17 Temmuz 2017 Günlük Burç Yorumları

Koç Burcu - (21 Mart - 20 Nisan)
Bugün gelecek yönünde beklentilerinizde değişiklikler olabilir. Başarılı olmak istediğiniz konularda en iyisini yapmak için çalışabilirsiniz. Gün içinde güçlü iletişiminiz sayesinde işlerinizi halledebilirsiniz. Gizli kalmış konularla ilgilenmek durumunda kalabilirsiniz. Kardeşlerinizden yardım alabilirsiniz. Kuşku duyduğunuz konulara balıklama atlamayın.
Boğa Burcu - (21 Nisan - 21 Mayıs)
Bugün hassas olduğunuz konularda daha fazla mücadele içinde olabilirsiniz. Sorumlu olduğunuz işleri toparlamak için plan yapabilirsiniz. Ani değişiklikler gündeme gelebilir. İletişimde olduğunu kişilerden yardım alabilirsiniz. Kişisel olarak önem verdiğiniz işlerinize odaklanabilirsiniz. Sanatsal konularla ilgilenebilirsiniz.
İkizler Burcu - (22 Mayıs - 21 Haziran)
Bugün bilemediğiniz olaylar nedeniyle ani değişikliklerle karşılaşabilirsiniz. Mücadele etmeniz gereken konular için beklemek durumunda kalabilirsiniz. Ticari konularda destek alabilirsiniz. Gençlerle ilgili konulara zaman harcayabilirsiniz. Hayatınızdaki bazı konuları düzeltmek için çaba sarf edebilirsiniz.
Yengeç Burcu - (22 Haziran - 23 Temmuz)
Bugün değiştirmek durumunda kaldığınız işlerinizle ilgili destek alabilirsiniz. Gelecek beklentileriniz için mücadele edeceğiniz bir gündesiniz. Sorumlu olduğunuz konularda değişiklikler olabilir. Sosyal konularda farkındalığınız artabilir. Arkadaşlarınızla organizasyonlar yapabilirsiniz. Yabancılarla ilgili konular gündeminizi etkileyebilir.
Aslan Burcu - (24 Temmuz - 21 Ağustos)
Bugün sorumlu olduğunuz işlerinizde başarılı olmak için çaba sarf edeceksiniz. Göz önünde olmak için mücadele edebilirsiniz. En iyisini yapmak için enerjinizi ortaya koyacağınız bir gündesiniz. Ticari konularda ilerleme kaydedebilirsiniz. Sözleşmelere önem vermelisiniz. Üstlerinizden destek görmek için daha sabırlı olmanız gerekebilir.
Başak Burcu - (22 Ağustos - 23 Eylül)
Bugün ani başlayan işler sizi etkisi altına alabilir. İlişkilerinizde en iyisini yapmak için çaba gösterebilirsiniz. İletişimde olduğunuz kişilerle ilişkilerinizi güçlendirmek isteyebilirsiniz. İkili ilişkilerinizden gelen kısmetler olabilir. Yabancılarla ilgili konularda daha hırslı olabilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konularda kararlar alabilirsiniz.
Terazi Burcu - (24 Eylül - 23 Ekim)
Bugün iletişimde olduğunuz kişilerden destek alabilirsiniz. Endişe duyduğunuz konularda daha fazla çaba göstermeniz gerekebilir. Sorumlu olduğunuz konularda en iyisini yapmak çalışacağınız bir gündesiniz. Gelecek yönünde beklentilerinizde değişimler meydana gelebilir. Çalışma hayatınızda sorumluluklarınız artabilir.
Akrep Burcu - (24 Ekim - 23 Kasım)
Eşinizle ilgili konularda sorumluluk alabilirsiniz. Ortaklı konular sizi zorlayabilir. Sorumlu olduğunuz konulara daha istekli yaklaşabilirsiniz. Ticari işler gündeme gelebilir. Eşinizden bu konuda destek alabilirsiniz. Üzerinde çalıştığınız konuları dönüştürebilirsiniz. Gün içinde dalgın olabilirsiniz. Sevdiğiniz konularla ilgilenebilirsiniz.
Yay Burcu - (24 Kasım - 22 Aralık)
Bugün çalışma hayatınızda bazı konularda değişiklik yapmak isteyebilirsiniz. Eğitimle ilgili işlerinizde yardım alabilirsiniz. İşlerinizi geliştirmek için alternatif planlar yapabilirsiniz. Bugün işleriniz için mücadeleci tavrınızı ortaya koyabilirsiniz. Gençlerle ilgili konular gündeminizi meşgul edebilir. Gelecek yönünde adımlar atabilirsiniz.
Oğlak Burcu - (23 Aralık - 20 Ocak)
Bugün yaratıcılığınızı kullanacağınız işlerde daha başarılı olabilirsiniz. Sevdiğiniz şeyler için harcama yapabilirsiniz. Çocuklarınızın gelecekleri ile ilgili kararlar alabilirsiniz. İşlerinizde en iyisini yapmaya çalışacağınız bir gündesiniz. Gün içinde duygusal değişimler yaşayabilirsiniz. İlişkilerinizde kafa karıştırıcı olaylar yaşayabilirsiniz.
Kova Burcu - (21 Ocak - 19 Şubat)
Ailenizle ilgili konularda aniden gelişen durumlar olabilir. Geçmişte kalan konular gün içinde karşınıza çıkabilir. Kardeşlerinizden yardım alabilirsiniz. Toprak veya emlak konularında yeni planlar yapabilirsiniz. Parasal konularda destek görebilirsiniz. İş hayatınızda başarılı olmak için verdiğiniz mücadelelerin meyvesini toplayabilirsiniz.