26 Ağustos 2016 Günlük Burç Yorumları

(21 Mart - 19 Nisan) Koç Burcu
Bugün saat 01.43’de Aslan burcunda gerçekleşen yeni ay ile birlikte aşk hayatınızda muazzam tekliflerle karşılaşabilir, evlenme teklifi alabilir, romantik bir tatile çıkabilirsiniz. Bu süreçte çocuk sahibi olabilir, sahne işlerinizde başarılı olarak, yaptığınız işlerle daha fazla tanınabilir, son derece keyifli bir hafta geçirebilirsiniz. Devam eden ilişkilerinizde yeni aya kare yapan Mars, sizi güç mücadeleleri ve ego savaşlarından uzak durmanız konusunda uyarırken, Venüs ve merkür’ün Satürnle olan uyumlu açısı, ev sahibi, çocuk sahibi olma konusunda size şans vermeye, ilişkilerinizde kalıcı değerler yaratma yolunda adımlar atmanıza ve sevgi dolu yeni ilişkiler geliştirmenize destek olmaya hafta boyunca devam ediyor olacak.
(20 Nisan - 20 Mayıs) Boğa Burcu
Bugün saat 01.43’de Aslan burcunda gerçekleşen yeni ay ile birlikte aile ve yuva alanınız canlanırken, moral ve motivasyonuz son derece yüksek olacak ve aile ilişkilerinizde mutluluğu daha yoğun hissedeceksiniz. Bu süreçte ev taşıyabilir, evinizle ilgili düzenlemeler yapabilir ve sevdiklerinizle iletişiminizi geliştirebilirsiniz. Yeniayın Mars ile olan karesi, ikili ilişkilerde güç mücadeleleri ve ego savaşlarından uzak durmanız gereken bir sürece işaret ederken, Venüs ve Merkür’ün Satürn ile olan uyumlu görünümü, özellikle bekar olanlar için uzun süreli bir ilişkiyi başlatabilir, yeni görüşme imkanları sağlayabilir. Bu süreçte iş hayatınızdaki g&o uml;rüşmelerinizde maksimum başarı elde ederken, yeni eğitimlere başlayabilir, seyahat edebilir ve yakın çevrenizin desteğini daha yoğun alabilirsiniz.
(21 Mayıs - 21 Haziran) İkizler Burcu
Bugün saat 01.43’de Aslan burcunda gerçekleşen ve etkisini üç gün önce ve üç gün sonra yoğun olarak hissettirecek olan yeni ay ile birlikte yakın çevreniz, kardeşleriniz, seyahatler, eğitimler ve iletişim alanınız harekete geçerken, bu süreçte yakın çevrenizin birtakım problemleri size yansıyabilir. Hafta genelinde ikili ilişkilerinizde iletişim kurarken ego savaşları ve güç mücadelelerinden uzak durarak, daha sakin, ılımlı ve dengeli iletişim kurmayı tercih etmelisiniz. Yeniayın en iyi haberi, Venüs ve Merkür’ün S atürnle olan uyumlu açısının sizin iş hayatınızda büyük bir açılım yapmanıza sebebiyet verebilecek olmasıdır. Bu süreçte başarılı iş görüşmeleri yapabilir, zam alabilir, paranızda artış görebilir ve iş hayatınızda yeteneklerinizle öne çıkabilirsiniz. Bekar olanlar için bu yeniayda yeni flört tekliflerini değerlendirmek faydalı olacaktır, zira uzun süreli ilişkiler kurmanıza sebep olacak görünümlerle gökyüzü sizi destekliyor olacak.
(22 Haziran - 22 Temmuz) Yengeç Burcu
Gün boyunca iş hayatınızda olumlu anlamda destek alırken, başarılı iş görüşmeleri gerçekleştirebilir, seyahate çıkabilir, kendinizi ve enerjinizi çok iyi hissedebilirsiniz. Akşam saatlerinde genel motivasyonunuzda ge çici bir düşme yaşayabilir, bu süreçte değer verdiğiniz kişilerle iletişiminizde kırgınlık ve alınganlık gibi durumlarla karşılaşabilirsiniz.
(23 Temmuz - 22 Ağustos) Aslan Burcu
Bugün saat 01.43’de Aslan burcunda gerçekleşen ve etkisini üç gün önce ve üç gün sonra yoğun olarak hissettirecek olan yeni ay ile birlikte moral, motivasyon ve sağlık olarak güçlenirken, erkek figürler ve aile ilişkilerinde güç mücadeleleri ve ego savaşlarından uzak durmanız gereken bir süreç sözkonusu olacak. Bu zaman diliminde güzellik ve bakımıza ait işleri yapabilir, estetik olarak düzeltmeler uygulatabilir, yaptığınız işler ve ışığınızla toplum içinde daha fazla dikkat çekerek ön planda olabilir siniz. Yeni ay haftasının en güzel haberi Satürn’ün Merkür ve Venüs’e olan uyumlu açısı ile, olası tüm ilişki problemlerini çözümleyebileceğiniz, aile ilişkilerinizi geliştirebileceğiniz hatta bir ev sahibi olma arzusu duyabileceğiniz etkiler sunuyor olması olacak. Bu süreçte görüşmelerinizde ve flörtlerde istediğiniz sonuçları elde etmeniz daha kolay hale gelecek.
