20 Mayıs 2013 Günlük Burç Yorumları

Koç Burcu
 (21 Mart- 20 Nisan)Hafta sonundan bu yana gösterdiğiniz her çaba size olumlu koşullar yaratma gücü verdi. İş ortamında sağlamaya çalıştığınız düzen üzerinde durmaya devam edin. Daha fazla sorumluluk aldığınız son dönemin getirileri olumlu görünüyor. Çalışma kapasitenizin getirdiği kazançları korumalı, gereksiz harcamaları kontrol etmelisiniz.
Boğa Burcu
 (21 Nisan – 20 Mayıs) Enerjik ve girişken olduğunuz bir dönemdesiniz. Yakın çevre ile ilişkilerin size destek verdiği her konuda cesaretiniz artıyor. Akıcı çalışmalar, yeteneklerinizi somutlaştıracağınız yaratıcı uğraşlar üzerinde durabilirsiniz. Kendinizi hayatın akışına ve keyiflerine bırakırken, aşırı giderleriniz göze çarpıyor. İlerleyen zamanlara dinlenerek girmeye özen göster in.
İkizler Burcu
 (21 Mayıs – 21 Haziran)Oldukça yıpratıcı günler yaşıyorsunuz. Evde ağırlaşan sorumluluklar ve kalabalık her açıdan yorucu olabilir. Hafta sonu evde yapılması gereken işler, bakım onarım konuları aşılırken, masraflarda artışlar yaşandı. Şimdi eldekileri değerlendirmeli, özel hayatınıza daha fazla yer açarak dinlenmeye çalışın. Yarın pek çok konuda ne istediğinizi bilerek güne başlayacaksınız.
Yengeç Burcu
 (22 Haziran – 22 Temmuz)Birtakım huzursuzluklar ve endişeli düşünceler sizi yorabilir. Özellikle kardeşlerle ilgili sorunların getirdiği konular karşısında sağlam durmalısınız. Paylaşamadığınız düşünceler yanlış anlamalara sebep olabilir. Önemli öncelikler belirlediğiniz bu günlerde kısa yolculuklar, işle ilgili uğraşlar sizi daha fazla oyalayacak. Biraz sabırlı olun.
Aslan Burcu
 (23 Temmuz – 23 Ağustos) Maddi konularda dikkatli olduğunuz sürece kazançlı çıkabilirisiniz. Yeni yatırım planları yaptığın� �z bu günlerde aceleci olmadan sağlam kararlar almaya çalışın. Becerilerinizi daha yetkin kullanabileceğiniz fırsatlar kaynak artışı getirebilir. İş hayatında başlayan yenilenmeler her açıdan ayakların yere sağlam basılması gereğini gösteriyor. Tutumlu olmayı öğrenin.
Başak Burcu
 (24 Ağustos – 23 Eylül) Ay burcunuzda size çok çalışmak ve organize olmak konusunda kararlılık getiriyor. Eldeki işlerin tamamlanması, kişisel başlangıçların yerine getirilmesi konusunda yeni girişimler peşindesiniz. İş hayatınızda öne çıkan beklentileriniz ise sizi her açıdan tatmin edecektir. Eğitim hayatınıza ilişkin değişen koşullar düşüncelerinizi yenileme fırsatı getiriyor.
Terazi Burcu
 (24 Eylül – 23 Ekim) Kafanızı karıştıran ve duygusal olarak endişe yaratan gelişmelerle bir aradasınız. Biraz sakin olmalı, olayları net gözle görmeye çalışmalısınız. Kararsızlık yaşadığınız her konu yarın daha somut biçimde ele alınabilir. Geçmişin izlerini taşıdığınız bu dönem sabırlı olun. Hazırlıklarınızı tamamlamalı, yurt dışı yolculuklarınızı içine alan gelişmelerle ilgilenmelisiniz.
Akrep Burcu
 (24 Ekim – 22 Kasım) Toplumun genelini kavrayan bir bilinçle yeni sorumluluklar alıyorsunuz. Sağduyulu yanlarınız başkalarının desteğini rahatlıkla kullanabilecek güçte olacağınızı anlatıyo r. Başlayacak yeni organizasyonlar, grup çalışmalarında yer alacağınız şartları oluşturabilir. Hayal gücünüzün en üst noktada seyrettiği bu günlerde yaratıcılığınız öne çıkacak.
Yay Burcu
 (23 Kasım – 21 Aralık) Kariyerinizle ilgili yepyeni planlar yapıyorsunuz. Ancak uzun vadeli düşünmeniz gereken bu süreçte önemli adımlar atmaktan çok koşullara boyun eğmek gerekecek. Yeni organizasyonlar, artan iş yükü nedeni ile organize olmakta zorluk çektiğiniz temaları düzenlemeye çalışın. Çalışma ortamınız ve düzen gerektiren konular nedeni ile huzurlu olmakta zorlanacaksınız.
Oğlak Burcu
 (22 Aralık – 20 Ocak) Yeni bir uyanış içindesiniz ve hayata bakışınızı değiştiriyorsunuz. Kişiliğinizi yeniden yapılandırdığınız son dönemin getirileri yur t dışı bağlantılı konuları destekler nitelikte görünüyor. Yabancılarla ilgili konuları organize etmek, iletişimin artacağı konuşmalar yapmak sizi harekete geçirecek. Uluslararası ticaretin öne çıkacağı planlar yapılabilir.
Kova Burcu
 (21 Ocak – 19 Şubat) Ortak kaynaklarda yeni sorunlar öne çıkıyor. Hafta sonundan bu yana harcamaların artışı, finansal destek arayışınız üzerinde durmaktasınız. Çift durumların getireceği riskleri görmek gerek. Kendi kaynaklarınızı koruma mücadelesi verdiğiniz bu dönem, işte alınan sorumluluklar sizi zorlamakta. Hayatın keyifli yanları güzel ama harcamalar büyüyebilir.
Balık Burcu
 (20 Şubat – 20 Mart)Haftanın ilk günü sizin için yoğun geçecek. Kişisel konularınız, yakın çevre ile olan ilişkileriniz beklediğinizden hareketli geçebilir. Bir yandan da duygusal açıdan sizi bağlayan ikili ilişkilere odaklanmalısınız. Eleştirilerin dışında kalmanız, ve ortaklıklarınızı destekleyen gelişmelere yakın durmalısınız. Evde yaşanan hareketlilik bazı gerginlikler yaratabilir.