15 Temmuz 2017 Günlük Burç Yorumları

Koç Burcu - (21 Mart - 20 Nisan)
Bugün Ay burcunuzda ilerlerken sizi daha hareketli ve girişken kılmakta. Ancak siz de kendi tepkilerinize özen göstermelisiniz.
Boğa Burcu - (21 Nisan - 21 Mayıs)
Kendinizi duygusal açıdan huzursuz hissedebileceğiniz durumlar yaşayabilirsiniz. Olaylar karşısında daha sakin, dengeli kalmaya bakın.
İkizler Burcu - (22 Mayıs - 21 Haziran)
Yakın çevrenizle ya da arkadaşlarınızla ilgili konular hassasiyet içerebilir. Eve ya da geleceğinize yönelik beklentilerinizde daha akılcı hareket etmelisiniz.
Yengeç Burcu - (22 Haziran - 23 Temmuz)
Hafta sonu olmasına karşın sorumluluklar ve işe yönelik konular var. Aynı zamanda ailevi konular da harekete geçirici olabilir.
Aslan Burcu - (24 Temmuz - 21 Ağustos)
Bugün uzaklarla ilgili işler ve kendinizi geliştirebileceğiniz imkanlar var. Ancak yolculuklar daha yorucu ve uğraştırıcı da olabilir.
Başak Burcu - (22 Ağustos - 23 Eylül)
Sorumluluklar ve ortaklaşa işler içinde bazı endişeler gündeme gelebilir. Kendinizi daha fazla savunmak durumunda kalabilirsiniz.
Terazi Burcu - (24 Eylül - 23 Ekim)
Bugün sabırlı ve dikkatli olmaya özen göstermelisiniz. Günlük gelişmeler pek lehinize ilerlemiyor olabilir.
Akrep Burcu - (24 Ekim - 23 Kasım)
Bugün zaman alan işler var ve daha iyi bir plan yapmaya çalışmalısınız. Ancak sürekli değişen koşullar yüzünden yorulabilirsiniz.
Yay Burcu - (24 Kasım - 22 Aralık)
Duygularınızı daha iyi anlatabileceğiniz koşullar bulabilirsiniz. Ancak bir yandan da gereksiz harcamalardan uzak durmaya bakın.
Oğlak Burcu - (23 Aralık - 20 Ocak)
Bugün eve ve ailenize yönelik konular daha çok dikkat çekebilir. Ancak evde ve eve yönelik işler içinde daha önlemci olmaya bakın.
Kova Burcu - (21 Ocak - 19 Şubat)
Yakın çevrenizdekilere, kardeşlere daha duyarlı olabileceğiniz bir gündesiniz. Bununla birlikte bazı aksamalar ve huzursuzluklar yaşanabilir.