(23 Ağustos - 22 Eylül) Başak Burcu
Bugün saat 01.43’de Aslan burcunda gerçekleşen ve etkisini üç gün önce ve üç gün sonra yoğun olarak hissettirecek olan yeni ay ile birlikte ruhsallık alanınız canlanırken, anlamı rüyalar görecek, geçmişten kişilerle karşılaşmalar yaşayacak ve kendinizi dinlendirmek iç ;in biraz geri planda duracaksınız. Bu zaman diliminde olası rahatsızlıklarınızda hızla iyileşebileceğiniz bir zaman sözkonusu iken, Mars’ın görünümü, iletişim konusunda kayıplara sebebiyet verebileceği için özellikle özel yaşamınızda iki kere düşünüp konuşmanız gereken ve ego savaşlarından uzak durmanız gereken bir zaman sözkonusu olacak. Bu zaman diliminin en iyi haberi ise Satürn’ün Venüs ve Merkür’e olan uyumlu görünümüyle, sizin gelirlerinizdeki ciddi artış ve aşk hayatınızda yeni insanlarla tanışma ve devam eden ilişkileri evlilik veya bir adım öteye taşıma niyetinin doğması olacak. Yeniay haftasında gelirlerinizde artış görürken, geleceğe yönelik projeleriniz desteklenecek ve iş görüşmelerinizden pozitif etkilerle ayrılacaksınız. Yeter ki bu süreçte öfkenizi, sevginizi, kısaca her duygunuzu bastırmadan, insanlara sakin ve dengeli davranışlarla aktarın ve ılımlı tavrınızı koruyun.
(23 Eylül - 22 Ekim) Terazi Burcu
Gün içinde parasal konularla ilgili geçici problemlerle karşılaşabilirsiniz. İlişkide olduğunuz insanlara sevginizi ve ilginizi daha fazla göstermeniz gereken bugün, sezgilerinizin sizi en iyi şekilde yönlendirebileceği bir zaman dilimindesiniz.
(23 Ekim - 21 Kasım) Akrep Burcu
Bugün saat 01.43’de Aslan burcunda gerçekleşen ve etkisini üç gün önce ve üç gün sonra yoğun olarak hissettirecek olan yeni ay ile birlikte kariyer alanınız vurgulanırken, bu süreçte kariyerinizde yeni başlang� �çlar yapmaya konsantre olabilir, kendi içinizde çalışmalarınız ve kariyer hedeflerinize daha fazla zaman ayırmak isteyebilirsiniz. Mars’ın yeni aya karesi ile, aile büyükleri, kurumlar ve patronlarla ilişkilerinizde güç mücadelelerinden uzak durmanız gereken ve olası problemlerin size yansıyabileceği bir süreç sözkonusu iken, ilişkilerinizde ya hep ya hiç vurgusu ön plana çıkıyor olacak. Yeniay haftasında vereceğiniz kararlar, Satürn’ün Merkür ve Venüs ile yapacağı uyumlu görünümlerle desteklenirken, bu süreçte yabancı bir ülkeye gidebilir, yurtdışına yerleşmeyi düşünebilir, sizden uzak bir şehir veya ülkede olan birisi ile flört etmeye başlayabilir, basın yayın, müzik ve eğitim alanlarında daha çok para kazanabilir ve bunlardan faydalanabilir, hayatınıza katkısı olacak yeni eğitimler alabilirsiniz. Hafta genelinde ilişkilerinizde sorun olan konuları zorlamamak ve zamana bırakmak faydalıyken, sorunsuz devam eden ilişkilerde birçoğunuz bu süreçte evlenmeye karar verecek ve yalnız olanlarınız da yeni bir ilişkiye başlıyor olacaksınız.
(22 Kasım - 21 Aralık) Yay Burcu
Bugün saat 01.43’de Aslan burcunda gerçekleşen ve etkisini üç gün önce ve üç gün sonra yoğun olarak hissettirecek olan yeni ay ile birlikte ilişkisi uzun süredir problemli devam edenler için, güç savaşlarının ve ego problemlerinin yaşanacağı bir yeni ay sözkonusu iken, bekar ve ilişkisi olmayan yalar için bu dönem yeni bir aşkı ve ilişkiyi başlatıyor olacak. Davalar, yurtdışı bağlantılı işler ve eğitim alanlarından fayda elde edeceğiniz hafta genelinde partnerinizin ve dostlarınızın iletişim şekli biraz canınızı sıkabilir. Sağlık konusunda mide problemlerine dikkat etmeniz gereken bu süreçte, problemli ilişkiler ayrılık kararı verirken, satürnün Venüs ve merküre olan uyumlu açısı hem maddi anlamda rahatlamanıza hem de bekar olanların yeni bir ilişkiye başlamasına sebep olacak. Yeniay haftasında hastalıklara karşı bünyenizi güçlendirmeniz gerekirken, küçük kazalara karşı da temkinli hareket etmeniz gerekmekte.
