06 Mayıs 2013 Günlük Burç Yorumları

Koç Burcu
 (21 Mart- 20 Nisan)Yepyeni bir dönem yaşıyorsunuz. Burcunuzdaki Ay sizi hareketli kılan girişimlerin içinde olacağınızı gösteriyor. Daha dinamik ve girişken olacağınız bu dönem önemli adımlar atacaksınız. Maddi açıdan daha gerçekçi olacağınız kararlar alabilirsiniz. Kazanma kapasitenizde yaşanan yenilenmeler sayesinde önünüzdeki dönemin işaretlerini takip etmeye çalışın.
Boğa Burcu
 (21 Nisan – 20 Mayıs) Pek çok açıdan risk taşıyan etkiler altındasınız. Öngöremediğiniz deneyimler ve beklenmedik olumsuz gelişmeler sizi huzursuz edecek. Kadersel açıdan sizi sıkıştıran ve belirsizlik yaratan her konuyu dikkatle takip edin. Kafa karışıklığı yaşadığınız bu günlerde kardeşlerle ilgili bir konu sizi çaresiz bırakabilir. Maddi konularda kişise l becerilerin getireceği kazançlar üzerinde duracaksınız.
İkizler Burcu
 (21 Mayıs – 21 Haziran)Yeni görevler ve iş hayatının getirdiği fedakarlıklar sizi bağlıyor. Kendinizi pek çok açıdan ortaya koymakta zorlansanız da yapacak çok şey bulacaksınız. Öncelikle içinde bulunduğunuz gruplarda başlayan yenilenme heyecan getiren ortak çalışmaları öne çıkarıyor. Arkadaş çevrenizde yaşanan ani değişiklikleri yönetmek, yenilenen koşullara uyum göstermek gerekecek.
Yengeç Burcu
 (22 Haziran – 22 Temmuz)Kariyerde yeni bir yol ayrımı, ani gelişen olayların getirdiği değişiklikler var. Alacağınız görevlerin, maddi beklentilerin size dayatacağı şartların bilincinde olmaya bakın. Aşırı sorumluluk, önceden başlattığınız projelerin sonuca ulaşması adına yeterince çaba göstermelisiniz. Ev hayatınızı etkileyecek değişikliklere hazır olmanız gerek.
Aslan Burcu
 (23 Temmuz – 23 Ağustos) İşle bağlantılı yolculuklar, yabancılarla ilgili yeni tecrübeler sizi harekete geçiriyor. Daha somut planlar yapabilir, maddi açıdan kendinizi güven içinde hissetmek isteyebilirsiniz. Kendinizi düşünceleriniz ve hayata bakış açısınız üzerinden yenilediğiniz söylenebilir. Daha kararlı olmalı, risk alabileceğiniz gelişmeleri sağduyulu biçimde ele almalısınız.
Başak Burcu
 (24 Ağustos – 23 Eylül) Parasal konularda tatsız sürprizlere ve kontrol edilemeyen gelişmelere hazır olun. Beklenmedik para çıkışları nedeni ile borç alacak konularında çözümsüzlük yaşanabilir. Ortağın riskli para durumu, finansal yatırım planlarınızı olumsuz yönde etkileyecektir. Dışsal koşulların getirdiği yenilenmelere hazırlıklı olmanız, kaynaklarınızı korumanız açısından önemli olacak.
Terazi Burcu
 (24 Eylül – 23 Ekim) İlişkileriniz ve ortaklıklarınız sizi canlı koşullar içine çekiyor. Yeni öneriler beklediğiniz bu dönem koşullar bir miktar belirsizlik taşımakta. Önemli adımların öncesinde gelişmeleri yönetmekte zorluklar yaşanabilir. Yeni ortaklıklara ilerlediğiniz bu dönem maddi açıdan da temkinli olmalısınız. Ortaklı konuların getirdiği beklemeleri can sıkıcı bulabilirsiniz.
Akrep Burcu
 (24 Ekim – 22 Kasım) İş ortamına ait rutinler, kendi düzeninizi değiştirmekte göstereceğiniz kararlılık dikkat çekiyor. Yapacağınız her çalışma, olumlu değişiklikleri beraberinde getirecektir. Zira becerilerinizi yenilediğiniz bu dönem hızlı adımlar atmaktasınız. Aşırı yük aldığınız iş konuları, kişisel başlangıçların getirdiği sorumluluklar nedeni ile yorgunluklara dikkat edin. Ani bir sağlık problemi öne çıkabilir.
Yay Burcu
 (23 Kasım – 21 Aralık) Hayatın olumlu yanlarına çekiliyor, sizi mutlu ve canlı kılan konulara yöneliyorsunuz. Duygusal açıdan motive olacağınız çalışmalar, rekabet içeren aktiviteler güne heyecan katabilir. Daha maceraperest olacağınız aşk ilişkilerinde ise hareket söz konusu. İşe ait sorumluluklar devam ederken, yaratıcı bir konu üzerinden ilerleme şansınız olacak.
Oğlak Burcu
 (22 Aralık – 20 Ocak) Aileye ilişkin pek çok yeni gelişme sizi yakından ilgilendirecek. Özellikle yakınlar ve yerleşimle ilgili konuların getirdiği sorunların üstünde durmak, hızlı kararlar almak gereki yor. Yeni koşulların getireceği masraflar, kontrol edilemeyen giderleri kontrol etmekte kararlı olmalısınız. Zira toprağa ait yeni bir yatırım süreci içinde olacağınız görünüyor.
Kova Burcu
 (21 Ocak – 19 Şubat) Haftaya hızlı başladınız. Pek çok yeni düşünce ortaya koyabilirisiniz. Daha farklı bir bakış açısı edineceğiniz eğitim temaları son derece canlı geçebilir. Başkalarını ikna edebileceğiniz konuşmalar da öne çıkacak. Bu günlerde kardeşlerle ilgili sürpriz gelişmelere hazır olun. Beklenmedik durumlar sizi duygusal olarak gerebilir.
Balık Burcu
 (20 Şubat – 20 Mart)Artık önemli ve yeni kararları gündeminize alıyorsunuz. Para çıkışlarının hızlandığı son dönemin zararlarını kapatmak, iş hayatında sizi bekleyen değişime yakın durmak gerekecek. Kazançlarınızı daha farklı yollardan elde edebileceğiniz yeni fırsatlar karşınıza çıkabilir. Yakın çevrenizde başlayan değişiklikler ve kardeşlerle ilişkilerde esnek olmaya çalışın.