11 Haziran 2017 Günlük Burç Yorumları

Koç Burcu - (21 Mart - 20 Nisan)
Hafta sonu olmasına karşın bugün sizi harekete geçiren çok şey olabilir. Kendinize zaman yaratacak şeyler deneyebilirsiniz.
Boğa Burcu - (21 Nisan - 21 Mayıs)
Bugün uzaklarla ilgili konular, yenilikler düşünce dünyanızı harekete geçirebilir. Olaylara bakış açınızda daha esnek olmaya bakmalısınız.
İkizler Burcu - (22 Mayıs - 21 Haziran)
Duygusal alanda bazı hoşnutsuzluklar ya da endişe yaratabilecek olaylar gündeme gelebilir. Kendi duygularınızı da anlamaya gayret edin.
Yengeç Burcu - (22 Haziran - 23 Temmuz)
Bugün başkalarından duyacağınız şeylere önem vermelisiniz. Alacağınız eleştirilerden de çok şey öğrenebilir.
Aslan Burcu - (24 Temmuz - 21 Ağustos)
Gününüzü daha etkin geçirebilirsiniz. Sağlığınıza ve fiziksel açıdan sizi yorabilecek koşullara dikkat etmelisiniz.
Başak Burcu - (22 Ağustos - 23 Eylül)
Bugün burcunuzla uyumlu olan Ay sevdiğiniz işlerle ilgilenme imkanı getirebilir. Kendinizi ifade edebileceğiniz yaratıcı fırsatlar bulabilir, eğlenceye açık olabilirsiniz.
Terazi Burcu - (24 Eylül - 23 Ekim)
Bugün ailenizle, yakınlarınızla ilgili konularla daha çok uğraşabilirsiniz. Duygusal alanda daha dengeli kalmaya bakmalısınız.
Akrep Burcu - (24 Ekim - 23 Kasım)
Düşüncelerinizi belirli konulara, işlere odaklamakta zorlanmayacaksınız. Ancak olumsuz duygulardan da kaçınmaya bakmalısınız.
Yay Burcu - (24 Kasım - 22 Aralık)
Maddi konular üzerinde düşünmek ve plan yapmak gerekebilir. Ancak kendinizi sorumluluklardan uzak tutmaya da özen göstermelisiniz.
Oğlak Burcu - (23 Aralık - 20 Ocak)
Bugün Ay burcunuzda ilerlerken ailevi işler gündeminizi yakından etkileyebilir. Kendinize de zaman ayırmayı ihmal etmemelisiniz.
Kova Burcu - (21 Ocak - 19 Şubat)
Kimi zaman geçmişten kaynaklanan duygular, hassasiyetler gündeme gelebilir. Eskilerle ya da yaşlılarla ilgili konularla da ilgilenebilirsiniz.