(22 Aralık - 19 Ocak) Oğlak Burcu
Bugün saat 01.43’de Aslan burcunda gerçekleşen ve etkisini üç gün önce ve üç gün sonra yoğun olarak hissettirecek olan yeni ay ile birlikte ortak gelirler, miras, prim,nafaka, burs v e krediler alanınız vurgulanırken, bunları elde etmekte mücadele sergileyecek olsanız bile mücadelenin ardından parasal konuları tamamlayabileceğiniz görünmekte. Geçici kalp çarpıntılar ve depresif ruh hali yaşayabileceğiniz yeniay haftasında, arkadaş çevrenizle ilgili güç mücadeleleri ve problem yaşayabilirsiniz. Yeniay anında etkin olan Satürn’ün Venüs ve Merkür ile uyumlu görünümü aşk ve ilişkiler konusunda size muazzam destek olurken, varolan ilişkilerinizde mutluluğunuzu arttırmanıza, aile olmayı düşünmenize ve birlikte geçireceğiniz zamanın çok daha kaliteli ve keyifli olmasına destek olurken, bu süreçte iyi iş teklifleri alabilir, çalışma hayatınızda başarılı anlaşmalar yapabilirsiniz. Bekar olanlar için aşk ve uzun süreli bir ilişki getirecek olan yeni ay, iş hayatınızda da sizi muazzam destekliyor olacak.
(20 Ocak - 18 Şubat) Kova Burcu
Bugün 2014 saat 01.43’de Aslan burcunda gerçekleşen ve etkisini üç gün önce ve üç gün sonra yoğun olarak hissettirecek olan yeni ay ile birlikte ortaklıklar, ikili ilişkiler ve evlilik alanınız canlanırken, birçoğunuz hafta genelinde yeni bir ilişkiye başlayacak, bir çoğunuz da bu süreçte evlenmeye karar vereceksiniz. İkili ilişkilerinize hız ve yenilik katacak bu yeni ay, ilişkisi problemli devam edenler için, mars’ın yapacağı kare ile bir ayrılık kararını doğurabilir. İlişkisi problemsiz devam edenler ise bu yeni ay ile birlikte ilişkilerini tazeliyor olacaklar. Yeni ay zamanı Mars’ın karesi eğitim alanları, yurtdışı bağlantılı işler ve iletişim alanında gü& ccedil; mücadeleleri doğurabilirken, haftanın en şanslı görünümü Satürn’ün Venüs ve Merkür’e kuracağı uyumlu görünüm ile çok keyifli bir taşınma yaşayabilir, ev ve ofisle le ilgili işlerinizi düzenleyebilir, aile ilişkilerinizi geliştirebilir, sağlık problemlerinizi aşabilir ve iş hayatınızda mükemmel yeni başlangıçlar yapabilirsiniz. Bu süreçte iş hayatınızda başarılı görüşmeler ve yeni başlangıçlarda şans vurgulanmakta.
(19 Şubat - 20 Mart) Balık Burcu
Bugün saat 01.43’de Aslan burcunda gerçekleşen ve etkisini üç gün önce ve üç gün sonra yoğun olarak hissettirecek olan yeni ay ile birlikte iş hayatı, günlük rutin işler, sağlık, yanınızda &c cedil;alışanlar ve yardımcılar ile evcil hayvanlarınız birincil olarak vurgulanırken, Mars’ın karesi bu alanlarla ilgili bir mücadele enerjisi doğurabilir ve fazladan bu alanlarda konsantre olmanız gerekebilir. Ancak devamında size iş hayatınızda yeni bir dönem vaad eden bu yeniay ile birlikte, çalışmalarınızla ön plana çıkabilir ve iş teklifleri alabilirsiniz. Sağlık durumunuza özen göstermeniz gereken bu süreçte, Satürn’ün Venüs ve Merkür ile olan uyumlu görünümü aşk hayatınızda uzun süreli yeni başlangıçlara, evlilik kararları ve evlilik zamanına, aşk, romantizm ve tutkunun ön plana çıkacağı enerjisi yüksek bir zamana, çocuk sahibi olmak isteyenler için çocuk haberleri almanıza ve üzerinde çalıştığınız projeler için desteklenmenize aracı olacak. Dolayısıyla haf ta genelinde olası sorunlar üzerinde durmamanız ve ikili ilişkileriniz başta olmak üzere iş hayatınızda son derece keyifli bir döneme girdiğinizi fark etmeniz yararlı olacaktır