03 Temmuz 2017 Günlük Burç Yorumları

Koç Burcu - (21 Mart - 20 Nisan)
Bugün ortaklı konular biraz sizi endişelendirebilir. Sorumlu olduğunuz işlerde yeni temeller atmak isteyebilirsiniz. İşlerinizde duygusal yönden bağlayıcı koşullar oluşabilir. Finansal konularda ortaklı işlerden gelen kısmetler olabilir. Banka işlerinizi toparlamak için uygun bir gün. Gün içinde planlarınızda değişiklikler yapmanız gerekebilir.
Boğa Burcu - (21 Nisan - 21 Mayıs)
Gün içinde daha fazla sorumluluk alabilirsiniz. İşlerinizi sağlamlaştırmak için çaba sarf edeceksiniz. Eşinizle ilgili konular gündeminizi etkileyebilir. İlişkilerinizde uyum arayabilirsiniz. Gün içinde uğraştıran durumlar söz konusu olabilir. Bugün yapacağınız anlaşmalara dikkat etmenizde fayda var. Yeni haberler duyabilirsiniz.
İkizler Burcu - (22 Mayıs - 21 Haziran)
Bugün çalışma hayatınızdaki sorumluluklarınız artabilir. Gün içinde işlerinizi çok iyi organize etmelisiniz. Otorite olan kişilerle iletişiminizi iyi tutmanızda fayda var. Çalışma arkadaşlarınızın kişisel meseleleriyle ilgilenebilirsiniz. Sabırlı olmanız gereken durumlar meydana gelebilir. İlişkilerinizde derinlik arayacağınız bir gündesiniz.
Yengeç Burcu - (22 Haziran - 23 Temmuz)
Yaratıcılığınızı kullanacağınız işlere yönelmek isteyebilirsiniz. Kendinizi rahat ifade edeceğiniz kişilerle zaman geçirebilirsiniz. İşlerinizle ilgili planlarınızda değişiklik yapmak zorunda kalabilirsiniz. Zevk aldığınız şeyler için para harcayabilirsiniz. Sorumlu olduğunuz işlerin üzerine gidip, sağlamlaştırmak isteyebilirsiniz.
Aslan Burcu - (24 Temmuz - 21 Ağustos)
Ailevi konular gündeme gelebilir. Güven aradığımız kişilere çekildiğinizi hissedebilirsiniz. Geçmişe ait konular tekrar açılabilir. Babanızla ilgili konuları göz ardı etmemeye çalışın. Gün içinde işinizle ilgili konularda daha ciddi davranabilirsiniz. Yaptığınız işlere karşı kendinizi daha tutkulu hissedebilirsiniz. Sorumluluklarınızın üstüne gidebilirsiniz.
Başak Burcu - (22 Ağustos - 23 Eylül)
Hareketin yoğun olduğu zamanlar içindesiniz. Bugün yazışma ve konuşmalarda dikkatli olmanız gereken koşullar oluşabilir. Yakın çevrenizden gelen haberler gündeminizde değişiklik yaratabilir. İşlerinizde yakın çevrenizdekilerden yardım alabilirsiniz. Kardeşlerinizle vakit geçirmek size iyi gelebilir. Dedikodulara önem vermeyin.
Terazi Burcu - (24 Eylül - 23 Ekim)
Maddi kaynaklarla ilgili gelişmeler bugün gündeminizi etkileyebilir. Uğraştığınız işlerde kişisel yeteneklerinizi kullanmak isteyebilirsiniz. Gün içinde başkalarından alacağınız destekler işlerinizi kolaylaştırabilir. İkili ilişkilerinizi iyi yönetmeniz gereken bir gündesiniz. Sorumluluklarınız artabilir. İşlerinizi sağlamlaştırmak için mücadele verebilirsiniz.
Akrep Burcu - (24 Ekim - 23 Kasım)
Bugün yeni başlangıçlar gündeme gelebilir. Niyetlerinizi ortaya koymaktan çekinmeyeceksiniz. Kişisel açıdan önem verdiğiniz konulara yönlenmek isteyebilirsiniz. Kişisel hassasiyet içinde olduğunuz konulara daha fazla sorumluluk alabilirsiniz. Kendinizi daha iyi ifade edeceğiniz bir gündesiniz. Beslenmenize dikkat edin.
Yay Burcu - (24 Kasım - 22 Aralık)
Gizli kalan konularla ilgili gündeminiz değişebilir. Bilemediğiniz olaylar yüzünden sıkıntı yaşayabilirsiniz. Kendinizi endişelerinize fazla kaptırmamaya özen göstermelisiniz. Otorite olarak gördüğünüz kişilerden destek alabilirsiniz. İlişkilerinizi sorguladığınız bir günde olabilirsiniz. Bazı konuları dönüştürmeye hazır olabilirsiniz.
Oğlak Burcu - (23 Aralık - 20 Ocak)
Bugün sorumlu olduğunuz işlerinize daha fazla zaman ayırmanız gerekebilir. Gelecek planlarınızla ilgili yeni gelişmeler söz konusu. Otorite olarak gördüğünüz kişilerden yardım alabilirsiniz. Birlikte çalıştığınız kişiler size yeni vizyonlar katabilir. Sosyal konularla ilgilenmek sizi rahatlatabilir. Arkadaşlarınıza zaman ayırmalısınız.
Kova Burcu - (21 Ocak - 19 Şubat)
Sorumlu olduğunuz konular gündeminizi etkileyebilir. Üstlerinizden destek alabileceğiniz bir gündesiniz. Hedeflerinize ulaşmak için yaptığınız programlarda gelişmeler olabilir. Bürokratik konularla uğraşacağınız zamanlar olabilir. İşlerinizi sağlamlaştırmak için çaba sarf edebilirsiniz. Üstlerinizle ortak çalışmalar yapabilirsiniz.