16 Mayıs 2013 Günlük Burç Yorumları

Koç Burcu
 (21 Mart- 20 Nisan)Kendinizi mutlu edecek pek çok şeyin peşinden gidiyorsunuz. Aradığınız heyecan aşk hayatınıza hareket getirirken, değişik hobilerin, boş zamanları değerlendirecek uğraşların içindesiniz. Duygusal açıdan sizi mutlu edecek seyahatler, sevdiklerinizle paylaşımlarınız doyurucu olacak. Yaratıcı bir konunun getirdiği kazançları değerlendirmeye çalışın.
Boğa Burcu
 (21 Nisan – 20 Mayıs) Yakınlarla ilgili konular, aileye ait problemler sizi daha kararlı kılıyor. Evde yaşanan değişiklikler de eklenince işlerinizi yeniden planlamanız gerekiyor. Ancak özel hayatınızda yaşanan zorlu süreç sizi duygusal çatışmalara götürebilir. Bugünlerde yeni kaynak arayışlarınız, kazançlara yönelik adımlar atacağınızı gösteriyor.
İkizler Burcu
 (21 Mayıs – 21 Haziran)Yapıcı ve hareketli günler yaşıyorsunuz. Kendinizi her açıdan geliştirecek, öğrendiklerinizi paylaşacak konularla yakından ilgileneceksiniz. İletişim konularının getirdiği canlılık, sözlerinizle etkileyici olabileceğiniz imkanlar sunmakta. Ancak iş ortamında sizi yoran etkilere dikkat edin. Sizi daha fazla çalışmaya zorlayan konular devam edecek.
Yengeç Burcu
 (22 Haziran – 22 Temmuz)Gündeminizde para konuları ve işle ilgili sorumluluklar var. Kendi kazançlarınızı yeniden planlamak ve yeteneklerinizi geliştirmek konusunda kararlılık göstereceksiniz. Gruplarla içi içe olduğunuz bu dönem maddi beklentilerinizde ölçülü olun. Giderlerinizde yaşanan kontrol dışı gelişmeler uzun vadeli yatırım planlarınızı olumsuz yönde etkileyecekt ir.
Aslan Burcu
 (23 Temmuz – 23 Ağustos) Ay burcunuzda size dikkat çekici ve etkileyici olma şansı getiriyor. Kendinizi her açıdan keyifli şartlara hazırlıyor ve hayata iyimser bakıyorsunuz. Heyecan veren yurt dışı ilişkiler, sürpriz gelişmeler sayesinde planlarınıza yeni bir ivme kazandırabilirsiniz. Evde yaşanan yerleşimle ilgili problemler ise duygusal olarak size endişe taşımakta.
Başak Burcu
 (24 Ağustos – 23 Eylül) Kendinizi bazı güvensizlikler ve korkularla yüzleşirken bulabilirsiniz. Zira egonuzun çözüldüğü bir dönemdesiniz. Bazı fedakarlıkların zorunluluk haline gelmesi ile planlarınızda aksaklıklar olabilir. Bu dönemde işle ilgili yolculukların, anlaşmaların getireceği endişe ve aksaklıklar karşısında önlemci olmalısınız. Duygusal açı dan tatmin olmakta zorlanıyorsunuz.
Terazi Burcu
 (24 Eylül – 23 Ekim) İş ve para konuları sizi daha kararlı adımlar atmaya yöneltse de biraz ara vermeye çalışın Sosyal ilişkilerinizi güçlendirecek yeni ilişkiler ve destek göreceğiniz işbirlikleri öne çıkacak. Sosyal ortamların içinde bulunmak, verimli sonuçlar alınacak ortak çalışmalara yer vermek adına çaba göstermelisiniz. Duygusal açıdan aşka ve heyecana daha yakınsınız.
Akrep Burcu
 (24 Ekim – 22 Kasım) Kariyer hayatınızda olup biten gelişmeler harekete geçirici yönde gelişiyor. Çok daha kararlı olduğunuz bu dönem amaçlarınıza sıkı sarılmanız, yerinde adımlar atmanız gerekiyor. Çok daha yaratıcı ve disiplinli olmayı başarabilirsiniz. Ortaklaşa para konularında ise dikkatli olmaya bakın. Başkalarının sunacağı öneriler belirsizlik ve risk getirebilir.
Yay Burcu
 (23 Kasım – 21 Aralık) Kendinizi hayatın pozitif yanlarına yakın hissediyorsunuz. Yabancılarla olan ilişkilerin akıcı ilerlemesi size değişik fikirler kazandıracak. Daha farklı olana ilginiz değişik eğitim konularına odaklanacağınız fırsatlar yaratabilir. Zira son dönemde bu konuda yeni atılımlar ve gördüğünüz destekler öne çıkmıştı. Entelektüel açıdan yeni donanımlar kazanabilirsiniz.
Oğlak Burcu
 (22 Aralık – 20 Ocak) Ortaklıklarda ve getirdiği parasal yüklerd e yeni bir dönem. Başkalarının borçları ve size taşıdığı finansal sorunlar karşısında temkinli olun. Aynı zamanda bugün eşle olan duygusal bağlar açısından test altında olabilirsiniz. Ortaklaşa iş konuları, geleceğe dönük büyük planlar içinde olmanız nedeni ile dengede kalmalısınız. Süregelen dostlukları gözden geçirmeniz gerekecek.
Kova Burcu
 (21 Ocak – 19 Şubat) Sizin için yeni bir dönem söz konusu. Ortaklaşa işler ve ikili ilişkiler sizi yeni bir sürece götürmekte. Başkaları üzerinden yaşanacak değişiklikler ve önerilere yakın olmalısınız. Olayların kolay akacağı bu günlerde yeni arkadaşlıklar da hayatınıza girebilir. Entelektüel çalışmalar ve keyif veren hobiler bu günlerde öncelikli keyifleriniz arasında yer alacak.
Balık Burcu
 (20 Şubat – 20 Mart)İş hayatına ait tempo yükseliyor. Daha fazla çaba ile yük olan konulardan kurtulabilirsiniz. Kendinizden beklentileriniz yükselirken ne yazık ki karşılık beklemeden çalışmanız gereken bir dönem. Değişik beceriler elde ettiğiniz fırsatları şimdi kullanma zamanı. Evde yaşanan hareketlilik artarken, para durumunuza ilişkin konularda daha gerçekçi olmalısınız.