15 Mayıs 2013 Günlük Burç Yorumları

Koç Burcu
 (21 Mart- 20 Nisan)Hızlı ve kararlı hareket etmeniz gereken konularınız var. Bir yere yerleşmekle ilgili konular üzerinde ısrarla duracaksınız. Ancak eldeki kaynakların daha dikkatli yönetilmesi adına temkinli olmalısınız. Ailenizle ilgili sorunların size taşıdığı yükler ise devam etmekte. Bu yüzden iş hayatına yönelik sorunların ihmal edilmemesi gereken şartları dikkate alın.
Boğa Burcu
 (21 Nisan – 20 Mayıs) İletişim gerektiren konular, önemli yazışmalar sizi oldukça oyalıyor. Kendinizi iyi organize etmeli somut düşünceler üretmelisiniz. Düşüncelerinizi aktarabileceğiniz çalışmalar yanında zihinsel açıdan yük getiren konuların üzerinden geçmeniz gerekebilir. Kişisel adımlarınızı hızlandırmak, yakın çevreden gelecek destekle yeni kararlar almak kolaylaşıyor.
İkizler Burcu
 (21 Mayıs – 21 Haziran)Kazanç sisteminizde yaşanan değişim sizi kararlı adımlara götürüyor. Kişisel gelirlerin artırılması yönünde önemli fırsatlar elde edeceksiniz. Yeteneklerinizi öne çıkaracağınız, bütçenizi yeniden toparlayacağınız adımlar atabilirsiniz. Ancak iş hayatında aldığınız sorumluluklar yorucu bir dönem olduğunu anlatmakta. Eksiklerinizi tamamlamaya gayret edin.
Yengeç Burcu
 (22 Haziran – 22 Temmuz)Ay'ın burcunuzdaki yolculuğu devam ediyor. Her anlamda kararlı olduğunuz bu dönem kendinize çok şey kattınız. Şimdi ilişkilerin getirdiği çift durumların dışında kalmalı öncelik taşıyan konulara yönelmelisiniz. Sosyal açıdan sizi duyarlı kılan paylaşımlar, arkadaşlıkların verdiği destekl e güven tazeleyeceksiniz. Gelecekle ilgili kaygıları akışına bırakın.
Aslan Burcu
 (23 Temmuz – 23 Ağustos) Ruhsal açıdan yorucu gelişmeler yaşarken oldukça yıprandınız. Elde olmayan nedenleri kabullenmeye çalışmak, akışta kalarak iyimserliğinizi korumak en doğrusu. Önemli yapılanmalar içinde olduğunuz bu dönem işe ait temalar sizi meşgul ediyor. Ancak aşırı yorgunluk, başkalarının işlerini yüklenmek sağlık konusunda sizi uyaracaktır. Dinlenmeye çalışın.
Başak Burcu
 (24 Ağustos – 23 Eylül) Oldukça dinamik bir gün yaşıyorsunuz. Yaptığınız çalışmaların ve sosyal kazanımların sonuçları üzerinde duracaksınız. İçinde bulunduğunuz gruplar da size yeni dostluklar kazandırabilir. İş hayatında yaşanan tempo da size kararlılık getirmekte. Yen i planlar, organize olunması gereken konular zaman alabilir. Yolculuk ve çalıştığınız konulara konsantre olmanız gerek.
Terazi Burcu
 (24 Eylül – 23 Ekim) İş hayatınızda daha kararlı görünüyorsunuz. İş ait amaçların yeniden gözden geçirilmesi ile hedeflerinizi yniliyorsunuz. Son derece akıcı ve verimli geçecek bugünü iyi değerlendirmelisiniz. Ortaklıkların parasal yanı ise bazı soru işaretleri taşımakta. Kendi kaynaklarınızı daha dikkatli kullanmak, olası riskleri iyi yönetmek gerek. Yurt dışı ilişkilerin size katacağı keyifler öne çıkacak.
Akrep Burcu
 (24 Ekim – 22 Kasım) Pek çok açıdan sizi geliştiren ve harekete geçiren konularla ilgileneceksiniz. Yurt dışı ilişkileriniz, kurmak istediğiniz yeni bağlantılar her açıdan yararlı sonuçlar getirebilir. Akademik çalışmalarınızı içine alan arayışlar destek göreceğiniz etkiler getirmekte. Yeni haberler, uzaklarla ilgili konular size fırsatlar kazandıracak şekilde gelişecek.
Yay Burcu
 (23 Kasım – 21 Aralık) Maddi ve manevi açıdan sizi bağlayan konular sürüyor. Kendinizi baskı altında hissettiğiniz son dönemi iyi yönettiniz fakat, eşin ya da ortağın para durumu bazı sorunlara işaret ediyor. Size sorumluluk getiren ekonomik yükler, alacaklarınızı tahsil etme zorunluluğu stresler yaratacak. Başkalarının parasal sorumlulukları karşısında eliniz pek güçlü değil.
Oğlak Burcu
 (22 Aralık – 20 Ocak) Yakın beraberlikler ve ortaklaşa konular sizi dışsal koşu lların içine çekmekte. Başkalarının beklentilerine ayak uydurmak ve olası anlaşmaların getireceği sonuçlara odaklanmak doğru olacak. Mümkün olduğunca kişisel çıkarlarınızı korumalı, esneklik göstermelisiniz. Hayatın keyifli yanları, hobilere olan merakınız size olsun iyimserlik katmakta.
Kova Burcu
 (21 Ocak – 19 Şubat) Günlük planlarınız ve yaşadığını düzen değişiklikleri sizi gergin kılabilir. Ancak eldeki işleri toparlamakta destek alma şansınız var. Ailevi konular ve güvenlikle ilgili mücadeleler ise sizi yormuş durumda. Özellikle eldeki kaynaklar ve beklediğiniz destekler konusunda dikkatli olun. Yanlış adımlar onarılması zor sonuçlar getirecektir.
Balık Burcu
 (20 Şubat – 20 Mart)Sizi dinlendiren ve içinizden geldiği gibi davranmaya iten şartlar var. Sevdiğiniz uğraşlar, güven kazanacağınız yaratıcı yeteneklerle yakından ilgilenebilirsiniz. Dikkat çekeceğiniz çalışmalar sizi mutlu etmeye yetecek. Aşk hayatınızda ise daha verici ve toleranslı olacaksınız. Ancak ilişkilerde gözü kapalı hareket etme riskiniz size hayal kırıklığına uğratabilir.