07 Mayıs 2013 Günlük Burç Yorumları

Koç Burcu
 (21 Mart- 20 Nisan)Burcunuzdaki Ay size her açıdan öne çıkma fırsatı getirmekte. Hayat yönünüzü ve kimliğinizi etkileyen yeni bir sürece ilerliyorsunuz. Kendinizi çok farklı yollarla tanımladığınız bu dönemde yeni arayışlar ve başlangıçlar yapabilirsiniz. Hayata daha pozitif baktığınız bu günlerde evle ilgili uğraşlar yeniden organize edilebilir. Desteklere açık olun.
Boğa Burcu
 (21 Nisan – 20 Mayıs) Sizden daha büyük bir bütünle iç içe olma vakti. Bu şartların size kazandıracağı ruhsal deneyimler yanında bazı riskler de olacak. Suçluluk duygusu ve gizli kalmış konuların açığa çıkması ile duygusal şoklar yaşanabilir. Elde olmayan nedenlerin sizi yıpratmasına izin vermemeli akışta kalmalısınız. Zira gücünüzü ortaya koyabileceğiniz ö ncelikleriniz var.
İkizler Burcu
 (21 Mayıs – 21 Haziran)Amaçlar ve geleceğe dönük ümitler grup çalışmaları vasıtası ile hayatınıza girmekte. Maddi ve sosyal açıdan desteklediğiniz şartları iyi kullanmalı, yeni önerilere açık durmalısınız. Ancak gözü kapalı harekete edeceğiniz şartlar da sürmekte. Geçmişle ilgili olaylara müdahil olmamalı, risk ve tehlike getirecek maddi konularda karar almamalısınız.
Yengeç Burcu
 (22 Haziran – 22 Temmuz)Mesleki konulara ve sorumluluklara dikkat çeken günler başladı. Aşırı yoğun olacağınız bu dönem her şeyi yeniden planlamanız gerekecek. Kişisel disiplininizi korumalı, duygusal endişelerden uzak durmalısınız. Zira gelecek yönünde yeni hedefler belirlemek, işle ilgili maddi kaygıları aşmak için sabırlı o lmak durumundasınız.
Aslan Burcu
 (23 Temmuz – 23 Ağustos) Hevesli ve girişken olacağınız yeni konulara yöneliyorsunuz. Sizi geliştirecek farklı temalar, uzaklarla ilgili konular hayatınıza çok olumlu deneyimler katabilir. Yabancıların içinde olduğu konular, akademik bir çalışma alanı hakkında araştırmalar yapmaya açıksınız. Size destek veren kişilerle bir araya gelmeniz, amaçlarınızı yenileyebileceğiniz fırsatlar söz konusu.
Başak Burcu
 (24 Ağustos – 23 Eylül) Maddi ve manevi paylaşımlarınızda esnek olmaya çalışın. Para durumunuzu etkileyecek konular gündemde kalırken, yeni desteklere ihtiyacınız olacak. Borç ve alacakların tanzimi, beklenmedik ödemelerin öne çıkması ile sıkışabilirsiniz. Eşin para durumundaki riskli gelişmeler de size huzursuzluk yaratmaya devam edecek.
Terazi Burcu
 (24 Eylül – 23 Ekim) Başkalarından beklentileriniz yön değiştirirken, bazı karşıtlıklar ve mücadele getiren gelişmeler yaşanabilir. Ortaklıklarda harekete geçirici şartları bilerek yeni kararlar almaya çalışın. Bir yandan da ortaklıklarda yaşanan parasal paylaşımlar üzerinizde baskı kurmakta. Yeni bir döneme ilerlediğiniz bu günlerde acele karar almaktan sakınmalısınız.
Akrep Burcu
 (24 Ekim – 22 Kasım) İş ortamında sizi bağlayan pek çok yeni konu var. Günlük işlerin değişikliğe uğradığı şartlar da eklenince biraz esnek planlar yapmaya çalışın. Zira daha modern tekniklerin uygulanacağı fırsatlar bulacaksınız. Kendinizi geliştirdiğiniz bu dönem rutinlerin dışına çıkabilirsiniz. Beslenme alışkanlıklarınızı değiştirmek, sağlıkla ilgili konulara göz atmakta yarar var.
Yay Burcu
 (23 Kasım – 21 Aralık) Hayatınıza yeni bir sayfa açılıyor ve beklentileriniz yeniliyor. Çok yeni deneyimler, yaratıcı konularda radikal kararlar almaya heveslisiniz. Sizi canlı tutan sosyal ilişkiler üzerinden yeni keyifler yaşayabilirsiniz. Duygusal ilişkilerde daha benci olabilir, özgürlük duygunuzu abartabilirsiniz. Aşırı uçlardan kaçınmalı ilişkilerinizde paylaşımcı olmalısınız.
Oğlak Burcu
 (22 Aralık – 20 Ocak) Biraz daha içe dönük olacaksınız. Şartları fazla zorlamadan kişisel önceliklerin üzerinde durmaya çalışın. Güvenliğinizi ilgilendiren konular, evde yapılması gereken işler artmakta. Özel hayatınıza yönelik konuları da ihmal etmekten sakının. Aşırı baskı altında olacağınız bu dönem duygusal durumunuzu etkileyen gergin ilişkilere zemin hazırlamayın.
Kova Burcu
 (21 Ocak – 19 Şubat) Son derece akıcı ve hızlı bir gün. Artan iletişim ve haberleşme yoğunluğu karşısında esnek adımlar atmalısınız. Yeni bilgiler öğrenmek ve başkalarıyla paylaşmak sizin için önemli olurken kısa yolculuklar son derece verimli sonuçlar beklemelisiniz. Son dönemde evde yaşanan değişiklikler ise bazı önemli başlangıçları beraberinde getirebilir.
Balık Burcu
 (20 Şubat – 20 Mart)Yaptığınız işlerde yenilenmeler ve beklenmedik para girişleri söz konusu. Yeteneklerinizi yenilediğiniz son dönemin getirileri sizi iyimser kılabilir. Ancak aşırı güven gereksiz ve istikrarsız harcamalara neden olacaktır. Bütçenizi sağlam tutmalı, ödemelerinizi yeniden planlamalısınız. Bu günlerde hiçbir işi şansa bırakmamakta yarar var.