12 Eylül 2017 Günlük Burç Yorumları

Koç Burcu - (21 Mart - 20 Nisan)
Bugün gündeminiz hareketli olabilir. Sorumlu olduğunuz konularda eğitim alabilirsiniz. Yakın çevrenizdeki kişilere daha fazla yoğunlaşabilirsiniz. İlgilendiğiniz konularda başarılı olmak sizin için önemli olabilir. Gün içinde bürokratik ilgili konular sizi zorlayabilir. İdealize ettiğiniz kişilerle ilgili zorlanmalar yaşayabilirsiniz.
Boğa Burcu - (21 Nisan - 21 Mayıs)
Gün içinde gelirlerinizle ilgili değişiklikler gündeminize gelebilir. Harcamalarınızı kontrol altında tutmak isteyebilirsiniz. İş hayatınızda desteklendiğiniz konulara yönelebilirsiniz. Yeteneklerinizi kullanacağınız işlerinize daha fazla zaman ayırmak isteyebilirsiniz. İşlerinizi hareketlendirmek isteyebilirsiniz ama dikkatli olmanızda fayda var.
İkizler Burcu - (22 Mayıs - 21 Haziran)
Bugün kişisel konularla daha fazla ilgilenebilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konuda en iyisini yapmak için çaba gösterebilirsiniz. Alternatif yollar bulmak isteyebilirsiniz. Gün içinde keyif aldığınız konulara yönelebilirsiniz. Sevdiklerinizle birlikte programlar yapabilirsiniz. Sağlığınıza özen göstermenizde fayda var. Kişisel konularda fazla diretmeyin.
Yengeç Burcu - (22 Haziran - 23 Temmuz)
Gün içinde gizli kalmış koşullar dengenizi bozabilir. Bazı olayları akışına bırakmanız gerekebilir. Kabullenmek sizi rahatlatabilir. Sorumlu olduğunuz konularda fikrinizi savunmak için acele edebilirsiniz. İşlerinizde başarılı olmak için çaba sarf etmeniz gerekebilir. Birlikte çalıştığınız kişilerin büyüsüne kapılıp gitmeyin.
Aslan Burcu - (24 Temmuz - 21 Ağustos)
Bugün gelecek beklentilerinizle ilgili mücadele verebilirsiniz. Hayatınızla ilgili planlar yapabilirsiniz. Gün içinde fikirlerinizi ifade etmek sizin için önemli olabilir. Sosyal konular gündeminizi meşgul edebilir. İşlerinizle ilgili etrafınızdaki insanlar tarafından desteklendiğinizi hissedebilirsiniz. Sorumlu olduğunuz işlerinizle ilgili dalgın olabilirsiniz.
Başak Burcu - (22 Ağustos - 23 Eylül)
Bugün iş hayatınızda başkalarıyla planlamalar için bir araya gelebilirsiniz. Görünür olmak için daha aktif olabilirsiniz. İşlerinizi en iyi hale getirmeye çalışabilirsiniz. Üstlerinizle iletişiminiz önem kazanabilir. Sorumlu olduğunuz konularda fikrinizde idealist davranabilirsiniz. Kardeşlerinizle ilişkilerinizde dikkat etmeniz gereken konular olabilir.
Terazi Burcu - (24 Eylül - 23 Ekim)
Bugün kendinizi yeniliklere açık hissedebilirsiniz. Daha fazla şey keşfetmek için yeni başlangıçlar yapmak isteyebilirsiniz. Arkadaşlarınızla organizasyon yapabilirsiniz. İş hayatınızda sorumlu olduğunuz işler için mücadele verebilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konularda alternatif planlar yapmanız gerekebilir.
Akrep Burcu - (24 Ekim - 23 Kasım)
Gün içinde endişe duyduğunuz konularda harekete geçmek isteyebilirsiniz. Bu durum kendinize dönmenize neden olabilir. Bugün kendi ideolojilerinizi ifade etme eğiliminde olabilirsiniz. Mücadelesini verdiğiniz konularda daha fazla sorumluluk yüklenebilirsiniz. İlgilendiğiniz konularda
Yay Burcu - (24 Kasım - 22 Aralık)
Bugün ikili ilişkilerinizle ilgilenebilirsiniz. Karşı tarafa kendinizi ifade etmek önemli olabilir. Sizi uğraştırabilecek konulara karşı dikkatli olmalısınız. Sorumlu olduğunuz işlerinizde en iyisini yapmaya çalışabilirsiniz. İşlerinizde iletişim büyük önem kazanabilir. Sorumlu olduğunuz konularda sıkışıklıklar olabilir. Sorumluluklarınız için mücadele verebilirsiniz.
Oğlak Burcu - (23 Aralık - 20 Ocak)
Çalışma arkadaşlarınızla ortak payda da buluşmakta zorlanabilirsiniz. Başarılı olmak için mücadele verebilirsiniz. İletişimden kaynaklanan sıkıntılar olabilir. Paylaşım içinde olmak işlerinizi kolaylaştırabilir. Sizi yoran konulara karşı dikkatli olmanızda fayda var. Hizmet aldığınız kişiler gündeminizi meşgul edebilir. Kardeşlerinizle ilişkinize dikkat edin.
Kova Burcu - (21 Ocak - 19 Şubat)
Bazı işlerinize hız kazandırmak için mücadele verebilirsiniz. İlişkilerinizde rahat olduğunuz, kendinizi ifade edebileceğiniz bir gündesiniz. Güzel olan şeyler için harcama yapabilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konularda daha kolay risk alabilirsiniz. Çocuklarınız sizi oylayabilir. Sorumlu olduğunuz işleri toparlamaya çalışın.