10 Ekim 2017 Günlük Burç Yorumları

Koç Burcu - (21 Mart - 20 Nisan)
Bugün otoriter birinden gelen kısmetler gündeme gelebilir. Çevrenizdeki kişilere kendinizi daha rahat ifade edeceğiniz bir gündesiniz. Arkadaş veya meslek gruplarıyla birlikte zaman geçirebilirsiniz. İkili ilişkilerinizin önem kazanacağı bir gündesiniz. İşlerinizi toparlama fırsatı bulabilirsiniz. Geçmişte kalan konuları yeniden hareketlendirmek isteyebilirsiniz.
Boğa Burcu - (21 Nisan - 21 Mayıs)
Bugün maddi kaynaklarınızla ilgili gelişmeler gündeminizi etkileyebilir. Harcamalarınızı gözden geçirmek iyi bir başlangıç olabilir. Çalışma hayatınızdan gelen kısmetler söz konusu. Kişisel yeteneklerinizi geliştirmek için adımlar atabilirsiniz. Sorumluluklarınızı başkalarıyla paylaşmak isteyebilirsiniz. Bilginizi de paylaşabilirsiniz.
İkizler Burcu - (22 Mayıs - 21 Haziran)
Bugün kişisel hassasiyetiniz olan konularla ilgilenebilirsiniz. Başlatmanız gereken işlerde daha istekli olabilirsiniz. İlişkilerinizde farkındalığınız artabilir. Aşk hayatınızda güzel gelişmeler olabilir. Keyif aldığınız konularda daha aktif olabilirsiniz. Tamamlamanız gereken işlere yoğunlaşabilirsiniz. Kendinizi ortaya koyarken bazı krizler ortaya çıkabilir.
Yengeç Burcu - (22 Haziran - 23 Temmuz)
Bugün elinizde olmayan nedenlerden dolayı kendinizi huzursuz hissedebilirsiniz. Gün içinde sosyal konular, başkaları için yapacağınız hizmetlerde olabilir. Yaşadığınız olayları kabullenmek sizi rahatlatabilir. Bazı olaylar farkındalığınızı yükseltebilir. Ailenizle ilgili konularda keyifli gelişmeler olabilir. Eviniz için harcama yapabilirsiniz. Sevgilerinizi evde misafir edebilirsiniz.
Aslan Burcu - (24 Temmuz - 21 Ağustos)
Geleceğinizle ilgili konularda tekrar harekete geçmek isteyebilirsiniz. İşlerinizde istikrarlı olmak için başkalarının fikirlerine ve desteğine ihtiyaç duyabilirsiniz. Yakın çevrenizden aradığınız desteği bulabilirsiniz. Kardeşlerinizle ilgili konular gündeme gelebilir. Kişisel konularda yaşayacağınız değişim sizi biraz zorlayabilir.
Başak Burcu - (22 Ağustos - 23 Eylül)
Bugün iş hayatınızda görünür olmak isteyebilirsiniz. Hedeflerinize ulaşmak için fırsatlar yakalayabilirsiniz. Toplumun önünde olabilirsiniz. Üstlerinizle birlikte eski projeleri tekrardan gündeme getirmek isteyebilirsiniz. Fikirlerinizi etrafınızdaki insanlara daha rahat kabul ettireceğiniz bir gündesiniz. İşten gelen paralar olabilir.
Terazi Burcu - (24 Eylül - 23 Ekim)
Bugün yolculuklar gündeme gelebilir. Keyif aldığınız kişilere zaman ayırabilirsiniz. Yeni şeyler öğrenmeye açık bir gündesiniz. İlişkilerinizle ilgili konularda farkındalığınız artabilir. Düşüncelerinizi paylaşmak önem kazanabilir. Akademik konular veya yabancılarla ilgili konular dikkat çekici olabilir. İşlerinizi iyi planlamanız gerekebilir.
Akrep Burcu - (24 Ekim - 23 Kasım)
Gün içinde endişe duyduğunuz konular sizi etkileyebilir. Finansal konularda uyanık olmanızda fayda var. Ticari konularda ön göremediğiniz koşullar gündeme gelebilir. İlişkilerinizi iyi yönetmekte zorlanabilirsiniz. Fırsatları kaçırdığınızı düşünebilirsiniz. İşlerinizi toparlamak isteyebilirsiniz. Kişisel konularda sizi zorlayan konularla çatışabilirsiniz.
Yay Burcu - (24 Kasım - 22 Aralık)
Eşinizle ilgili konularda hassasiyetler olabilir. Kendinizi karşı tarafa ifade etmek önem kazanabilir. Geleceğinizle ilgili konularda yeni planlamalar yapabilirsiniz. Sosyalleşmek için harcamada bulunabilirsiniz. Ailevi konularda sizi etkileyen olaylar gündeme gelebilir. Arkadaşlarınızla birlikte organizasyonlar yapabilirsiniz.
Oğlak Burcu - (23 Aralık - 20 Ocak)
Bugün çalışma arkadaşlarınızla birlikte işlerinizi planlayabilirsiniz. Emek verdiğiniz konuları tamamlamak için iyi bir gün olabilir. İşte beraber olduğunuz kişilerin yaşadıklarından etkilenebilirsiniz. Yeniden harekete geçirmek istediğiniz işler için fırsatlar yakalayabilirsiniz. Kişisel durumunuzu ortaya koymanız sizi zorlayacak koşullar ortaya çıkarabilir.
Kova Burcu - (21 Ocak - 19 Şubat)
Bugün keyif aldığınız konulara yönelmek isteyebilirsiniz. Aşk hayatınız gündeminizi meşgul edebilir. Yabancılarla ilgili konularda kısmetler olabilir. Yolculuklar planlayabilirsiniz. Ertelediğiniz işleri tekrar gündeme getirebilirsiniz. Gün içinde hobilerinize zaman ayırabilirsiniz. Çocuklarınızla ilgili konular sizi oyalayabilir.