14 Mayıs 2013 Günlük Burç Yorumları

Koç Burcu
 (21 Mart- 20 Nisan)Pek çok konuda düzeninizi etkileyecek gelişmeler başlıyor. Evde alınması gereken önlemler yanında aileye ilişkin sorumluluklar sizi gergin kılabilir. Özel hayatınıza ait gelişmeler de bu dönem size sorumluluk getirecek. Kişisel konularınızın ağırlığı karşısında daha esnek olmalısınız. Bu dönemde iş hayatından kaynaklanan baskılar artabilir.
Boğa Burcu
 (21 Nisan – 20 Mayıs) Yakın çevrenizle olan ilişkiler güne hareket katacak. Daha fazla ziyaret yapabilir, kardeşlerle ilgili konular içinde yer alabilirsiniz. Bir yandan da kısa yolculukların, eğitim çalışmalarının getirdiği baskılar söz konusu. İnançlar ve düşünceler üzerinden yaşanan değişim sizi uzun vadeli projeler yapmaya itiyor. Sosyal çalışmaların getirdiği maddi sorumluluklara dikkat edin.
İkizler Burcu
 (21 Mayıs – 21 Haziran)Şimdi eldeki kaynakların doğru kullanılması, bütçenizin sağlam kılınması adına çok şey yapabilirsiniz. K azandığınız beceriler yeni gelirlere odaklanmak konusunda itici bir güç olacaktır. Ancak iş hayatında yaşanan yönsüzlük kazançlarınızı da bir şekilde etkileyebilir. Gelir ve giderlerinizi iyi hesaplamalı, gereksiz masraftan kaçınmalısınız.
Yengeç Burcu
 (22 Haziran – 22 Temmuz)Ay burcunuzda yerini aldı. Artık daha kararlı ve hızlı hareket edeceğiniz öncelikleriniz olacak. Üzerinde hazırlık yaptığınız konuları hayata geçirmek, olayları tekrardan kontrol altına almanız size güven verecek. Ancak işe ait hedefler ve ilişkiler boyutu bazı engeller getirebilir. Olaylara duygusal tepkiler vermekten çok, yaşanan yeniliklere alışmaya çalışın.
Aslan Burcu
 (23 Temmuz – 23 Ağustos) Kendinizi kıstırılmış ve sorunlarla baş edemez bir halde bulabilirsiniz. Uzun zamandır sorguladığınız geçmişiniz, aile bireyleri ile ilgili kapalı konular sizi yıpratmakta. Ancak yeterince güçlü ve sağduyulu olmanız gerekiyor. Hayatınıza giren yenilikler bir bakıma size gereken iyimserliği sağlamakta. İşe ait hazırlıklarınızı hızlandırmaya gayret edin.
Başak Burcu
 (24 Ağustos – 23 Eylül) Arkadaşlıklar ve sosyal ilişkiler size biraz olsun keyif verecek. Yeni dostluklar kuracağınız bu dönem değişik organizasyonların da planlanması gerekebilir. Grupların getirdiği sorumluluklar maddi açıdan da sizi etkilemeye başlıyor. Ortağın ya da eşin para durumunda yaşanan yenilenmeler karşısında huzursuzluk ve endişeler söz konusu.
Terazi Burcu
 (24 Eylül – 23 Ekim) Kariyerle ilgili yeni planlar, sizi sağlam adımlar atmaya itiyor. Yeni iş projeleri üzerinde durabilirsiniz. Bu dönem üstlerin baskısı artsa da, kendinizi gösterecek çalışmalara odaklanmaya kararlısınız. Tamamlanması gereken pek çok yeni iş öne çıkabilir. Bu arada evde ve özel hayatta gergin etkiler altındasınız. Olayları fazla büyütmeyin.
Akrep Burcu
 (24 Ekim – 22 Kasım) Dışadönük enerjilerle iyimserliğiniz artmakta Uzaklarla ilgili her konu sizin ilgi alanınıza girerken, hukuki alanda bazı testlere hazırlıklı olmalısınız. Bu konudaki plan larınız aksayabilir. Hayata karşı duruşunuz, başkaları ile olan eğitsel bağlantılarınız açısından da önemli gelişmeler var. İlham alacağınız deneyimler size olumlu bir atmosfer getirmekte.
Yay Burcu
 (23 Kasım – 21 Aralık) Risk içeren pek çok etki altında olacaksınız. Kişisel gelirlerde yaşanan değişime rağmen başkalarından destek bulmakta zorluklar olabilir. Ortak para durumunuzu ilgilendiren kısıtlamalar, borçların ödenebilmesi için yeni arayışlar içinde olmanız yorucu şartlar getirmekte. En azından finansal yatırım planlarınızı etkileyecek kararlardan uzak durun.
Oğlak Burcu
 (22 Aralık – 20 Ocak) İlişkilerinizi içine alan duygusal temalar size sorun kaynağı oluyor. Eşin duygusal durumu hakkında daha duyarlı olmak, ezici ve katı yanlarınızı bas tırmak en doğrusu. İşbirliği gerektiren ortaklaşa konularda yeni destekler aramaya bakın. Geleceğe dönük para ile ilintili planlarınız ise yavaş ilerlemekte. Sosyal çalışmaların getirdiği sorumluluklar unutulmamalı.
Kova Burcu
 (21 Ocak – 19 Şubat) Üzerinde çalıştığınız konular, iş ortamında sizi yoracak uğraşlar nedeni ile planlı olmaya çalışın. İş hayatının getirdiği yeni açılımlar çalışma koşullarınızı etkilerken, aşırı yorgunluklar yaşıyorsunuz. Biraz ölçülü olmalı, beden ve ruh sağlığınıza özen göstermelisiniz. Somut çalışmalara yöneldiğiniz bu dönem kendinizi geliştireceğiniz imkanlar da yok değil.
Balık Burcu
 (20 Şubat – 20 Mart)Artık kendi istediğiniz yönde ilerliyorsunuz. Sizi oyalayan konuların dışında yeni heyecanlar ve paylaşımlar peşindesiniz. Günlük keyiflerden haz almak, sevdiğiniz kişilerle bir ara ya gelmek oldukça dinlendirici etkiler yaratacak. Yaratıcı uğraşlarda ise son derece verimli bir dönemdesiniz. Çalıştığınız konuyu dikkat çekici biçimde sunacağınız fırsatlar bulacaksınız.