17 Mayıs 2013 Günlük Burç Yorumları

Koç Burcu
 (21 Mart- 20 Nisan)Hayatın olumlu yanlarına hızlı bir giriş yaptınız. Her konuda hevesli ve girişken yanlarınızla dikkat çekebilirsiniz. Çocuklarla ilgili keyifli gelişmeler sizi mutlu edebilir. Ancak onların sorunlarına karşı daha duyarlı olmaya çalışmalısınız. İş hayatının finansal yanı ise ciddiyetini koruyor. Kazançlarınızı istikrarlı bir yola sokmak, yeni borçların yaratacağı riskleri görmek gerek.
Boğa Burcu
 (21 Nisan – 20 Mayıs) Bugün çok daha emin adımlarla ilerliyorsunuz. Aksayan özel hayatı toparlamak, yerleşimle ilgili konuları yeniden başlatmak için cesaretiniz olacak. Bir miktar eldeki kaynaklara da göz atma vakti olabilir. Toprağa ait bir projenin ilerletilmesi aileden gelecek destekle hızlanabilir. Yakın günlerde çalışma hayatınız v e kazançlarınızda olumlu beklentiler içine gireceksiniz.
İkizler Burcu
 (21 Mayıs – 21 Haziran)Sizi bekleyen çok olumlu gelişmeler var. İletişim ve haberleşme konularının içinde yer alabileceksiniz. Zihinsel açıdan sizi yenileyen aktiviteler, süregelen çalışmalar tüm hızı ile ilerleyecek. Yeni şeyler öğrenmek için güzel fırsatlar bulabilir, kısa yolculuklardan verim alabilirsiniz. İşe ait belirsizliklerin önünüzdeki günlerde aşılması ile hedeflerinizi yenileyebilirisiniz.
Yengeç Burcu
 (22 Haziran – 22 Temmuz)Para durumunuzu ve nakit akışınızı etkileyen konuları aşmaya başlıyorsunuz. Yeni yatırım olanakları üzerinde durmak, ortaklaşa bir konuya yeterince hassas yaklaşmak kazançlarınızı olumlu yönde etkileyecektir. Bütçenizi yeniden tanzim ett iğiniz bu dönem çalışma kapasitenizi önemsemelisiniz. Ekonomi yapmanız, giderleri bir ölçüde olsa kısmanızda yarar var.
Aslan Burcu
 (23 Temmuz – 23 Ağustos) Pek çok konuda sizi harekete geçiren ve öne çıkaran şartlar var. Hayattan keyif aldığınız bu günleri iyi değerlendirin. Önemli başlangıçlara yöneldiğiniz söylenebilir. Ancak bir yandan da sabırlı olunması gereken işle ilgili adımlarınız yavaşlıyor. Sosyal hayatın getirdiği hareketlilik, zihinsel açıdan alış veriş içinde olduğunuz arkadaşlıklar keyif yaratacak.
Başak Burcu
 (24 Ağustos – 23 Eylül) Elde olmayan pek çok neden sizi yıpratmakta ve geçmişe dair konuların içine çekmekte. Bu etkilerden uzak kalarak önünüze bakmanızda yarar var. Hazırlıklarınızı hızlandıracağınız etkiler k arşınıza çıkarken daha kararlı olmak gerek. Zira iş hayatında yeni tecrübeler ve öne çıkacağınız adımlar atma süreci. Başarılarınıza yenilerini eklemek için gayret göstermelisiniz.
Terazi Burcu
 (24 Eylül – 23 Ekim) Yeni ortamlar, içinde bulunduğunuz grup çalışmaları size önemli sorumluluklar getiriyor. Aynı zamanda işle ilgili devam eden projelerin tamamlanma sürecine girdiği söylenebilir. Bu dönem geleceğe dönük planlarınızı ve ümitlerinizi daha kararlı biçimde ele almalısınız. Ortak çalışmaların getirdiği maddi külfetler sizi yakından etkileyecek.
Akrep Burcu
 (24 Ekim – 22 Kasım) Sorumlulukların ve üstlerle ilişkilerin ciddiyeti artıyor. Eksiklerinizle yüzleştiğiniz bu dönem büyük bir konsantrasyon içinde olacaksınız. Kariyerde önemli yapılanmalar peşinde olmanız amaçlarınızı yeniden gözden geçireceğiniz imkanlar getirecektir. Sıkı ve disiplinli çalışmanız gerekiyor. Yine bu günlerde hayatın keyifli yanlarını abartmamalı giderlerinizi kontrol etmelisiniz.
Yay Burcu
 (23 Kasım – 21 Aralık) Size farkındalık getiren pek çok yeni gelişme içindesiniz. Uluslararası konular, iletişimin içinde olduğu bağlantılar size her açıdan pozitif gelişmeler yaşatıyor. Hayat felsefenizi ve savunduğunuz düşünceleri başkalarıyla paylaşabilirsiniz. Uzaklardan gelen haberler, farklı kültürlerden kişilerle bir arada olmanız mümkün. iletişim içinde kalarak ilerlemeye çalışın.
Oğlak Burcu
 (22 Aralık – 20 Ocak) Maddi durumunuzu göz ardı etmeyeceğiniz anlaşılıyor. Kendi kaynaklarınızı korumak ve finansal destek aramak bu dönem önceliğiniz olacak. Spekülatif konularda kritik gelişmeler olabilir. Ortak harcamalarınızı gözden geçirmek, borç alacak konularına yeterince önem vermek gerek. İş ortamında artan sorumluluklar ve düzen değişiklikleri daha fazla dikkat istiyor.
Kova Burcu
 (21 Ocak – 19 Şubat) Çok daha yapıcı bir sürece ilerliyorsunuz. Ortaklaşa işlerin size taşıdığı sorumluluklar geri planda kalırken beklediğiniz an laşmalar akıcılık kazanıyor. Bir yandan da yakın arkadaşlıkların getirdiği olumlu paylaşımlar söz konusu. Sosyal açıdan hareket kazanan ilişkiler, aşk hayatınızı içine alan gelişmeler sizi mutlu edebilir. Harcamalarınız abartmayın.
Balık Burcu
 (20 Şubat – 20 Mart)Dünden bu yana oldukça fazla çaba gösterdiniz. Ancak iş ortamında detay içeren işler ve tamamlanması gereken pek çok konu var. Enerjinizi düşüren ve sizi hırpalayan şartları dikkatli yönetmelisiniz. Başkalarına daha çok destek olmanız gerekebilir. Organizasyonel işlerin, düzene sokulması, yenilenmelerin getirdiği karışıklıkları dikkat almalısınız.