08 Mayıs 2013 Günlük Burç Yorumları

Koç Burcu
 (21 Mart- 20 Nisan)Burcunuzda bulunan Ay size girişkenlik ve öne çıkma arzusu getirdi. Gün ortasına kadar kişisel konularınız, eve ait sorumluluklarınız üzerinde durmaya itecek. Daha hızlı ve sonuca odaklı kararlar almanız söz konusu. İlerleyen saatlerde iş ve nakit kaynaklarınıza yönelik düşünceler üreteceksiniz. Rehavete kapılmadan bütçenizi toparlayacağınız adımlara hazırlanmalısınız.
Boğa Burcu
 (21 Nisan – 20 Mayıs) Gizli kapaklı konuların getirdiği şaşkınlık ve korku içindesiniz. Ancak kabullenme yaşadığınız bu dönem pek çok engeli aşmaya başlıyorsunuz. Biraz sakin olmak ve gün ortasından sonraki zamanlara hazırlık yapmak için harekete geçeceksiniz. Ay burcunuzda yerini alırken, duygusal açıdan coşkulu ve dışadönük etkiler kazanaca ksınız.
İkizler Burcu
 (21 Mayıs – 21 Haziran)Arkadaşlıkların getirdiği keyifli paylaşımlar sürüyor. Bir yandan da gruplar içinde etkinliğiniz artmakta. Yeni planlar, ortak hedefler, başkalarıyla bir araya geleceğiniz toplantılar yapılabilir. Gün ortasından sonra kendinizi önemli bir hazırlık sürecinin içinde bulacaksınız. Geçmişle ilgili konuların sizi etkilerken, başkalarına destek olunması gereken işler dikkat çekecek.
Yengeç Burcu
 (22 Haziran – 22 Temmuz)İş hayatının getirdiği pek çok hazırlık ve tamamlanması gerekli işler devam ediyor. Gün ortasından sonra temponuz tamamen değişecek. Daha fazla grup odaklı çalışmalar, yardım içeren ortak paylaşımlar dikkat çekecek. Yeni ümitler beslediğiniz bu süreçte daha temkinli olmalı, özellikle ma ddi açıdan aşırı beklenti içine girmemelisiniz.
Aslan Burcu
 (23 Temmuz – 23 Ağustos) Yeni planlar ve arayışlar içinde olmaya devam ediyorsunuz. Kariyer sürecinde önemli adımlar atmak isterken, değişik deneyimler kazanacaksınız. Bu açıdan bakıldığında işle ilgili eğitsel bir konu içinde yer almaya çalışın. Gün ortasından sonra iş hayatınıza odaklı zamanlar hızlanıyor. Ancak önemli başlangıçların arifesinde olmanıza rağmen bazı zorunlu beklemeler var.
Başak Burcu
 (24 Ağustos – 23 Eylül) Ortaklaşa para konularında oldukça zahmetli bir dönem geçirdiniz. Şimdi aldığınız sonuçlara odaklanmalı, kendi kaynaklarınızı korumaya itina göstermelisiniz. Gün ortasından sonra bazı öncelikleriniz üzerinde duracaksınız. Yurt dışı işler, uzaklarla il gili konular sizi meşgul edecek. Var olan şartların sizi sıkıştırmasına rağmen hayata farklı gözle bakacağınız gelişmeler olacak.
Terazi Burcu
 (24 Eylül – 23 Ekim) İlişkilerin ve yeni ortaklıkların hayatınıza getirdiği yenilikler var. Aynı zamanda sorumlulukların arttığı bu dönem beklemediğiniz öneriler karşınız çıkabilir. Düşünmeden vereceğiniz kararları bir kez daha gözden geçirmeye çalışın. Zira ortaklıkların maddi yanları size yeni bir yol çizmekte. Bu dönemde üzerinizde artan baskılar rahat hareket edemeyeceğinizi gösteriyor.
Akrep Burcu
 (24 Ekim – 22 Kasım) Çalışma düzeninizi değiştiren temalar sorumlulukların artığını gösteriyor. Bir süre daha sıkı çalışıp, eldeki konuları tamamlamaya çalışın. Gün ortasından sonra ortaklıklarınızı ilgilendiren önemli gelişmelerin içinde olacaksınız. Karşı tarafa bağlı kalmanız gereken konular sizi zorlayabilir. İlişkilere ve ortaklıklara sınırlarınızı yeniden çizdiğiniz bu dönem işbirliğine açık olmalısınız.
Yay Burcu
 (23 Kasım – 21 Aralık) Daha fazla eğlence ve keyif peşindesiniz. İsteklerinizin peşind en gittiğiniz son dönem çocuklarla ilgili konuları ihmal ettiniz. Şimdi onlara vakit ayırmalı ve paylaşımlarınıza önem vermelisiniz. Gün ortasından sonra sizi yeni sorumluluklar bekleyecek. Detaylar, pratik olunması gereken yeni işler oldukça fazla zaman alacaktır. Enerjinizi yapıcı kullanmaya çalışın.
Oğlak Burcu
 (22 Aralık – 20 Ocak) Evde yaşanan hareketli zamanlar sürüyor. Bazı bitişler ve başlangıçların öncesinde yeni planlar yapmaya başlıyorsunuz. Eldeki işleri tamamlamak, gün ortasından sonraki sürece hazırlık yapmak gerekecek. Biraz yorgunlukları atmalı, dinlenmeye zaman ayırmalısınız. Hayatın keyifli yanlarını ihmal etmeyin. Zira ilerleyen günlerde önemli adımlar ve getireceği yenilenmeler olacak.
Kova Burcu
 (21 Ocak – 19 Şubat) Yeni haberler, akıcı konuşmalar, yakın çevrenizle ilgili konulara odaklısınız. Daha verimli sonuçlara ulaşmak adına planlı hareket etmeye çalışın. Zira ailevi konular gündeminizde önemli bir yer tutmakta. Gün ortasından sonra evde artan sorumluluklar sizi bağlayacak. Evde yapılması gereken işerin yoğunluğu nedeni ile iş hayatınız aksatmaktan kaçının.
Balık Burcu
 (20 Şubat – 20 Mart)Son derece enerjik ve kararlı olacağınız bir gün. Eldeki kazanımların doğru yollardan değerlendirilmesi, mesleki konularda beklentilerin değişmesi size moral kazandırdı. Bir yandan da yaşadınız yere ait yatırım projeleriniz hızlanıyor. Gün ortasından evde alacağınız sorumluluklar var. Yerleşik düzeninizi etkileyen konularla yakından ilgilenmek size düşecek.