22 Mayıs 2013 Günlük Burç Yorumları

Koç Burcu
 (21 Mart- 20 Nisan)Hayatınıza hareket ve keyif getiren gelişmeler öne çıkıyor. Arkadaşlıklar, yakın ilişkiler sizi motive edecek şekilde gelişiyor. Başkalarının düşüncelerini önemsediğiniz bu dönem esneklik size çok şey kazandıracak. Aksi halde beklenmedik kopuşlar en çok ilişkilerinizi etkileyebilir. Eğitim çalışmaları, zihinsel alanda kendinizi gösterebileceğiniz fırsatlar getirecek.
Boğa Burcu
 (21 Nisan – 20 Mayıs) Bugün daha sıkı bir çalışma temposu içindesiniz. Detaylardan çok iş çıkarabilir, düzen değişikliklerine uyum gösterebilirsiniz. Sizi sorumlu kılan pek çok işin öne çıkması ile planlarınız değişebilir. Yeteneklerinizi geliştirdiğiniz son dönemi kazanca çevirme şansınız var. Eğitim ya da ticaretle ilgili konulardan gelecek kaynaklara odaklanma zamanı.
İkizler Burcu
 (21 Mayıs – 21 Haziran)Çevrenizdeki güzellikleri fark ediyor hayattan keyif almayı sürdürüyorsunuz. Sosyal ilişkilerde daha dışadönük ve mutlu edici olaylar yaşanabilir. Yeni çevrelere girdiğiniz bu günlerde aşk ilişkileriniz canlanıyor. Sevdiklerinizle olan paylaşımlara da zaman ayıracaksınız. Kendi düşüncelerinizi ortaya koymaktaki başarınız dikkat çekmenizi sağlayacak.
Yengeç Burcu
 (22 Haziran – 22 Temmuz)Kendinizi her açıdan hareketli bir tempo içinde bulacaksınız. Süregelen işler ve ailenizle ilgili konular karşısında esnek olmalısınız. Yerleşimle ilgili devam eden koşturmacalar ve yakınlarla ilişkiler göze çarpmakta. Önemli hazırlıklar içinde olduğunuz bu günlerde sabırlı olmakta fayda var. İlerleyen dönemde yeni fırsatlar ve hedefler peşinde olacaksınız.
Aslan Burcu
 (23 Temmuz – 23 Ağustos) Yakınlar ve kardeşlerle ilişkilerin canlılık kazandığı bu gün başka öncelikleriniz var. Daha fazla iletişim, konuşma ve kısa yolculuk planları içinde olabilirsiniz. Düşüncelerinizi tamamen yenilediğiniz son dönem beklentileriniz artmakta. Değişik eğitim temaları, kendinizi tanıtacağınız konuşmalar öne çıkabilir. Sosyal ortamlarda bulunmak günlük hayatınıza renk katacak.
Başak Burcu
 (24 Ağustos – 23 Eylül) Bugün çok daha akıcı etkiler altındasınız. Çalışma yöntemlerinizdeki yenilenmeler size beklediğinizden fazla kazanç getirebilir. Aynı zamanda ekonomi yapmak, giderlerinizi kısmak önemli faydalar sağlayacaktır. Algınız ve ifade biçiminizin değiştiği bu dönem uzun soluklu bir eğitim programı göze çarpıyor. Hayata bakışınızda önemli yenilenmeler söz konusu.
Terazi Burcu
 (24 Eylül – 23 Ekim) Ay burcunuzda size dikkat çekeceğiniz, başkalarını etkileyebileceğiniz fırsatlar getiriyor. Hayattan keyif aldığ� �nız bu dönem yeni enerjilerle hareket edeceksiniz. Kişisel projelerin önemini bilerek yeni karar alabilirsiniz. Yaratıcı konularda daha kararlı ve tutkulu olmanız kazançlarınızı artırabileceğiniz fırsatlar getirebilir. Yeni konular sizi harekete geçiriyor.
Akrep Burcu
 (24 Ekim – 22 Kasım) Harekete geçmekte zorlanıyor ve kafa karışıklığı yaşıyorsunuz. Henüz netleşmemiş düşüncelerle karar vermekten kaçının. Pek çok konuda yaşanan bitişler halen sizi zorlamakta. Tamamlanması gereken işler hafiflerken, eskisine göre daha sabırsız olabilirsiniz. Ortaklaşa para konularında daha ölçülü olmalı, abartılı beklentilerden kaçınmalısınız.
Yay Burcu
 (23 Kasım – 21 Aralık) Grup çalışmaları ve sosyal bağlar açısından verimli bir dönem. Yeni destekler, arkad aşlarla ilgili konular size canlı enerjiler getirmekte. Bir yandan da ortaklıklarda önemli kazanımlar elde ediyorsunuz. Yabancılarla ilgili projelerin ilerlemesi, önemli anlaşmalar size cesaret veriyor. Ancak büyük beklentiler içinde olmaktan çok koşulları korumaya yönelik olmalısınız.
Oğlak Burcu
 (22 Aralık – 20 Ocak) Kariyerde olumlu kazanımlar elde ettiniz. Gösterdiğiniz çabaların sonuçları üzerinde durmak, sorumlulukları ihmal etmeden ilerlemek gerekecek. Günlük hayatınızı etkileyen iş ortamı da sizi aşırı yorgunluklara itebilir. Biraz temponuzu düşürmeli, kendinize yönelik konularla ilgilenmelisiniz. Çocuklarla ilgili konuların getirdiği sorunlara göz atmak faydalı olabilir.
Kova Burcu
 (21 Ocak – 19 Şubat) Yaşam enerjinizin yükseldiği bu dönem oldukça kararlısınız. Kararlarınızı ve ilişkilerinizi etkileyen olumlu geçecek bu dönem size şanslı gelebilir. Hayat görüşünüzü yenilemeniz, hem işle ilgili hem de kişisel konularda kendinizi geliştirmeniz için önünüz açık. Yolculuklar ve entelektüel çalışmalarda zihinsel yaratıcılığınızı geliştirecek imkanlar bulacaksınız.
Balık Burcu
 (20 Şubat – 20 Mart)Parasal konularda dengede kalmaya çalışın. Eşin ya da ortağın maddi durumu hakkında ortaya çıkan sorunlarla meşgul olmanız gerekebilir. Ortağın parasıyla ilgili konular size beklenmedik sorunlar getirebilir. Ortak fnasnal yatırım planlarınızı ele alırken, tek başına hareket etmeniz kolay değil. Olayları her iki yönü ile değerlendirmelisiniz.