınız.
Balık Burcu
 (20 Şubat – 20 Mart)Kritik etkiler altındasınız. Hayatınıza giren kade rsel gelişmeleri yönetmekte zorlanırken, sorumluluktan kaçabilirsiniz. Oysa ki sezgileriniz yolu ile zenginlik kazanacağınız önemli bir dönem. Kısa vadede daha kararlı olmalı, hazırlık aşamanızı dikkatli geçirmelisiniz. Yurt dışı bağlantılı sorumluluklar, başkalarından ilham alacağınız önemli deneyimler yaşamanız da söz konusu.