22 Temmuz 2017 Günlük Burç Yorumları

Koç Burcu - (21 Mart - 20 Nisan)
Henüz yeniay doğmadığı için bugün koşullar yorucu ve sıkıştırıcı olabilir. Bugün ailenizi ve duygusal güvenliğinizi ilgilendiren durumlarla daha daha fazla ilgilenebilirsiniz.
Boğa Burcu - (21 Nisan - 21 Mayıs)
Henüz yeniay doğmadığı için bugün koşullar yorucu ve sıkıştırıcı olabilir. Bugün yakın çevreniz ve kardeşlerinizle ilgili konular daha sık gündeme gelebilir.
İkizler Burcu - (22 Mayıs - 21 Haziran)
Henüz yeniay doğmadığı için bugün koşullar yorucu ve sıkıştırıcı olabilir. Bugün paranızı ve elinizdekileri kullanmak için daha özenli olmalısınız.
Yengeç Burcu - (22 Haziran - 23 Temmuz)
Henüz yeniay doğmadığı için bugün koşullar yorucu ve sıkıştırıcı olabilir. Bugün kişisel konular, girişimler ve sağlığınızla daha çok ilgilenebilirsiniz.
Aslan Burcu - (24 Temmuz - 21 Ağustos)
Henüz yeniay doğmadığı için bugün koşullar yorucu ve sıkıştırıcı olabilir. Bugün bekleme ve sıkışma olabilir, elde olmayan nedenlerle uğraşabilirsiniz.
Başak Burcu - (22 Ağustos - 23 Eylül)
Henüz yeniay doğmadığı için bugün koşullar yorucu ve sıkıştırıcı olabilir. Bugün gelecek beklentilerinizle ilgili konularda biraz daha endişeli olabilirsiniz.
Terazi Burcu - (24 Eylül - 23 Ekim)
Henüz yeniay doğmadığı için bugün koşullar yorucu ve sıkıştırıcı olabilir. Bugün sorumluluklarınız ve ailenizle ilgili işlerle daha çok uğraşabilirsiniz.
Akrep Burcu - (24 Ekim - 23 Kasım)
Henüz yeniay doğmadığı için bugün koşullar yorucu ve sıkıştırıcı olabilir. Bugün uzaklarla ilgili işler ve yolculuklar daha çok gündeme gelebilir.
Yay Burcu - (24 Kasım - 22 Aralık)
Henüz yeniay doğmadığı için bugün koşullar yorucu ve sıkıştırıcı olabilir. Bugün ailevi konular ve duygusal açıdan bağlayıcı nedenler huzursuzluk yaratabilir.
Oğlak Burcu - (23 Aralık - 20 Ocak)
Henüz yeniay doğmadığı için bugün koşullar yorucu ve sıkıştırıcı olabilir. Bugün eşinizle ya da ilişkilerinizle ilgili konularda daha sabırlı olmalısınız.
Kova Burcu - (21 Ocak - 19 Şubat)
Henüz yeniay doğmadığı için bugün koşullar yorucu ve sıkıştırıcı olabilir. Bugün sağlığınızı ilgilendiren ya da uğraştıran durumlarla ilgilenmek gerekebilir.