15 Eylül 2017 Günlük Burç Yorumları

Koç Burcu - (21 Mart - 20 Nisan)
Bugün ev hayatınızla ilgili işlerinizde zaman harcayabilirsiniz. Toparlanması gereken işleri bitirmek için uygun bir gündesiniz. İş hayatınızdaki işleriniz için mücadele gerektiren süreçler olabilir. Maddi konularınızla ilgili yeni kararlar alabilirsiniz. Sevdikleriniz için harcama yapabilirsiniz. Aileniz için aldığınız kararları onlarla paylaşmalısınız.
Boğa Burcu - (21 Nisan - 21 Mayıs)
Bugün zihinsel konularda fazla aktif olabilirsiniz. İş hayatınızda sözleşmeler gündeme gelebilir. Yakın çevrenizle birlikte program yapabilirsiniz. Keyif aldığınız konularla ilgilenebilirsiniz. Gün içinde hayalleriniz ile gerçekler arasında kalabilirsiniz. İşlerinizde kadınlardan destek görebilirsiniz. Sözleşmeler gündeme gelebilir.
İkizler Burcu - (22 Mayıs - 21 Haziran)
Bugün parasal kaynaklarınızla ilgili konularda yeni kararlar alabilirsiniz. Yetenekli olduğunuz konularda daha fazla sorumluluk almak isteyebilirsiniz. Gelecek yönünde planlar gündeme gelebilir. Tutkulu olduğunuz konularda destekler alabilirsiniz. Kısmetli durumlar olabilir. İşlerinizle ilgili konuları geliştirebilirsiniz.
Yengeç Burcu - (22 Haziran - 23 Temmuz)
Bugün kişisel konularla ilgilenebilirsiniz. Hassas olduğunuz konularda gelişmeler olabilir. Sevdiğiniz insanlara zaman ayırabilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konularda arkadaşlarınızdan destek görebilirsiniz. Gelecek planlarınızla ilgili değişimler sizi duygusal olarak etkileyebilir. İşlerinizi ilerletmek için olumlu gelişmeler olabilir. Harcamalarınıza dikkat edin.
Aslan Burcu - (24 Temmuz - 21 Ağustos)
Bugün duygusal konularda keyiflisiniz. Uğraştığınız işlerinizde daha fazla çaba göstermeniz gerekebilir. Sevdiğiniz kişiyle birlikte uyumlu bir gün geçirebilirsiniz. İşlerinizdeki aksamlar düzelebilir. Gün içindeki koşullar akıcı, beklediğiniz işler çözülebilir. Beklediğiniz maddi desteği görebilirsiniz. Sevdiğiniz insanlarla plan yapabilirsiniz.
Başak Burcu - (22 Ağustos - 23 Eylül)
Bugün geleceğiniz ilgili kararlar almak isteyebilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konularda eğitimler gündeme gelebilir. Başkalarından alacağınız yardımlar karar vermenizi kolaylaştırabilir. Gün içinde arkadaşlarınızla program yapmak size iyi gelebilir. Yeni insanlarla tanışabilirsiniz. Başarmak için elinizden gelenin en iyisini yapacaksınız.
Terazi Burcu - (24 Eylül - 23 Ekim)
Bugün iş hayatınızla ilgili konularla ilgilenebilirsiniz. Sorumluluklarınızda artış sizi motive edebilir. Bazı işlerinizde sizden daha yetkin kişilerden destek alabilirsiniz. Duygusal anlamda yorulduğunuzu hissedebilirsiniz. İkili ilişkilerinize zaman ayırabilirsiniz. Sanatsal aktivitelere katılabilirsiniz. Kendinizi şımartacağınız bir gündesiniz.
Akrep Burcu - (24 Ekim - 23 Kasım)
Bugün geleceğinizle ilgili konularda kararlar alabilirsiniz. Arkadaşlarınızla birlikte zaman geçirmek keyifli olabilir. Yeni konulara ilgi duyabilirsiniz. İkili ilişkilerinizde uyumu yakalayabilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konularda başarılı olmak için mücadele verebilirsiniz. Çevrenizden istediğiniz desteği görebilirsiniz. Harcamalarınızı abartmayın.
Yay Burcu - (24 Kasım - 22 Aralık)
Ortaklı konularda başarılı olmak için çaba sarf edebilirsiniz. Çalışma hayatınızda vereceğiniz mücadeleler sizi yorabilir. Finansal konularda yenilenme içinde olabilirsiniz. Gün içinde rahatlamak için kendinize fırsat tanımalısınız. Duygusal konularda yeni gelişmeler olabilir. Birlikte çalıştığınız kişilerle güzel gelişmeler olabilir.
Oğlak Burcu - (23 Aralık - 20 Ocak)
Eşinizle birlikte keyifli bir gün planlayabilirsin. Gün içindeki değişim içinde olduğunuz konular sizi duygusal olarak etkileyebilir. Çocuklarınızla ilgili konularda gelişmeler olabilir. Sevdiğiniz konulara zaman ayırın. Sanatsal konularla ilgilenebilirsiniz. Birlikte olmaktan zevk aldığınız kişilerle zaman geçirmeye çalışın.
Kova Burcu - (21 Ocak - 19 Şubat)
Çalışma hayatınızda sorumluluklarınız artabilir. İşlerinizi iyi hale getirmek için çaba sarf etmeniz gereken bir gündesiniz. Gelecek yönünde yaptığınız planlarda gelişmeler olabilir. Keyif aldığınız şeylere zaman ayırın. Yaratıcılığınızı kullandığınız işlere yönelebilirsiniz. Arkadaşlarınızla zaman geçirebilirsiniz. Harcamalarınıza özen gösterin.