13 Mayıs 2013 Günlük Burç Yorumları

Koç Burcu
 (21 Mart- 20 Nisan)İletişim ve eğitsel temalarda çok önemli kararlar alıyorsunuz. Bu konuların getirdiği yolculuklar ve yeni haberlerin kazandıracağı imkanlar olacak. Gün ortasından sonra ise bazı sorumluluklar, ailenizle ilgili konular üzerinde durmanız gerekecek. Bir yere yerleşmekle ilgili harcamalar öne çıkabilir. Daha tutumlu olmalı, dikkatli adımlar atmalısınız.
Boğa Burcu
 (21 Nisan – 20 Mayıs) Maddi konular vurgu yapan gelişmeler yaşadınız. Aynı zamanda önemli başlangıçlar içinde olmanız hedeflerinizi yenilediğinizi gösteriyor. Maddi beklentilerinizi hesaplamak, kazanç yollarınızı yenilemek adına önemli kararlar alacaksınız. Gün ortasından sonra yakın çevrenizde hareketli ve hızlı başlayan gelişmeler söz konusu. İlişkileriniz daha sıcak ve güven verici olacak.
İkizler Burcu
 (21 Mayıs – 21 Haziran)Gün ortasına kadar oldukça yaratıcı ve girişken zamanlar içindesiniz. Özellikle işle ilgili çalışmalarınıza yaratıcı yanlarınızı ekleme şansınız var. Ancak üstlerle ilişkilerde belirsizlik yaşanabilir. Daha sonra iş ve para durumunuzu etkileyen gelişmelere öncelik vereceksiniz. Eldeki nakit kaynakları korumak, giderleri en aza indirmek konusunda yeni çözümler bulacaksınız.
Yengeç Burcu
 (22 Haziran – 22 Temmuz)Gün ortasına kadar kendinizi korumalı, gereksiz korkuları bırakmalısınız. Sizi ruhsal açıdan besleyen temalar sayesinde moral kazanacaksınız. Daha sonra Ay burcunuzda yerini alırken, daha kararlı ve tutarlı olmaya çalışın. Duygusal a çıdan etki altında olacağınız konulardan uzaklaşın. Sonraki zamanlarda Ay'ın desteği ile yeni girişimler yapacaksınız.
Aslan Burcu
 (23 Temmuz – 23 Ağustos) İş hayatınızda önemli beklentiler içindesiniz. Kendinizi her açıdan güvende hissetmek adına çaba göstermeli, yapıcı hareket etmelisiniz. Yeni konular ve sorumluluklar aldığınız bu dönem ortak çalışmaları sonuca ulaştırmak için destek aramalısınız. İşten beklediğiniz maddi kaynaklar kısıtlı olabilir. Gün ortasından sonra duygusal durumunuzu etkileyen konulara odaklanacaksınız.
Başak Burcu
 (24 Ağustos – 23 Eylül) İş hayatında önemli mesafeler aldınız. Kendinizi geliştirdiğiniz yanlarınızla toplumun karşısında olacaksınız. Yeni vazifeler, işle ilgili yolculuklar temponuzu yükseltiyor. Gün ortasına kadar eldeki işleri tamamlamaya gayret edin. Sonra dikkatinizi işle ilgili takım çalışmalarına, hedeflerinize odaklanacağız konulara vereceksiniz. Sistemli olmak gerekecek.
Terazi Burcu
 (24 Eylül – 23 Ekim) Yeni konular ve kişiler hayatınıza renkli projeler getirdi. Şimdi daha yaratıcı olacağınız ilgi alanları ile bir aradasınız. Yurt dışı bağlantılı eğitsel bir temanın üzerinde durmalı, kazanımlarınızı iş hayatında değerlendirmelisiniz. Zira gün ortasından sonra kariyerle ilgili önemli adımlar atmanın planlarını yapıyorsunuz. İşle ilgili sorumluluklarınız artacak.
Akrep Burcu
 (24 Ekim – 22 Kasım) Duygusal alanda sizi tedirgin eden etkiler sürüyor. Ancak ödenmesi gereken borçların yeniden yapılandırılması konusunda fırsatlar da v ar. Ortak yatırımlara hız verebileceğiniz gibi, kardeşlerin içinde olduğu bir parasal paylaşım çözüme ulaşabilir. Gün ortasından sonra duygusal mutluluk arayışınız sizi yeni yolculukların içine çekecektir.
Yay Burcu
 (23 Kasım – 21 Aralık) Bugün ilişkilerde hareketli ve keyifli etkiler altındasınız. İlişkilerde yaşadığınız paylaşımlar, yeni arkadaşlıklar oldukça geliştirici fırsatlar getiriyor. Ortaklıklarda elde edeceğiniz avantajlar, yeni destekler öne çıkıyor. Gün ortasından devam eden iş düzeninize ve eldeki işlere öncelik vereceksiniz. Somut işler çıkarılması gereken bu günleri iyi değerlendirin.
Oğlak Burcu
 (22 Aralık – 20 Ocak) Sizi son derece hareketli ve hızlı bir çalışma ortamı bekliyor. Kişisel rutinlerde eklenince birden fazla i şle meşgul olmanız gerekecek. En doğru planlama ile çalışma koşullarını yenileyerek güne başlayabilirsiniz. Daha fazla konuşma ve zihinsel çalışma gerektiren organizasyonel işleri zamana yaymanızda yarar var. Gün ortasından sonra birebir ilişkiler öncelikli olacak.
Kova Burcu
 (21 Ocak – 19 Şubat) Haftanın ilk günü keyifli bir atmosfer içindesiniz. Sizi mutlu eden uğraşlar, yaratıcı düşüncelerle yapacağınız çalışmalar gün ortasına kadar sürecek. Entelektüel açıdan zenginlik kazandığınız uğraşlarda sürmekte. İlerleyen saatlerde gündeminizi dolduracak işler ve yorucu detaylar içinde olacaksınız. Önemli projelerin üretileceği konular size sorumluluk getirecek.
Balık Burcu
 (20 Şubat – 20 Mart)Yepyeni koşullar altında önemli kararlar alıyorsunuz. Evle ilgili yatırımların akıcı ilerlediği bu günlerde önünüz açılıyor. Ancak yaratmak istediğiniz konfor ve değişiklikler fazladan harcamalar getirebilir. Ailenizle olan iletişimiz, ilişkileriniz ise son derece olumlu ilerlemekte. Gün ortasından sonra hayatı akışında yaşamak, sevdiğiniz konularla zaman geçirmek dinlendirici olabilir.