09 Mayıs 2013 Günlük Burç Yorumları

Koç Burcu
 (21 Mart- 20 Nisan)İş hayatında aradığınız istikrar sarsılmaya başlıyor. Para giriş ve çıkışlarının aniden yön değiştirmesi ile karar değişiklikleri gündeme gelebilir. Kazanma kapasitenize yönelik yeni başlangıçlara odaklanmak, borç alacak konularını düzenlemek adına sorumluluk altına girebilirsiniz. Özellikle geçmişten gelen borçlar üzerinizden sıkıntı yaşamanız çok olası.
Boğa Burcu
 (21 Nisan – 20 Mayıs) Ay burcunuzda pek çok konuda size destek verecek etkiler getirmekte. Bazı önemli başlangıçlar planladığınız bu dönem sürprizlere açık olmalısınız. Zira temkinli adımlar atılması gereken bir dönemdesiniz. En çok maddi açıdan sizi sarsabilecek konular, anlaşmalar üzerinden yaşanacak pürüzler yaşanabilir. İlişkilerin getirdiği sorumluluklar duygusal dünyanızı etkileyecek.
İkizler Burcu
 (21 Mayıs – 21 Haziran)Önemli bir dönemin kapandığı söylenebilir. Sizi ruhsal açıdan yoran temalardan kurtulma çabası içinde olacaksınız. Güven duygunuzu sarsan, sahip olduklarınız üzerinden yaşanan kayıplar bazı derslerle de işaret etmekte. Ancak hayatın pozitif yanları karşısında duyarsız kalmayacağınız görünüyor. Önceden başlattığınız projelerin akıcı ilerlediği bir süreçtesiniz.
Yengeç Burcu
 (22 Haziran – 22 Temmuz)Ümitlerinizi gerçekleştirmeye başladığı bir dönem. Hayatınıza yeni bir yön verme arzunuzu öne çıkarmalı, sahip olduklarınızı paylaşmaya hazırlanmalısınız. Sosyal açıdan çevrenizin yenilendiği bu günlerde sizi sorumlu kılan konular var. Başkalarına destek olduğunuz çalışmalar öne çıkabilir. Sezgilerinizin güçlendiği son dönemde yaratıcı yanlarınızda geliştirmeye bakın.
Aslan Burcu
 (23 Temmuz – 23 Ağustos) Kariyer hayatınızda çok kritik bir dönemdesiniz. Yeni adımlar atmaya karar verdiğiniz bu günlerde bazı riskler de yok değil. Adım adım ilerlenmesi gereken şartları fazla zorlamadan, yeniliklere açık durmalısınız. Ağırlaşan sorumluluklar, üstlerle ilişkilerin mesafe kazanması sizi duygusal olarak baskı altına alacaktır. Beklemeyi bilmelisiniz.
Başak Burcu
 (24 Ağustos – 23 Eylül) Kendinize dönük konuların dışına çıkarken yeni arayışlarınız var. . Hayatı daha fazla sorguladığınız bu günlerde yepyeni yapılanmalar ve cesaret kazanacağınız adımlar içindesiniz. Yur t dışı seyahatlerin öne çıkması ile yeni planlara odaklanacaksınız. Hareketli geçecek yabancılarla olan bilgi alışverişi açısından önemli başlangıçların eşiğindesiniz.
Terazi Burcu
 (24 Eylül – 23 Ekim) Sizi her açıdan başkalarına bağlı kılan gelişmelerin içindesiniz. Geçmişin muhasebesini yaptığınız bu dönem duygusal alandaki paylaşımlarınız sorun yaratmakta. Eşin duygusal durumu karşısından çaresiz kalabilirsiniz. Finansal açıdan sizi tedirgin eden borçlar, mirasla ilgili sorunlar kriz içinden geçtiğinizi gösteriyor. Yarın pek çok şey daha net bir gözle izlenebilecek.
Akrep Burcu
 (24 Ekim – 22 Kasım) Sizi ciddi tecrübelerin içine çeken ortaklıklarda yeni bir dönem. Başkalarına bağlı kalmanız gereken bu günlerde yeni adımlara yönel iyorsunuz. Bir yandan da ilişkilerin getirdiği eleştirilerle karşılaşabilirsiniz. Yeni fırsatlar aradığınız ortaklıklarda belirsizlikler ve harekete geçememe duygusunu aşmalısınız. Hayallerinizin sizi esir aldığı bu dönem aşkta gerçekçi olmalısınız.
Yay Burcu
 (23 Kasım – 21 Aralık) Rutin düzeninizde önemli değişiklikler söz konusu. Kontrol edemediğiniz şartlara teslim olmalı, başkalarına hizmet edilmesi gereken işleri ele almalısınız. İlerleyen zamanlarda yeni çalışma koşulları ve eksiklerinizi tamamlama çabası içinde olabilirsiniz. Özellikle bugün fazla dağılmamaya özen gösterin. Aşırı yorgunlukların sizi zorlamasına izin vermeyin.
Oğlak Burcu
 (22 Aralık – 20 Ocak) Şimdi yeni planlar ve hedefler zamanı. İçinizden geçenleri yapabilmek adı na biraz sabırlı olmalı, size keyif getirecek konuları iyi planlamalısınız. Yaratıcı uğraşların ön hazırlıkları içinde olabilirsiniz. Çocuklarla ilgili çözüm bekleyen sorunlar ise biraz sıkıntı verici olabilir. Spekülatif konularda daha temkinli olmanız, aşırı harcamalarınızı gözden geçirmeniz gerek.
Kova Burcu
 (21 Ocak – 19 Şubat) atırım planlarınız ve toprağa ait bir konu sizi oldukça meşgul ediyor. Önemli bitişler ve başlangıçların öncesinde gerginlikler eklenince sabırlı olmakta fayda var. Yerleşimle ilgili bir konun getirdiği sorumluluklar karşısında daha akılcı çözümler bulmaya çalışın. İş hayatında yaşanan değişikliklerin de evdeki düzeninizi etkilemesi ile hareket alanınız daralacak.
Balık Burcu
 (20 Şubat – 20 Mart)Yakın çe vre ve getirdiği etkiler sizi yakından ilgilendirecek. Genel olarak hayata dair sorumluluklarınız artmakta. Akademik açıdan sizi daha ciddi adımlar atmaya iten gelişmeleri öne alın. Yeni şeyler öğrenme isteği dolu olmanız önemli kararlar alacağınızın işareti. Zihinsel açıdan sizi uğraştıran konular karşısında sabırlı olmalısınız.