01 Ağustos 2017 Günlük Burç Yorumları

Koç Burcu - (21 Mart - 20 Nisan)
Bugün ortaklı konularda stresler gündeme gelebilir. Para kontrolünün önemli olduğu bir gündesiniz. Öğleden sonra yeni konularla ilgilenmek isteyebilirsiniz. Olaylara farklı yönlerinden bakabileceksiniz. Sorumlu olduğunuz konularda büyüme kaydedebilirsiniz. Harcamalarınız artabilir. Yabancılarla ilgili konularla ilgilenebilirsiniz.
Boğa Burcu - (21 Nisan - 21 Mayıs)
Sabah eşinizle ilgili konularla ilgilenmeniz gerekebilir. Karşınızdakilere uyum göstermeniz gereken bir gündesiniz. Duygusal yönden rahatlamış olabilirsiniz. İlerleyen zamanlarda konular daha sıkışabilir. Ortaklı konular sizi zorlayabilir. Endişe duyduğunuz konularla uğraşmak zorunda kalabilirsiniz. Sakin kalmanızda fayda var.
İkizler Burcu - (22 Mayıs - 21 Haziran)
Sabah saatlerinde endişe duyduğunuz konular gündeminizi meşgul edebilir. Finansal konulardan dolayı yanlış kararlar almayın. Sizi yoran konulara karşı dikkatli olmalısınız. Günün ikinci yarısında eşinizle veya ortaklı konularla ilgilenebilirsiniz. Eşinize zaman ayıracağınız bir gündesiniz. Keyif alacağınız planlar yapabilirsiniz.
Yengeç Burcu - (22 Haziran - 23 Temmuz)
Sabah saatlerinde keyif aldığınız uğraşlar içinde olabilirsiniz. Çocuklarınıza zaman ayırabilirsiniz. Güzel şeyler için harcama yapabilirsiniz. İlerleyen saatlerde sorumluluklarınız artabilir. Çalışma arkadaşlarınızdan alacağınız yardımlarla daha kolay adapte olabilirsiniz. Sizi yoran konular gündeminize gelebilir.
Aslan Burcu - (24 Temmuz - 21 Ağustos)
Sabah saatlerinde ailevi konular gündeme gelebilir. Geçmiş kalan konuları çözümlemek isteyebilirsiniz. Toprak ve emlak konuları ile ilgilenebilirsiniz. Günün ikinci yarısında kendinize zaman ayırabileceksiniz. Gereksiz harcamalardan uzak durmalısınız. Çocuklarınızla ilgili durumlar sizi oylayabilir. Aşk hayatınız gündeminizi etkileyebilir.
Başak Burcu - (22 Ağustos - 23 Eylül)
Bugün hareketli bir gündeminiz olabilir. Konuşma ve yazışmalar nedeniyle işlerinizde gecikmeler yaşayabilirsiniz. Kendinizi ifade edeceğiniz bir gündesiniz. Yakın çevrenizdeki olaylar kulağınıza gelebilir. İlerleyen saatlerde ailevi konularla ilgilenmeniz gerekebilir. Sağlık konularında desteğiniz gerekebilir. Bazı işlerinizde dalgın olabilirsiniz.
Terazi Burcu - (24 Eylül - 23 Ekim)
Sabah saatleri parasal konularda kendinizi yetersiz hissedebilirsiniz. Yeteneklerinizi kullanarak işlerinizi toparlayabilirsiniz. Günün ikinci yarısı için yardım alabilirsiniz. İletişimin yoğunluğu arasında işlerinizi toparlamakta zorlanabilirsiniz. Yakın çevrenizdeki olaylar sizi de etkileyebilir. Yeni haberler alabilirsiniz.
Akrep Burcu - (24 Ekim - 23 Kasım)
Bu sabah hassas olduğunuz konularla ilgilenebilirsiniz. İşlerinizi sağlamlaştırmak isteyebilirsiniz. İletişimle ilgili işlerinizde gelişmeler olabilir. Kişisel konularda daha dikkatli olmanız gerekebilir. Günün ikinci yarısında parasal konularda daha aktif olabilirsiniz. Keyif aldığınız şeyler için harcama yapabilirsiniz. Eğitim ile ilgili geliştirebileceğiniz konular var.
Yay Burcu - (24 Kasım - 22 Aralık)
Sabah saatlerinde yaşayacağınız belirsiz koşullar sizi zorlayabilir. Yeni başladığınız işleri temellendirmek isteyebilirsiniz. Geliştirmek istediğiniz konular için fırsatlar olabilir. Günün ikinci yarısında hassas olduğunuz konular ön planda olabilir. Kişisel konularda dalgın olabilirsiniz. Beklemediğiniz yerlerden destek alabilirsiniz.
Oğlak Burcu - (23 Aralık - 20 Ocak)
Sabah saatlerinde geleceğinizle ilgili konularla daha fazla ilgilenebilirsiniz. Temellendireceğiniz konularda çaba gösterebilirsiniz. Günün ikinci yarısında bilemediğiniz konular sizi zorlayabilir. Aşk hayatınızda huzursuzluklar gündeme gelebilir. Harcamalarınıza özen göstermelisiniz. Hassas olduğunuz konularla ilgilenebilirsiniz.
Kova Burcu - (21 Ocak - 19 Şubat)
Sabah saatlerinde kendinize daha güvenli olabilirsiniz. İşlerinizi öğleden önce bitirmeye çalışın. Beklentide olduğunuz konuları başlatabilirsiniz. Düşüncelerinizi paylaşmak için arkadaşlarınızla buluşabilirsiniz. Günün ikinci yarısında geleceğinizle ilgili konularda para harcayabilirsiniz. Yabancılarla ilgili konular gündeme gelebilir.