02 Ekim 2017 Günlük Burç Yorumları

Koç Burcu - (21 Mart - 20 Nisan)
Bugün sabah saatlerinde geleceğinizle ilgili kararlar almakta zorlanabilirsiniz. Arkadaşlarınıza zaman ayırabilirsiniz. Çevrenizdeki insanlarla işbirliği içinde olabilirsiniz. İlerleyen saatlerde koşullar daha yorucu hal alabilir. Keyfinizi kaçıracak durumlardan uzak kalmaya bakın. Sorumlu olduğunuz konularda sıkışıklıklar olabilir.
Boğa Burcu - (21 Nisan - 21 Mayıs)
İş hayatınızdaki sorumluluklarınız artabilir. İşlerinizi daha iyi hale getirmek için daha çok çabalayacağınız bir gündesiniz. Göz önünde olacağınız zamanlar var. Günün ikinci yarısında aynı çevreden insanlarla bir araya gelebilirsiniz. Aileniz için harcamalar yapabilirsiniz. Sosyal konularla ilgilenmek için zaman bulabilirsiniz.
İkizler Burcu - (22 Mayıs - 21 Haziran)
Günün ilk yarısında sorumlu olduğunuz konulardaki eksiklikleri tamamlamak için çaba gösterebilirsiniz. Yeni şeyler öğrenmek için başlangıçlar yapabilirsiniz. Baskı gördüğünüz konularda destek görebilirsiniz. İlerleyen saatlerde iş hayatınızdaki sorumluluklarınız artabilir. Üstlerinizle daha çok iletişimde olmanız gerekebilir.
Yengeç Burcu - (22 Haziran - 23 Temmuz)
Bugün endişe duyduğunuz konularda kendinizi daha sıkışmış hissedebilirsiniz. Finansal anlamda yenilenmeye gidebilirsiniz. Sorumlu olduğunuz işlerinizi daha iyi hale getirmek için çabalayacağınız bir gündesiniz. İlerleyen saatlerde yeni konular daha fazla ilginizi çekebilir. Duygusal anlamda zorlandığınız durumlar ortaya çıkabilir.
Aslan Burcu - (24 Temmuz - 21 Ağustos)
Sabah saatlerinde eşinizle ilgili konularla gündeme gelebilir. Sorumlu olduğunuz işlerinizde yavaşlamalar olabilir. Keyif aldığınız şeylere zaman ayırabilirsiniz. Günün ikinci yarısı işler zorlaşabilir. Endişe duyduğunuz konularda daha fazla yoğunlaşabilirsiniz. Finansal işlerinizi yoluna koymak için düzenlemeler yapmanız gerekebilir.
Başak Burcu - (22 Ağustos - 23 Eylül)
Sabah saatlerinde çalışma hayatınızdaki işlerinizi iyi hale getirmek için konsantrasyon sağlamalısınız. Riski kararlar almayın. İşlerinizdeki eksikleri tamamlamak sizi yıpratabilir. Hizmet aldığınız kişilerle ilişkileriniz önem kazanabilir. Günün ikinci yarısında eşinizle ilgili konular çözümsüz kalabilir. Sizin daha sakin davranmanız gerekebilir.
Terazi Burcu - (24 Eylül - 23 Ekim)
Bugün keyif aldığınız uğraşlarınıza zaman ayırabilirsiniz. Kişiliğinizle ilgili ani değişiklikler yaşayabilirsiniz. Gereksiz harcamalar yapmamalısınız. Çocuklarınız ilgili konularda aksaklıklar olabilir. İlerleyen zamanlarda sorumlu olduğunuz konuları düzeltmek durumunda kalabilirsiniz. Sizi yoran konulara karşı sakin kalmalısınız.
Akrep Burcu - (24 Ekim - 23 Kasım)
Bu sabah ailevi konularda değişiklikler gündeme gelebilir. Geçmişte kalan konular sizi rahatsız edebilir. Sağlık konularıyla ilgilenebilirsiniz. Güçlü birliktelikler sizi zor koşullar altına sokabilir. Günün ikinci yarısında keyif aldığınız konulara zaman ayırabilirsiniz. Aşk gündeminizi meşgul edebilir. Kişilik çatışmalarına karşı dikkatli olmanızda fayda var.
Yay Burcu - (24 Kasım - 22 Aralık)
Bugün zihinsel konular sizi yorabilir. Sorumlu olduğunuz işlerde daha fazla yazışma yapmak zorunda kalabilirsiniz. Yakın çevrenizle ilgili değişikler gündeminizi etkileyebilir. Gereksiz harcamalardan uzak durmaya çalışın. Günün ikinci yarısında ailevi konularla ilgilenebilirsiniz. Bazı konularda değişiklikler gündeme gelebilir.
Oğlak Burcu - (23 Aralık - 20 Ocak)
Sabah saatlerinde parasal konularla ilgilenebilirsiniz. Yeteneklerinizle ilgili konularda başarılı olabilirsiniz. İşlerinizde ilerlemeyen süreçler olabilir. Günün ikinci yarısı hareketlenebilir. İlgilendiğiniz konularla ilgili eğitim alabilirsiniz. Kardeşlerinizle zaman geçirmek isteyebilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konularda güçlü mücadeleler olabilir.
Kova Burcu - (21 Ocak - 19 Şubat)
Bugün sizin için önemli olan olaylarla ilgilenebilirsiniz. Hassas olduğunuz konularda dalgalanmalar yaşayabilirsiniz. Sabah saatlerinde işleriniz yavaşlayabilir. Gün içinde sevdiğiniz şeyler için harcama yapabilirsiniz. İlerleyen saatlerde sorumlu olduğunuz konularda büyüme sağlayabilirsiniz. Kişisel konularda baskı hissedebilirsiniz.