23 Mayıs 2013 Günlük Burç Yorumları

Koç Burcu
 (21 Mart- 20 Nisan)Duygusal konuların getirdiği fırtınalar, kısıtlamalar sizi değişime zorlamakta. Uzun süredir anlaşılmayan etkilerle mücadele içine girerken, parasal alanda yorucu koşullar içindesiniz. Kendinizi başkalarının parasal sorumluluklarını alırken bulabilir, kişisel birikimlerinizi riske atabilirsiniz. Tam aksine kendi imkanlarınızla yetinmeye özellikle gayret edin.
Boğa Burcu
 (21 Nisan – 20 Mayıs) Karşınızdaki kişilere anlayış göstermeli bir yandan da kendinizi sorgulamalısınız. Zira ilişkilerde yaşadığınız engeller size eksiklerinizi hatırlatıyor. Ortaklaşa konularda yaşanan köklü değişime hazır olmalısınız. Yeni anlaşmaların o kadar da kolay ilerlemeyeceği söylenebilir. Henüz yolun başında olduğunuz bu süreci fırsata çevirmeye bakın.
İkizler Burcu
 (21 Mayıs – 21 Haziran)Yorucu uğraşlar ve kişisel disiplininizi yeniden kurmanız gereken zamanlar söz konusu. Kendinizi ve tamamlanması gereken konuları iyi planlamak üzere harekete geçmelisiniz. Zaman alabilecek uğraşların fazlalığı sizi engellememeli. Ancak son dönemde aşırı çalışmanın getirdiği yorgunlukları azaltmalı, kendinize özen göstermelisiniz.
Yengeç Burcu
 (22 Haziran – 22 Temmuz)Uyumlu ve akıcı etkiler altında yeni bir güne başladınız. Kendinizi ortaya koyabileceğiniz konular seçebilir, yaratıcı yanlarınıza yenilerini ekleyebilirsiniz. Özellikle işle ilgili adımlar attığınız son dönemin halen devam ettiği gör� �nüyor. Duygu ve düşüncelerinizi kısıtladığınız bu günlerde yeni bir ilişki sorun olacaktır. Gereksiz maceraya atılmayın.
Aslan Burcu
 (23 Temmuz – 23 Ağustos) Gücünüzün ve sorumluluk duygunuzun test edildiği bir süreçtesiniz. Ev hayatınızda değişen koşullar var. Ailenizle olan bağların sizi yıpratacak noktalara ulaşması ile yeni bir mücadele alanı oluşmakta. Ortaya koyduğunuz her çaba var olan koşulları aşmak adına önemli olmalı. Kendi özel hayatınıza göz attığınız bu günlerde geçmişte yaptığınız hataları görmeye çalışın.
Başak Burcu
 (24 Ağustos – 23 Eylül) Pek çok konuda yüzleşmeniz gereken gelişmeler var. Sizi derinden etkileyen kardeşlerle ilgili konular masaya yatırmak, yeni çözümler bulmakta yarar var. Kısa yolculukların getireceği iş konuları da size yeni sorumluluklar taşımakta. Bir yandan da eğitim aldığınız bir konu hakkında yeni arayışlarınız olacak. Eyleme geçeceğiniz her konuya sıkı sarılmalısınız.
Terazi Burcu
 (24 Eylül – 23 Ekim) Para durumunuzla ilgili önemli kısıtlamalar yaşıyorsunuz. Sahip olduklarınızı yeniden tanımlamak, ödemelerinizi öne almak için yola koyulabilirsiniz. İşle ilgili yeni planlarınız üzerinde yeniden durmalı hiçbir şeyi şansa bırakmamalısınız. Gereksiz borçlanmalar, önünü göremediğiniz iş girişimleri için henüz çok erken. Biraz sabırlı ve çekinceli davranın.
Akrep Burcu
 (24 Ekim – 22 Kasım) Ay burcunuzda yerini alırken pek çok engeli aşmanız gerekiyor. Duygusal açıdan yorucu olan son dönemin etkilerinden uzaklaşmalı, girişimlerinize devam etmelisiniz. Hayatınızda attığınız yeni temellerin önemi sizi dik durmanız konus unda uyarmakta. İlişkilerde yaşanan güç çatışmaları ise yeni bir günden belirlemeniz konusunda etkin olacak.
Yay Burcu
 (23 Kasım – 21 Aralık) Sizi oyalayan ve beklemeye zorlayan pek çok konu var. Artık bazı şeylerin sonlanmaya doğru ilerlediği bu dönem sabırlı ve iyimser olmalısınız. Sizin gibi duygusal bağlar kurmakta zorlanan birisi için kolay günler değil. Geçmişten gelen sorunların altını çizmeli, korkularınızla yüzleşmelisiniz. Gizli kalmış konular yeniden gündeme gelebilir.
Oğlak Burcu
 (22 Aralık – 20 Ocak) Bir çok dersin getirdiği etkilerle olaylara çıplak bir gözle bakıyorsunuz. Artık geçmişten gelen dostluklarınızı test ettiğiniz, hayatınızda elemeler yaptığınız söylenebilir. Bir bakıma hayatınızı ve gelecekle ilgili planlarınızı d aha tutarlı adımlarla yenilemekten yanasınız. Sosyal organizasyonların getirdiği sorumluluklar ve alacağınız yükler eklenince işiniz kolay olmayacak.
Kova Burcu
 (21 Ocak – 19 Şubat) Son derece kararlı olacağınız bir süreçtesiniz. Şimdiye dek kazandığınız tüm tecrübeleri topluma sunmak adına öne çıkaracaksınız. İş hayatında ve kariyerde beklentileriniz büyürken, yeni bir yön çizmekte sabırlı olunmalı. Zira ev hayatında sizi sorumlu kılan pek çok etki söz konusu. Esnek planlar yapmakta yarar var.
Balık Burcu
 (20 Şubat – 20 Mart)Pek çok endişenin geri planda kalması ile rahat adımlar atıyorsunuz. Kendinizi özgürce ortaya koyabilir, yurt dışı temaslarınıza kararlı biçimde yaklaşabilirsiniz. Hayat görüşünüzü etkileyen kişiler, değişik öğretiler size yeni tecrübeler kazandıracaktır. Ancak başkalarının getirdiği sorumluluklar ve görevler sizi kısıtlamaya devam edecek.