10 Mayıs 2013 Günlük Burç Yorumları

Koç Burcu
 (21 Mart- 20 Nisan)Yeni girişimler ve para durumunuzu içine alan konular üzerinden ilerlemeye başlıyorsunuz. Gelirlerinizde yaşanan değişim sizi yeni yatırım hesapları yapmaya itebilir. Destek aramaktan vazgeçmeli, kendi kişisel yeteneklerinize güvenmelisiniz. Çalışma sisteminizde değişiklik yapmak, sıkı çalışmak önceliğiniz olabilmeli. Ani para çıkışlarına dikkat edin.
Boğa Burcu
 (21 Nisan – 20 Mayıs) Ay burcunuzda iken gelişen olaylara hakim olmayı başaracaksınız. İçinden çıkamadığınız konuları daha net değerlendirmek, akademik planlarda süregelen değişime yakın durmak gerekecek. Önemli destekler gördüğünüz iş hayatı ise en olumlu gelişmeleri size taşımakta. Yeteneklerin geliştirildiği bu günlerde ticari kazançlarda artışlar olabilir.
İkizler Burcu
 (21 Mayıs – 21 Haziran)Bazı belirsizlikler yaşadığınız bu günleri iyi gözlemeli, kabullenme içinde olmalısınız. Elde olmayan nedenlerden ötürü bazı korkular sizi yıpratmış olabilir. Biraz önünüze bakmak, olayların üzerinizdeki etkisinden uzaklaşmak en doğrusu. Geçmişe ait konuları bu güne taşımayın. Entelektüel açıdan hiç olmadığınız kadar zenginlik kazanıyor. iyimserliğinizi koruyorsunuz.
Yengeç Burcu
 (22 Haziran – 22 Temmuz)Arkadaşlarınızın verdiği destekle motivasyonunuz yükseliyor. Ancak işle ilgili yeni çalışmalar, gruplarda aldığınız görevler sıkıntı yaratmakta. Bir taraftan da bu çalışmaların maddi açıdan size sorumluluk getiren yanları var. Biraz kendinizi rahatlatacak uğraşlar edinmeye bakın. Zira son günlerde çocuklar ve aşk ilişkileri size karamsar duygular yaşattı.
Aslan Burcu
 (23 Temmuz – 23 Ağustos) Gündeminiz işe ait konular ve kariyerde aradığınız değişiklikler üzerinden ilerliyor. Tüm gücünüzle sor umluluklarınızı ele almalı, üstlerle yaşanan aksaklıkları onarmalısınız. İş ve amaçlarda daha kararlı olacağınız söylenebilir. Ancak yaşanan yenilenmelere rağmen akıcı ilerlemeniz kolay değil. Hızlı hareket etmek, eve ait konulara çözüm üretmek gerekecek.
Başak Burcu
 (24 Ağustos – 23 Eylül) Son derece olumlu ve pozitif bir dönem başlıyor. Yaptığınız hazırlıklar, yurt dışı ilişkilerin getirdiği yenilikler sizi motive etmekte. Yeni konulara ilgi duyduğunuz bu dönem değişik kişilerle tanışabileceğiniz imkanlar var. Düşüncelerinizi yenilemeye açık olun. Zira başkalarından çok şey öğrenebileceğiniz temalar, yeni haberler harekete geçirici olacak.
Terazi Burcu
 (24 Eylül – 23 Ekim) Finansal alanda daha dikkatli olmaya çalışın. Borç ve ala caklar gündeminize gelirken doğru adımlar atmanız gerekecek. Yeni bir borçlanma sürecine girmeniz halinde başkalarına dayanmak zorunda kalacaksınız. Bu konuda önünüzü açan gelişmeler olsa da artabilecek ortak harcamalar can sıkıcı olacaktır. Kaynakların korunması adına tedbiri elden bırakmayın.
Akrep Burcu
 (24 Ekim – 22 Kasım) İlişkilerde sizi bağlayan konular önemini koruyor. Hayatınızda size engel teşkil eden konuları ayıklama dönemi. Aynı zamanda bazı sterslerin içinden geçtiğinizi görünüyor. Ortaklaşa konular size yeni fırsatlar getirebilir. Önerilerin hızlanacağı bu günlerde anlaşmalar dikkat çekecek. Yine bu dönem kişiliğinizle ilgili sorunlarla yüzleştiğiniz zor zamanlar yaşıyorsunuz.
Yay Burcu
 (23 Kasım – 21 Aralık) Çalışma koşulları nın değişmesi ile önünüzü daha rahat görüyorsunuz. Becerilerinizi kullanabilme gücünüz size zaman kazandıracaktır. İşle ilgili yeni çalışmalar ve pratik olunması gereken konular da ön planda olacak. Tamamlanması gereken işler, detaylarla sizi yoracak uğraşlara rağmen çok iş çıkaracak durumdasınız.
Oğlak Burcu
 (22 Aralık – 20 Ocak) Bugünü daha akıcı yaşayabilirsiniz. Size heves getiren çalışmalar, duygularınızı rahat aktarabileceğiniz sosyal ortamlar huzuru yakalayacağınızı gösteriyor. Kendinizi serbest bırakmalı, bir süreliğine de olsa sevdiklerinizle bir araya gelmeye özen göstermelisiniz. Aşk hayatınızı ihmal ettiğiniz düşünülürse, sizi mutlu edecek ilişkilere daha yakın olabilirsiniz.
Kova Burcu
 (21 Ocak – 19 Şubat) Ailenizle ilgili soru nlar, tamamlanması gereken işler üzerinizde baskı kuruyor. Ancak yeni düzenlemeler yaparken, hızlı kararlar almaktan çekinmeyin. Özellikle güvenliğinizi yeniden sağlamak, evde onarım bakım gerektiren işleri yoluna koymakta kararlısınız. Bir çok şeyi geri planda bırakmışken, iş hayatında aşmanız gereken engelleri önemsemelisiniz.
Balık Burcu
 (20 Şubat – 20 Mart)Günlük hayatınıza hareket ve canlılık giriyor. Üzerinde çalıştığınız konular, zihinsel faaliyetler yerine oturmaya başladı. Düşüncelerinizle de etkileyici olacağınız söylenebilir. Kısa yolculuklar, işle ilgili sözleşmelerin gündeme gelmesi ile daha tutarlı planlar yapacaksınız. Eğitim hayatınızı ilgilendiren yolculuklar sizi yorabilir.