28 Ağustos 2017 Günlük Burç Yorumları

Koç Burcu - (21 Mart - 20 Nisan)
Bugün kendinden emin ilerlemekten hoşlanabilirsiniz. Bugün ortaklı konularda hassas olabilirsiniz. İlerleme kaydetmek için mücadele etmeniz gerekebilir. Sizi endişelendiren konuların daha fazla üstüne gidebilirsiniz. Gün ortasında işleriniz ilerlemeyebilir. Sorumlu olduğunuz konularda almanız gereken kararlar var. İşlerinizden gelecek paralar olabilir.
Boğa Burcu - (21 Nisan - 21 Mayıs)
Eşinizle birlikte keyifli bir gün planlayabilirsiniz. Mücadelesini verdiğiniz şeylere yönelebilirsiniz. Sevdiğiniz şeyler için harcama yapabilirsiniz. İş hayatınızdaki konularda engelleri aşmak için çaba gösterebilirsiniz. Gün ortasında işleriniz yavaşlayabilir. Sorumlu olduğunuz konularda karşınızdakine bağlı hareket etmeniz gerekebilir.
İkizler Burcu - (22 Mayıs - 21 Haziran)
Bugün çalışma hayatınızdaki koşullar gündeminizi etkileyebilir. İşlerinizle ilgili daha fazla sorumluluk almanız gerekebilir. Gün ortasında duygusal yönden kendinizi zorlanmış hissedebilirsiniz. Ticari konularda sözleşmeler gündeme gelebilir. Bazı engelleri aşmak için mücadele verebilirsiniz. Hizmet aldığınız kişilerle ilgili işleri belirginleştirmek isteyebilirsiniz.
Yengeç Burcu - (22 Haziran - 23 Temmuz)
Bugün iş hayatınızda kendinizi daha rahat ifade edebileceksiniz. Sorumlu olduğunuz konulara duygusal yaklaşabilirsiniz. Yaratıcılığınızı kullanacağınız alanlarda daha başarılı olabilirsiniz. Çocuklarla ilgili konularda kararlar alabilirsiniz. Güzel olan şeyler için harcamalar yapabilirsiniz. Geleceğiniz ile ilgili planlarda mücadele edebilirsiniz.
Aslan Burcu - (24 Temmuz - 21 Ağustos)
Bugün ailevi konulara duygusal yaklaşabilirsiniz. Duygusal olarak zorlandığınızı hissedebilirsiniz. Gün içinde işlerinizde aksamalar olabilir. Aldığınız sorumlulukları ilerletmek isteyebilirsiniz. İş hayatınızda sizi zorlayan konularda yardım alabilirsiniz. Emlak işleriyle ilgili gelişmeler olabilir. Gün içinde ailenizle zaman geçirebilirsiniz.
Başak Burcu - (22 Ağustos - 23 Eylül)
Yakın çevrenizdeki konular gündeminizi meşgul edebilir. Bugün arkadaşlarınızla birlikte bol sohbetli bir gün geçirebilirsiniz. Keyif aldığınız şeylere zaman ayırabilirsiniz. Harcamalarınızda abartıya kaçmamaya çalışın. Duygusal konulara yoğunlaşabilirsiniz. İş hayatınızda yön vermek istediğiniz konularda destek görebilirsiniz.
Terazi Burcu - (24 Eylül - 23 Ekim)
Bugün yeteneklerinizi daha fazla ortaya koymak isteyebilirsiniz. Parasal konular gündeminizi meşgul edebilir. Gün ortasında beklediğiniz işlerde gelişmeler olmayabilir. Geleceğinizi ilgilendiren konulara daha duygusal bakabilirsiniz. Fikirlerinizi paylaşmaktan keyif alacağınız bir gündesiniz. Maddi konularda başkalarının desteğine ihtiyaç duyabilirsiniz.
Akrep Burcu - (24 Ekim - 23 Kasım)
Bugün kişisel açıdan önem verdiğiniz konular gündeme gelebilir. Sorumlu olduğunuz işlerde engelleri aşmak isteyebilirsiniz. Aşk hayatınız renklenebilir. Gün içinde duygusal konular sizi zorlayabilir. Sanatsal faaliyetlerde bulunabilirsiniz. İşlerinizin ilerlememesi sizi sıkıntıya düşürebilir. İşlerinizi sağlama almaya çalışın.
Yay Burcu - (24 Kasım - 22 Aralık)
Bugün elinizde olmayan konular sizi zorlayabilir. Bilemediğiniz konulardan dolayı stresler yaşayabilirsiniz. Aşk hayatınızda hassas olduğunuz konular sizi zihinsel olarak yorabilir. İşlerinize yön vermek isteyebilirsiniz. Eğitim konularında yardım alabilirsiniz. Konsantrasyonunuzu sorumlu olduğunuz işlere yönlendirebilirsiniz.
Oğlak Burcu - (23 Aralık - 20 Ocak)
Geleceğinizle ilgili planlarınız sizi duygusal olarak yorabilir. Bu durum aşk hayatınızda strese neden olabilir. Yaşanan olayları kabullenmek durumunda kalabilirsiniz. Mücadele gerektiren koşullar olabilir. Sorumlu olduğunuz konularda daha fazla çaba göstermelisiniz. İşlerinizi belirginleştirmek isteyebilirsiniz.
Kova Burcu - (21 Ocak - 19 Şubat)
Bugün iş hayatınızdaki konularda daha hızlı ilerleme kaydedeceğiniz koşullar oluşabilir. İkili ilişkilerinizde keyifli zamanlar geçirebilirsiniz. Gün içinde sanatsal konularla ilgilenebilirsiniz. İşleriniz için gerekli mücadeleyi verecek desteği arkanızda hissedebilirsiniz. Sorumlu olduğunuz işlere duygularınızı koyabilirsiniz. Üstlerinizle birlikte çalışabilirsiniz.